Вибір павербанку

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

Varzek: 13.10.2022 13:42 Якщо є можливість - можете затестувати с ноутбуком?
Так, коли матиму повний набір акумуляторів.
Varzek: 13.10.2022 13:42 Є бажання замовити один з цих - 1, 2 і 3. Я так розумію цей самий функціональний?
Може то так ссилки вставилися, але всі ведуть на моделі без швикої зарядки (Quick Charge, QC).
Самий функціональний буде той, де є і швидка зарядка, і безпровідна зарядка.
Я то брав з швидкою (на всякий випадок), але безпровідну не схотів - через відсутність потреби і низький ККД (думаю, це важливо в павербанку).
Varzek
Member

Васильович
Нижче скріни тих варіантів, за які я казав:
спойлер
Изображение

Изображение

Изображение
Мені спочатку здалося, що кращий варіант за 449грн. Але варіант за 492грн дорожче. Це тому, що там швидкісна бездротова зарядка?
Васильович
Member

Varzek
Швидкісна у всіх на скрінах є (опис+оранжевий USB на фотках).
А от за свої гроші - той що за 492 ультимативний, бо в нього є ще й безпровідна зарядка (як і в того, що дорожчий, 632) .
Varzek
Member

Васильович
Але от я не розумію (запитав у магазина також). У більш дорожчому варіанті за 632грн потужність бездротової зарядки менше. Але чітко написані стандарти швидкої зарядки. У варіанті за 492грн бездротова зарядка 15w, але по Quick Charge є питання - чи він такий же, як у 632грн варіанті.
Paradox1306
Member

Васильович
стопе, а є взагалі ціновий сенс брати акумулятори окремо і коробку за 600 на алі яка їхати буде місяць+ коли басеус на 20000 можна взяти тисяч за 1.5 якщо не менше?
moonlight49
Member

А вас не хвилює що тут кількість каналів 4 для 16 батарейок? Інакше кажучи батарейки мають бути з однієї партії інакше можливі такі негаразди:
"Если у Вас разные аккумуляторы с разной емкостью и уровнем заряда – их использование допустимо, но, ОБЯЗАТЕЛЬНО, перед установкой аккумуляторов нужно выровнять на них напряжение! В противном случае, у Вас в лучшем случае могут отгореть пружины в повербанке в следствие неконтролируемого перетекания электроэнергии из заряженного аккумулятора с высоким напряжением в разряженный аккумулятор с низким напряжением. В худшем случае произойдет взрыв АКБ. Для выравнивания напряжения на АКБ их можно зарядить в корпусе повербанка по одному"

Сам дивлюст на такі варіанти для ноута (тобто мені важливо підтримка power delivery або 220AC):
1. https://tempus.prom.ua/ua/p1689024340-p ... 26650.html
2. https://tempus.prom.ua/ua/p1670272115-p ... torov.html (тут лише type-c)
Varzek
Member

Paradox1306: 13.10.2022 23:31 стопе, а є взагалі ціновий сенс брати акумулятори окремо і коробку за 600 на алі яка їхати буде місяць+ коли басеус на 20000 можна взяти тисяч за 1.5 якщо не менше?
Вже майже 2к. Але окрім того та коробка за ті ж гроші дасть значно більшу ємність + бездротову зарядку. Але комент вище про кількість каналів важливий.
Crossbow
Member

Varzek: 14.10.2022 00:13бездротову зарядку.
у неё низкое КПД
Varzek
Member

Crossbow: 14.10.2022 00:15 у неё низкое КПД
Тобто різниця між дротовою зарядкою буде велика?
Ох і махіна. Але я так розумію, що варіантів заряджати ноутбуки від павербанку мало?
er[socrates]
Member

Varzek: 13.10.2022 13:42
Васильович: 13.10.2022 12:05 Наявність Quick Charge залежить від моделі. Конкретно моя модель має Quick Charge на вихід (один порт USB Type A) і на вхід (не вказано на якому з роз'ємів - мабуть, на всі).
З ноутбуком не тестував ще, так я мав лише 3 акумулятори "під рукою" і з ними просто переконався, що "цеглинка" робоча.
Якщо є можливість - можете затестувати с ноутбуком?
Є бажання замовити один з цих - 1, 2 і 3. Я так розумію цей самий функціональний?
а потом эта китайская байда воспламенится и спалит рюкзак, куртку, или хату, смотря где будет лежать :gigi:
берите хотя бы проверенные брендовые решения: сяоми, басеус, промейт. хотя и эти акб не застрахованы из подобных инцидентов, но шансы все же поменьше
Varzek
Member

