Сумсунг 980 Про 1ТБ за 5700грн дивиться на це неподобство з нерозумінням.Щодо ціни, то терабайтну версію Spatium M480 Play можна купити в магазинах-партнерах компанії за 7399 гривень.
Последние статьи и обзоры
Новости
MSI випустила лінійку NVMe-накопичувачів Spatium M480 Play для PlayStation 5
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить MSI випустила лінійку NVMe-накопичувачів Spatium M480 Play для PlayStation 5
Последний раз редактировалось Sanьka 05.09.2022 15:32, всего редактировалось 1 раз.
-
taras_cs
Member
Ось так виглядає версія не для консолей:
Швидкість наводиться для буфера, звичайно. Цікаво, якою вона буде, коли буфер буде вичерпано та чи перегріватиметься воно врешті, чи ні, при активному використанні.
Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
- спойлер
Швидкість наводиться для буфера, звичайно. Цікаво, якою вона буде, коли буфер буде вичерпано та чи перегріватиметься воно врешті, чи ні, при активному використанні.
Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
Тільки в Самсунга трохи гірший охлад:Sanьka: ↑ 05.09.2022 15:32 Сумсунг 980 Про 1ТБ за 5700грн дивиться на це неподобство з нерозумінням.
- спойлер
-
minesweeper
Member
Значить точно будуть кошерні 6Гбайт/с. Скільки зараз займають ігрові локації на Соні? 5-8 гіг при розпаковці? Якщо воны ще й ужаті, то все буде грузитись максимум за 1 - 1,1с
-
Krovatka
Member
Я так понимаю плойка не все контролеры принимает. Искал ссд на 1тб, часто встречал камметы к определённым моделям, что идеально работает с Пс5, в отличии от других
-
taras_cs
Member
Це, поки буферу вистачає. А потім сюрпрайз-сюрпрайз:minesweeper: ↑ 05.09.2022 15:43 Значить точно будуть кошерні 6Гбайт/с. Скільки зараз займають ігрові локації на Соні? 5-8 гіг при розпаковці? Якщо воны ще й ужаті, то все буде грузитись максимум за 1 - 1,1с
Це приклад для запису. Протестувати зчитування, щоб потрібна інфа була в буфері, дуже важко, тому швидкості пишуть теоретичні - я б не довіряв.
Последний раз редактировалось taras_cs 05.09.2022 16:03, всего редактировалось 2 раза.
-
куе
Member
у меня матплата мси. мси это лучшее, что можно придумать
-
Zhelezjaka
Member
У мережі багато відео із порівнянням різних ссд на пс5. Найдорожчий від найдешевшего відрізняється 1-1,5 секундами. Тому тре дивитися на TBW у першу чергу. Я поставив aorus gp-ag41tb - реальна швидкість - 3300, замість 5000 (це менше, ніж рекомендує соні) намальованих. І знаєте, як він відрізняється від рідного? А ніяк!)) Тому 1800tbw та сумісність з пс5 за усього 4000грн - відмінний варіант, як мені здається.minesweeper: ↑ 05.09.2022 15:43 Значить точно будуть кошерні 6Гбайт/с. Скільки зараз займають ігрові локації на Соні? 5-8 гіг при розпаковці? Якщо воны ще й ужаті, то все буде грузитись максимум за 1 - 1,1с