Да просто украинцев у ЕУ сегмент перекинуть и делов то.
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
Adamantium
Ghost
Krovatka
-
GoToHell
пес Патрон
Після наступного бп перекинуть я думаю. Точно до нг. Не будуть же вони втрачати гроші за коробочки 
-
Artem_K
Member
Перенесут танки или нет, но есть обходной путь )
13 декабря закрывается СНГ сервер самолетов. Собираются всех желающих перебросить на EU, что автоматом должно перебросить и танковый акк, т.к. они связаны.
13 декабря закрывается СНГ сервер самолетов. Собираются всех желающих перебросить на EU, что автоматом должно перебросить и танковый акк, т.к. они связаны.
-
Draqoon
Member
Як у Вас все просто, Усіка ви теж вже простили?Adamantium: ↑ 17.08.2022 21:46 Draqoon
Барбарис
Хлопы, вы шо белены похавали?
Какое кацапское? (передача Сру сегмента в лесту не считается, да)
Это картошка![]()
Беда только в том, что УА до сих пор привязана к ру сегменту и снг серверам, и все.
Так то варгеи, фактически, увалили с бульбарашки. (причем давно уже)
Москаля на ножі, мадяра та серба на вербу, а бульбаша на сковорідку
-
AZAZEL_ED
Member
З 24 лютого у гру не заходив, як обрубало.
26 лютого загинув ком.клана, це ще добавило "приємних" емоцій.
11 років та 50к боїв, але вже не тягне.
26 лютого загинув ком.клана, це ще добавило "приємних" емоцій.
11 років та 50к боїв, але вже не тягне.
-
Sanьka
Member
РУ3 сервер фізично знаходиться в ФранкфуртіAdamantium: ↑ 17.08.2022 21:46Беда только в том, что УА до сих пор привязана к ру сегменту и снг серверам
Цікаво можна його переробити на УА1 сервер
Було би чудово!Adamantium: ↑ 17.08.2022 23:11Да просто украинцев у ЕУ сегмент перекинуть и делов то.
-
Krovatka
Member
Анонсировали перевод
https://worldoftanks.ru/ru/news/notific ... -transfer/
-
Sanьka
Member
УРААААААВ сентябре каждому игроку World of Tanks будет предоставлен выбор, где он хочет продолжить игру:
Накінець то можна буде вийти з РУ помийки!
Не дочекаюсь коли зможу перейти!
-
Adamantium
Ghost
Отлично, значит сваливаем.Krovatka: ↑ 18.08.2022 12:43 Анонсировали перевод
-
Sanьka
Member
Перечитав все.
По суті все перенесеться окрім Шермана та нерекрутованих членів екіпажу.
Лайфхак для тих хто хоче НАШАРУ змінити нік.
Створюем такий же нік на ЕУ сервері. Після переносу вам надають такий же нік якщо він не зайнятий (але він уже зайнятий вами же
)
Тому вам надають стандертний нік з можливістю нашару змінити його
По суті все перенесеться окрім Шермана та нерекрутованих членів екіпажу.
Лайфхак для тих хто хоче НАШАРУ змінити нік.
Створюем такий же нік на ЕУ сервері. Після переносу вам надають такий же нік якщо він не зайнятий (але він уже зайнятий вами же
Тому вам надають стандертний нік з можливістю нашару змінити його
-
unlnu
Member
хм... навіть і не знаю, можливо варто спробувати відновити доступ до аккаунту для переходу. 
-
куе
Member
картоха стала редким говенцем. на форуме поехавший 911 дал пермач за аву, которая 5 лет никому не мешала. а играть в тунки вообще нет желания
-
Krovatka
Member
Два сервака выкинут из ру кластера и перенесут на еу, вот только мигрантов не будут пускать на еу1 и еу2, во всяком случае вначале. Какой-то бред.
-
BattleCru
Member
В когось це вдалось? весь час перенаправляє на кацапську версі сайту. Що з ВПН, що без. Браузери міняв (3 різних), з телефону те ж самеSanьka: ↑ 18.08.2022 15:10 Лайфхак для тих хто хоче НАШАРУ змінити нік.
Створюем такий же нік на ЕУ сервері. Після переносу вам надають такий же нік якщо він не зайнятий (але він уже зайнятий вами же)
Тому вам надають стандертний нік з можливістю нашару змінити його![]()
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Раніше вдавалося. Може у вас банери ріжуться блокуванням. Там з'являється віконечко де вибір залишитися на євро чи повернутися на сру.BattleCru: ↑ 18.08.2022 18:36 В когось це вдалось? весь час перенаправляє на кацапську версі сайту. Що з ВПН, що без. Браузери міняв (3 різних), з телефону те ж саме
-
Sanьka
Member
Так, сьогодні створив.BattleCru: ↑ 18.08.2022 18:36В когось це вдалось?
Треба ВПН.
-
Ostin
Member
Sanьka
Оті всі снігурки нерекрутовані пропадуть? У мене 25 таких, і як з ними бути тепер?
А щодо премів, які можна відновити - хай там і лишаються в списку відновлення?
Оті всі снігурки нерекрутовані пропадуть? У мене 25 таких, і як з ними бути тепер?
-
Adamantium
Ghost
Ostin
Снегурок надо куда рассаживать, иначе сгинуть.
А по премам инфы вроде как не было, по идее, должно статься как есть, в стадии возможного восстановления, но это не точно.
Снегурок надо куда рассаживать, иначе сгинуть.
А по премам инфы вроде как не было, по идее, должно статься как есть, в стадии возможного восстановления, но это не точно.
-
Sanьka
Member
Все описано на сайті.Ostin: ↑ 18.08.2022 21:58Оті всі снігурки нерекрутовані пропадуть? У мене 25 таких, і як з ними бути тепер?
Все що не відновив не відновиш. Так що відновляй до переходу.
Нерекрутовані також зникнуть, треба рекрутувати.
Можна нічого не робити і залишатись на РУ помийці. Вирішувати тобі
-
Essex
Member
Sanьka
Экипаж пропадет не рекрутированный, а тот техника не востановленная останеться.
Или ткни где эта строчка что говорит обратное. А то я вроде внимательно читал и не нашел.
Отправлено спустя 1 час 39 минут 38 секунд:
Да действительно имущества доступное для восстановления надо восстанавливать иначе не перенесется. 40кк надо нарыть где то на восстановление техники.
Экипаж пропадет не рекрутированный, а тот техника не востановленная останеться.
Или ткни где эта строчка что говорит обратное. А то я вроде внимательно читал и не нашел.
Отправлено спустя 1 час 39 минут 38 секунд:
Да действительно имущества доступное для восстановления надо восстанавливать иначе не перенесется. 40кк надо нарыть где то на восстановление техники.