Минулого кварталу Nvidia відвантажила на 25,7% менше відеоядер

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Сообщение
zmax
Member
Аватара пользователя
Откуда: Zp

Сообщение

хорошее такое падение 30+%, которое 4000-е поколение Вк никак не спасет. Просто потому что цены будут космос и брать их будут ну очень скромно.
Sanьka: 31.08.2022 11:38Ого, наступну шкірянку Хуанг буде купляти не у грузинів на Троєщині, а в секонді.
наверняка у него целый шкаф на кухне забит новыми на пару лет вперед, все же последние пару лет были такими хорошими, что аж жир капал.
SergFX
Member
Откуда: Одесса

Сообщение

С нетерпением жду POS чтобы посмотреть как толкаются NVIDIA, барыги-перекупы и профессиональные майнеры с десятками-сотнями карт в попытках продать видеокарты геймерам...
ценник то придётся снижать :super:
unlnu
Member
Аватара пользователя

Сообщение

На все свій час... не має такого товару, щоб мав постійний попит. Вийде нова серія, теж показники відскочуть... будуть вони гіпер чи посередні вже залежить від біржевих маніпуляцій на криптобіржах та потужностей цих відеокарт. Запросто 4000на серія може повторити легку долю 2000ої до криптобуму, а от з 5000ою вже може бути так само як з 3000ою. Цікаво читати як майнерів хейтять, а потім в чергу до них за картами вистроюються, коли ті їх розпродають. Варто вже визначитись вам "шашички чи їхати"!
pelia
Member
Аватара пользователя

Сообщение

unlnu: 31.08.2022 15:49 На все свій час... не має такого товару, щоб мав постійний попит. Вийде нова серія, теж показники відскочуть... будуть вони гіпер чи посередні вже залежить від біржевих маніпуляцій на криптобіржах та потужностей цих відеокарт. Запросто 4000на серія може повторити легку долю 2000ої до криптобуму, а от з 5000ою вже може бути так само як з 3000ою. Цікаво читати як майнерів хейтять, а потім в чергу до них за картами вистроюються, коли ті їх розпродають. Варто вже визначитись вам "шашички чи їхати"!
Так может и не выстраивались бы, если бы этих майнеров ваще не было и всем бы всего хватало и по нормальным ценам как раньше, может это вам "шашечки или ехать"?

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Это определенно не нормально, когда б/у карта, например 588, стоит дороже чем была ее стоимость на момент выхода.
unlnu
Member
Аватара пользователя

Сообщение

а хто винен що не купили її на старті продажу? жаба? так скупий платить двічі... або скиглить весь час... в долларах вона дорожче не стала, а гривня за той час ослабла тому такий цінник.
pelia
Member
Аватара пользователя

Сообщение

unlnu: 31.08.2022 18:47 а хто винен що не купили її на старті продажу? жаба? так скупий платить двічі... або скиглить весь час... в долларах вона дорожче не стала, а гривня за той час ослабла тому такий цінник.
Я то купил ее, практически на развес, когда бум сдох в 18, но что было до этого? Карта стоила состояние и по рекомендуемой цене было не купить, даже по цене в баксах, барыги на одной карте наваривали по 5+ тысяч гривен, я там был, я тогда на новой почте работал, каждый день барыги везли карты с Польши и отправляли в Харьков и Одессу (в основном), дальше спад, остатки барыг и карты майнеров уходили чуть ли не бесплатно, но случился очередной бум, вспомните рек. цены на анонсе ртх30хх, даже сейчас можно купить карту по той цене в долларах? A б/у 588 по 500 баксов не хотите, как было в 20-21 годах?
Не пишите бред, пожалуйста
unlnu
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Не зрозумів, так нову чи все таки користовану? Бо брав собі стрікс з рук за 3.5к в 20му, коли в чеку 18го року ціна була 13.5к , а минулого року продав по ринковій ціні за 20к. А до чого сірі карти? Мова про офіційні. До перших в мене довіри взагалі ніякої. Взагалі цінник між сірою і офіційною скільки не моніторив під час криптобуму сильно не відрізнявся. Як виявилось, нормальні ціни були на старті, наприклад, 35к за асус таф 3070, а зараз навіть за 27к можна взяти через рік при такому курсі, а дуал взагалі за 24к... на піку цінник за 50к був. Так, і мені 35к здалось задорого, а потім пожалкував трохи, але викрутився і свого досяг.
що не так? кажуть беріть поки ціна така зараз! - нє! дорого! буду чекати нову серію! - чекайте!
Ответить