Щось погане передчуття, коли замість однієї гри відразу анонсована трилогія та ще й сайд-проекти з лівими студіями…
- спойлер
- Щоб не вийшов конвеєр типу Асасіна
якщо такий конвеєр, ак перші 4 гри асасинів, то я не протиdead_rat: ↑ 05.10.2022 10:26 Предлагаю обсудить Довгострокові плани CD Projekt RED: п'ять ігор по «Відьмаку» та сіквел Cyberpunk 2077
- спойлер
- Щоб не вийшов конвеєр типу Асасіна
блін, в натурі
Ну не надо перегибать. С пиаром и обещаниями они переборщили только с киберпанком, все остальные игры получались, лучше, чем от них ожидали. А по поводу "патча" на ведьмака, то там как бы ремастер. К тому же они отказались от помощи сторонней российской студии, после начала войны, и приходится теперь самим доделывать. И да, в 2020 был анонс, а не обещание выпуститьOstin: ↑ 05.10.2022 10:45 Ці поляки ніколи не вміли тримати себе в рамках. Піарять, як боженьки. А потім реальність боляче б'є. Ну просто скажіть, що все буде круто, а не Відьмак +3 та ще й сиквел панка. І все ого-го яке. Ці шановні товариші все ще не випустили новий патч на старий Відьмак 3, а обіцяли ще в 2020 це зробити. Патч. На стару гру. Не ремейк.
Прошёл на релизе и второй раз месяц назад. Ни одного критического бага. Да, косметики нужно много, но проходя второй раз игра выглядела ЗНАЧИТЕЛЬНО лучше с патчем 1.6Carbon_100: ↑ 05.10.2022 11:08 Кибер панк др сих пор забагованная помойка, только из-за кучи багов удалил её.
Шедевров с таким графиком не будет. В лучшем случае смогут выпускать приличные, но короткие игры, нет - просядут по качеству или скатятся в юбисофтовщину.Spiryt: ↑ 05.10.2022 10:37Что-то они прямо разогнались. Потянут ли ?
Всі би були задоволені ремастером відьмака 1, якщо на такому рівні як mafia definitive editionScoffer: ↑ 05.10.2022 10:48 Вони б краще перші дві частини на двиглі третьої перевидали. Я б їх тоді ще раз купив.
Это уже будет ремейк, а не ремастерMegaclite: ↑ 05.10.2022 12:50Всі би були задоволені ремастером відьмака 1, якщо на такому рівні як mafia definitive editionScoffer: ↑ 05.10.2022 10:48 Вони б краще перші дві частини на двиглі третьої перевидали. Я б їх тоді ще раз купив.
Ще б з переробленою бойовкою і на сдачу б сюжет освіжити.Hotspur: ↑ 05.10.2022 13:54 Перевипуск 1 та 2 Відьмака було б ТОП . З новим движком і графікою