Classique: ↑
06.10.2022 16:29
Оленищзм какой-то. Т.е. Рассыпуха будет хуже охлаждаться из-за отсутствия циркуляции вообще ?
Я помню процы без крышек, в ноутах процы без крышек .
Ну почему не сделать вариант вообще без крышки только с проставками под охлад?
Ну не пошла АМД не видеть , что толстенная крышка это не гуд.
Classique: ↑
06.10.2022 16:29
Я помню процы без крышек, в ноутах процы без крышек .
Ну почему не сделать вариант вообще без крышки только с проставками под охлад?
В ноутах, підпружинена і легка СО. Але і там персонажі сколюють кристали. А ще бувають термоінтерфейси класні, коли та СО знімається разом з половиною кристалу, або весь відривається від підкладки. І там вже зняв кришку з ноута, в більшості випадків вже мінус гарантія (і це не добрались до ноута)
В ПК, дуже тяжкі СО, під власною вагою, чуть йорзнув не туди, і знаючи купу куллерів які з защіпками, сколів буде просто море, ніякі проставки не допоможуть.
Ну не пошла АМД не видеть , что толстенная крышка это не гуд.
А я рахую гуд для звичайних користувачів, бо я бачив безліч систем, особливо які готові продаються в магазинах (ігровий пк з ргб), де дешмашнські плашки і такий же куллер або самі "ентузіасти", економлять на бп, корпус, со. І от "товста" кришка дозволить прийняти той скачок темпи, і потім передати на куллер.
Для ентузіастів та оверклокерів, нууу, скальп прокладка і водянка, чіллер, азот, сухий лід, ніхто вам не заважатиме.
А для мейнстріма треба стандарт інший вже.
Можливо чіп робити з кремнієвим шаром з двох сторін, по 2-м бокам виходять шлейфи (інтерфейсні), сам чіп запаяний між двома термокамерами, або ж просто мідними пластинами.
І ця конструкція також може влаштовуватись в материнку дуже просто, але тепер може охолоджуватись з двох сторін.
Щось типу такого (може придумав колесо, і десь використовується).
- спойлер