Scoffer: ↑
12.10.2022 13:39
Я не згоден. Для мобільного пристрою олед гарна штука через адекватну поведінку на сонці. А 24/7 на 14" ноуті не працюють. В здоровому глузді.
А я не про OLED, я про екран сабжа, глянець + сонце і
343 кд/м² це ти бачиш своє відображення або дерева поруч, але не то шо за цим глянцем.
Відправлено через 38 секунд:
343 кд/м²
Відправлено через 8 хвилин 55 секунд:
Я не буду брати специфічні задачі (бо для них в мене повноцінний ПК стоїть). Типові офісні задачі, це вже давно не взяти просумувати ЗП робітників підприємства.
Да і компи ще коли були цілими шкафами використовувались для "типових" офісних задач, які були різними для різних підприємств.
раз не осили power query, piwot, bi, для прискорення багатьох операцій, де в екселі вони годинами робились, з тими самими популярними формулами.
аутлук, тімс, скайп, слек, передають вітання. А ще vs code навіть з мінімум кода, але своє жре. Це все типові задачі
+ 16гб, в мене вони "закінчились" по факту в момент покупки не було у нас модельки потрібної з 20+.
Отак 3 профіля з браузерів, месенджери, мінус 10гб. Далі відкриваєш вскод, і приїхали до кешування на ссд.
Беру роблю вигрузку з якогось трекера чи аналітики, по новій інтеграшці (значить для неї ще немає окремого софта для спільного інструмента аналітики).
І імпортую в powerquery, power piwotm bi, швиденько собі подивився загальні дані, і закрив.
І такого багато, і в багатьох сферах. Проміжний висновок вже можна кинути зведено таблицею в сам ексель. Модель даних сформована, можна кинути комусь файлик, і він там вже буде працювати на ваших оцих 4-х ядрах, але щоб швидше зробити саму модель, мені треба більше ядер.
Де я можу зекономити 10 сек в день, я зекеономлю, бо за період в рік, цих 10 сек може назбиратись на половину робочого дня. І от спрощення роботи (ексель для цього також і зроблений), треба машина, і чи потужніше тим краще. Раніше піду пити кохве, і дорожче, бо роботи більше зробив.
Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
Просто як висновок, на сьогодні навіть в для повсякденного спілкування, велику кількість потоків є чим утилізувати.
Декілька месенджерів, почт, ютуб, декілька вкладок з чимсь. І от райзен може працювати на 2ггц, мало грітись, жерти.
А іншому 4-ядерному інтелу чи райзену, вже треба піднімати і частоти, відповідно споживання, + охолодження, і це ще й шум зайвий.
Забудьте про якісь "офісні задачі" в вакуумі, я описав звичайні задачі.
От коли мені треба пачку зображень прокачать через нейронку, велком ту пк, або сервак. Або обробити раз в місяць пару гб (10-20) сирих текстових даних, також запущу на пк, погратись на пк, хоча і мій ноут мої іграшки норм тяне на середніх.
його проблема, якщо начальство не може найняти когось для автоматизації процесів, або купити якусь інтеграці, і цей бухгалтер тут працює і таке ворочає на одному пк і не звільнився, то це таки його проблема) і йому з цим жити і працювати, поки не почне щось міняти.
Так шо його проблема, начальника собі ж і далі нічого не робить, а робота робиться...