А що за цей повербанк скажете - Baseus Elf Digital Display 65W 20000mAh Black ?
Paradox1306
Member

Varzek
ну я бачу 20000 за 1.5к а то і дешевше і вони можуть заряджати телефон по бездроту.... при тому що є гарантія, не потрібно парити мозок собі абсолютно нічим, взяв і користуєшся
А кудою більша ємність? носити з собою батарей на 2кг? - ну якось не дуже
Ruslanu4
Member

Ох, смотрю цены прыгнули на повербанки. Неделю/две назад на розетке по акции xiaomi 20000 был, если мне не изменяет память, около 1299грн. Сейчас его вообще нет и цена последняя 1899грн... У меня есть один xiaomi 20000, а сейчас заказал себе фонарик и для него два аккума 21700 по 5000мА (реальных около 4700). И еще думал докупить повербанк XTAR как раз на два таких (или 18650) аккума. ДУмаю буду фонариком пользоваться, а в случае чего и вкинуть их в повербанк для подзарядки. Цена на XTAR 700 грн, думал изначчально нормальная, а теперь вроде и дороговато...
Varzek
Member

Paradox1306: 14.10.2022 00:56 Varzek
ну я бачу 20000 за 1.5к а то і дешевше і вони можуть заряджати телефон по бездроту.... при тому що є гарантія, не потрібно парити мозок собі абсолютно нічим, взяв і користуєшся
Є приклади?
Ruslanu4
Member

Самая низкая цена на повербанк PPDML-M01 в интернет магазине "Зубні Щітки" :gigi:
Varzek
Member

Paradox1306
Ну там теж не треба дивитись на самі дешеві варіанти. А то потім можна обпектися.

Може хтось порадить павербанк 20000мАч 65W? Щоб можна було і ноут заряджати. Тим паче в мене зарядка до ноута через Type-C підключається.
Paradox1306
Member

Ruslanu4
а є якась різниця з якого подвалу купувати, якщо всі тащать це з китаю?
Varzek
Member

Paradox1306
Різниця є і вона суттєва. Починаючи від гарантійного обслуговування, яке у половини магазинів є тільки на папері.
Закінчуючи репутацією магазину. Є магазини, які зберігають товар та роблять його логістику дуже якісно. А є магазини, які роблять це як попало та ще й намагаються втулити тобі б/в або брак. Але це все вже офтоп.

Краще допоможіть обрати павербанк з можливістю заряджання ноутбука.
Васильович
Member

Varzek: 13.10.2022 20:55 Васильович
Але от я не розумію (запитав у магазина також). У більш дорожчому варіанті за 632грн потужність бездротової зарядки менше. Але чітко написані стандарти швидкої зарядки. У варіанті за 492грн бездротова зарядка 15w, але по Quick Charge є питання - чи він такий же, як у 632грн варіанті.
Ніколи бездротову зарядку не використовував, тому щось конкретно по ній не підкажу.
Вольтаж і ток швидкої зарядки є написаний на скрінах.
Paradox1306: 13.10.2022 23:31 Васильович
стопе, а є взагалі ціновий сенс брати акумулятори окремо і коробку за 600 на алі яка їхати буде місяць+ коли басеус на 20000 можна взяти тисяч за 1.5 якщо не менше?
Future-proof.
В всіх цих готових павербанках пропрієтрана батарея, яка одночасно є і самим слабким місцем девайсу.
Коротше кажучи, хана батареї - хана павербанку.
Я хочу мати можливість самостійно замінити батарею і тому вибираю варінт на стандартних акумуляторах.
Це в мене в'єтнамські флешбеки з часів, коли в макбуку "надулася" батарея :gigi:

er[socrates]: 14.10.2022 00:33 а потом эта китайская байда воспламенится и спалит рюкзак, куртку, или хату, смотря где будет лежать :gigi:
берите хотя бы проверенные брендовые решения: сяоми, басеус, промейт. хотя и эти акб не застрахованы из подобных инцидентов, но шансы все же поменьше
Ну, камон - такі пред'яви справедливі для всіх літієвих акумуляторів.
І хоч за брендові рішення аргумент справедливий, але їхнім одноразовим батареям я всеодно довіряю менше ніж стандартним 18650 ;)
Ответить