Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
Ostin
Member
Нарешті перечитав умови.
Нерекрутовані члени екіпажу перенесуться.
Там появилось таке:
"Обновлено 19.08.22 16:05 (МСК)
Нерекрутированные члены экипажа переносятся, но у некоторых может поменяться облик или озвучка"
Мене влаштує.
А от техніку викупити доведеться, очевидно.
Ну і клієнт доведеться перекачувати. Зате буде перенесено UKR локалізацію в EU.
Нерекрутовані члени екіпажу перенесуться.
Там появилось таке:
"Обновлено 19.08.22 16:05 (МСК)
Нерекрутированные члены экипажа переносятся, но у некоторых может поменяться облик или озвучка"
Мене влаштує.
А от техніку викупити доведеться, очевидно.
Ну і клієнт доведеться перекачувати. Зате буде перенесено UKR локалізацію в EU.
-
Sanьka
Member
Супер, навіть остання дрібничка пофіксена.
Тепер при переносі я отримую тільки позитивні емоції.
-
Asuser
Member
Перестало заходить на РУ3 сервер. Киев, Информационные технологии.
"Не уадётся установить соединение с сервером. Возиожно, сервер недоступен или требуется проверка настроек сетевого подключения".
Кстати, после начала войны пинг с 15-20 вырос до 30-50. На РУ7 сейчас 70-90.
"Не уадётся установить соединение с сервером. Возиожно, сервер недоступен или требуется проверка настроек сетевого подключения".
-
FxBoy
Member
Так уже ж перенесли сервера
-
LeoX
Member
Слідкуйте за новинами. Відключений сервер #3 в зв'язку з переходом до ЄвропиAsuser: ↑ 27.08.2022 21:09 Перестало заходить на РУ3 сервер. Киев, Информационные технологии.
-
Sanьka
Member
В вересні буде перехід. Я так розумію в особистому кабінеті зявиться пункт або пропозиція перейти.
Скоріш за все оновиться і лаунчер, хоча в ЕУ регіоні і далі буде Варгеймінг. На болотах буде Леста лаунчер.
Скоріш за все оновиться і лаунчер, хоча в ЕУ регіоні і далі буде Варгеймінг. На болотах буде Леста лаунчер.
-
Andrew_R30
Member
Хтось вже прийшов? Коли перехід?
-
VovaII
Member
+1Andrew_R30: ↑ 05.09.2022 23:08Хтось вже прийшов? Коли перехід?
Щось тянуть?
Чув в Ютубі два моменти:
1) Голосування в танковому(WG) Телеграмі показало, що 51% хочуть лишитися, а 37% хочуть перейти.
2) москальські ютубери гуртом взялися агітувати не переходити...
Може тому тянуть з переходом? Чи взагалі відмінять?
-
GoToHell
пес Патрон
Тестують перехід. Мабуть не все гаразд
Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
Sanьka
Я так зрозумів що одного дня просто не дадуть ввійти, поки не обереш
Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
Sanьka
Я так зрозумів що одного дня просто не дадуть ввійти, поки не обереш
-
Patruletz
Member
от здався тобі той перехід? Грати на двох серверах до якого чуваки з європи не мають прямого доступу окрім як хтось кине приглас.Sanьka: ↑ 30.08.2022 11:51В вересні буде перехід.
перехід робити чисто для акків з регою в Україні, так буде коректніше, хочеш грати в болотах залишайся, хто хоче на єу-серв повний перенос, а не хрінь з відключенням ру3/ру4.VovaII: ↑ 09.09.2022 17:34Голосування в танковому(WG) Телеграмі
Отправлено спустя 1 минуту 30 секунд:
коли це потато могла з першого разу да щей без багів?GoToHell: ↑ 09.09.2022 17:44Тестують перехід. Мабуть не все гаразд
-
VovaII
Member
Обіцяли шо так буде першіх двоє(не двоє) місяців. Потім об'єднають.Patruletz: ↑ 09.09.2022 18:55Грати на двох серверах до якого чуваки з європи не мають прямого доступу окрім як хтось кине приглас.
-
Patruletz
Member
я наприклад не хочу бачити рашкованів на Європі, цих дебілів і так там достатньо, і запускати їх на еу1/еу2 також не хочу, тому я лише за перенос акків які зареєстроані в Україні.VovaII: ↑ 09.09.2022 23:24Обіцяли шо так буде першіх двоє(не двоє) місяців. Потім об'єднають.
-
odessitmws
Member
Patruletz
ну кацапопитеки вряд ли перейдут на еу, а россияне пускай
ну кацапопитеки вряд ли перейдут на еу, а россияне пускай
-
GoToHell
пес Патрон
Казахстан ще, не забуваємо 
-
Patruletz
Member
за останніми тенденціями в Україні, хороший рускій м.. рускійodessitmws: ↑ 10.09.2022 17:27ну кацапопитеки вряд ли перейдут на еу, а россияне пускай
попроси казаха пропінгувати еу1/еу2 у них бажання там грати відпаде відразу.GoToHell: ↑ 10.09.2022 17:49Казахстан ще, не забуваємо
-
odessitmws
Member
Patruletz
я к тому что даже в зсу их есть не мало
я к тому что даже в зсу их есть не мало
-
Patruletz
Member
odessitmws
зараз їм не до гри в каністри
зараз їм не до гри в каністри
-
phpkiev
Member
С отключенным чатом хрен поймёшь, кацап, казах или свой братюня с тобой в команде.
-
Olegkv
Member
Ого, в эту дичь кто то еще играет? Может свой акк продать, вдруг кто то хоть за что то купит... Все равно вдряд ли уже буду заходить, за последние 3 года дай бог боев 200 сыграно.
-
куе
Member
небось тысяч 100 боёв откатал в тунках а теперь дичью обзываешься. но за гривен 100 акк у тебя может и купятOlegkv: ↑ 10.09.2022 18:42 Ого, в эту дичь кто то еще играет? Может свой акк продать, вдруг кто то хоть за что то купит... Все равно вдряд ли уже буду заходить, за последние 3 года дай бог боев 200 сыграно.