Gore Wear, якщо прохолодно в них прикольні подвійні щортя: внутрішній шар прилягає плотно як на вело, а зовнішній виглядає майже як звичайні шортя. Якщо зовсім холодно то можна наколінники чи повноцінні штаніDark-seer: ↑ 16.07.2022 14:28 А есть у нас велосипедисты-бегуны?![]()
Хочу себе шмот на позднюю осень взять бегать, на вельчике не всегда есть время выехать, а пробежаться утром 40мин самое оно
Новости
Последние статьи и обзоры
Вело овери?
-
dead_rat
Member
-
Hotspur
Member
а якщо ти не Ахметов тоді що ?dead_rat: ↑ 16.07.2022 14:44Gore Wear
-
dead_rat
Member
Тоді купуй їх по акціі чи шукай схоже.
-
Hotspur
Member
Крафт Лоттоdead_rat: ↑ 16.07.2022 17:10Тоді купуй їх по акціі чи шукай схоже.
-
l-m
Member
Взагалі не Ахметов, але має трохи цього Gore Wear, було б бажання.
Крафт без знижок теж зовсім не дешевий, Лотто навіть не знав що робить велоодяг.
Крафт без знижок теж зовсім не дешевий, Лотто навіть не знав що робить велоодяг.
-
Hotspur
Member
не робитьl-m: ↑ 16.07.2022 17:45Лотто навіть не знав що робить велоодяг.
Отправлено спустя 3 минуты 41 секунду:
куртки по 300 доларів ? Крафт ридаєl-m: ↑ 16.07.2022 17:45Взагалі не Ахметов, але має трохи цього Gore Wear, було б бажання.
-
dead_rat
Member
Hotspur
Не 300, а все ж 200. І це дуже демократично за зимню велокуртку з 100% віндстопперу.
Покажи мені щось дешевше з хоч якось порівняною якістю
Не 300, а все ж 200. І це дуже демократично за зимню велокуртку з 100% віндстопперу.
Покажи мені щось дешевше з хоч якось порівняною якістю
-
Hotspur
Member
у Крафта по знижкам було. без знижок вони десь 250dead_rat: ↑ 16.07.2022 18:04Покажи мені щось дешевше з хоч якось порівняною якістю
-
Dark-seer
Member
Декатлон
-
dead_rat
Member
Якщо у Крафта без знижки 250, а у Гор без знижки 200…Hotspur: ↑ 16.07.2022 18:27у Крафта по знижкам було. без знижок вони десь 250dead_rat: ↑ 16.07.2022 18:04Покажи мені щось дешевше з хоч якось порівняною якістю
То я не розумію чому ти вважаеш Гор дорогим, а Крафт доступнішим
-
murzik
Member
-
Hotspur
Member
він не працює заразDark-seer: ↑ 16.07.2022 18:27Декатлон
Отправлено спустя 2 минуты :
там 300 по перше https://www.gorewear.com/us/en-us/r7-go ... ket-100457 по друге у Крафта знижки 50% пару разів на рік а тут ні. і Крафт просто є фізично в Україніdead_rat: ↑ 16.07.2022 19:16Якщо у Крафта без знижки 250, а у Гор без знижки 200…
То я не розумію чому ти вважаеш Гор дорогим, а Крафт доступнішим
-
Dark-seer
Member
Hotspur: ↑ 16.07.2022 19:40він не працює зараз
-
Hotspur
Member
Dark-seer угу
біда 
-
dead_rat
Member
Hotspur
Ти даєш ссилку не на куртку, а на саму дорогу непродувайку, це м‘яко кажучи, зовсім інший вироб
Ти даєш ссилку не на куртку, а на саму дорогу непродувайку, це м‘яко кажучи, зовсім інший вироб
-
l-m
Member
Gore Bike Wear Gore-tex Paclite у мене, на сайті вона 200, я не Ахметов, тому купив за ~75.Hotspur: ↑ 16.07.2022 17:58 куртки по 300 доларів ? Крафт ридає
І то дарма, практично не користуюсь(
Бо це скоріше дорогий дощовик, а в дощ по можливості не катаю. Особливо коли холодно, а вона відносно тепла.
В той самий час, старий Craft Men's Performance Bike Stretch Jacket, куплений за приблизно ті самі гроші (теж по знижках), моя улюблена зимова куртка (+5 та до -17, просто під нею різне піддягаю).
Так що, моя практика показала, що просто катати комфортніше у софт-шелі, ніж з гортексом, який парить (хоча у взутті я їм дуже задоволений).
-
dead_rat
Member
l-m
Софтшелл і має у основі мембрану типу Гортексу. Без нього він просто фліска, котра продувається вітром.
Я також люблю софтшелли, в мене Гор Інфініум С5 (рекомендована ціна 200) євро для +5 і нижче.
Софтшелл і має у основі мембрану типу Гортексу. Без нього він просто фліска, котра продувається вітром.
Я також люблю софтшелли, в мене Гор Інфініум С5 (рекомендована ціна 200) євро для +5 і нижче.
-
Hotspur
Member
я кажу що щось схоже в Крафті дешевшеdead_rat: ↑ 16.07.2022 22:25 Hotspur
Отправлено спустя 12 минут 28 секунд:
обидва мембрани, гортексу в мене на одязі немає, але софтшелл наскільки я знаю більш легка тканинаl-m: ↑ 17.07.2022 01:54Так що, моя практика показала, що просто катати комфортніше у софт-шелі, ніж з гортексом, який парить (хоча у взутті я їм дуже задоволений).
-
dead_rat
Member
Hotspur
Гортекс то та сама мембрана, просто вироблена фірмою Гор. В них кілька варіантів тканини починаючи з голої мембрани і до досить товстого флісу комбінованого з мембраною.обидва мембрани, гортексу в мене на одязі немає
-
Hotspur
Member
ага зрозуміло, це заплутує просто. тоді гортех це взагалі все і хардшелл і софтшеллdead_rat: ↑ 17.07.2022 10:55Гортекс то та сама мембрана, просто вироблена фірмою Гор. В них кілька варіантів тканини починаючи з голої мембрани і до досить товстого флісу комбінованого з мембраною.