Varzek: ↑
13.10.2022 20:55
Васильович
Але от я не розумію (запитав у магазина також). У більш дорожчому варіанті за 632грн потужність бездротової зарядки менше. Але чітко написані стандарти швидкої зарядки. У варіанті за 492грн бездротова зарядка 15w, але по Quick Charge є питання - чи він такий же, як у 632грн варіанті.
Ніколи бездротову зарядку не використовував, тому щось конкретно по ній не підкажу.
Вольтаж і ток швидкої зарядки є написаний на скрінах.
Paradox1306: ↑
13.10.2022 23:31
Васильович
стопе, а є взагалі ціновий сенс брати акумулятори окремо і коробку за 600 на алі яка їхати буде місяць+ коли басеус на 20000 можна взяти тисяч за 1.5 якщо не менше?
Future-proof.
В всіх цих готових павербанках пропрієтрана батарея, яка одночасно є і самим слабким місцем девайсу.
Коротше кажучи, хана батареї - хана павербанку.
Я хочу мати можливість самостійно замінити батарею і тому вибираю варінт на стандартних акумуляторах.
Це в мене в'єтнамські флешбеки з часів, коли в макбуку "надулася" батарея
er[socrates]: ↑
14.10.2022 00:33
а потом эта китайская байда воспламенится и спалит рюкзак, куртку, или хату, смотря где будет лежать
берите хотя бы проверенные брендовые решения: сяоми, басеус, промейт. хотя и эти акб не застрахованы из подобных инцидентов, но шансы все же поменьше
Ну, камон - такі пред'яви справедливі для всіх літієвих акумуляторів.
І хоч за брендові рішення аргумент справедливий, але їхнім одноразовим батареям я всеодно довіряю менше ніж стандартним 18650