Будем тренироваться на 90
Новости
Последние статьи и обзоры
Вело овери?
-
alfredhaos
Member
Приехал наконец-то датчик каденса и скорости - покрутил, средний 75
-
l-m
Member
Ніхто не робить велоштани на літо.murzik: ↑ 10.07.2022 16:37 які штани купити? не дорогі, бажано. саме штани. люблю штани.
Якщо на осінь-зиму, то Endura Hummvee. Як раз те що ти хочеш, в них навіть по місту можна ходити.
У мене стара версія, 2014-2015 року, чудове співвідношення ціна/якість, комфортно десь у діапазоні з +10 до -10.
Але коли сухо, то навіть взимку катаю здебільше у теплих ноговах та шортах, бо так зручніше педалі крутити.
-
alfredhaos
Member
Приветl-m: ↑ 13.07.2022 22:33Ніхто не робить велоштани на літо.murzik: ↑ 10.07.2022 16:37 які штани купити? не дорогі, бажано. саме штани. люблю штани.
Якщо на осінь-зиму, то Endura Hummvee. Як раз те що ти хочеш, в них навіть по місту можна ходити.
У мене стара версія, 2014-2015 року, чудове співвідношення ціна/якість, комфортно десь у діапазоні з +10 до -10.
Але коли сухо, то навіть взимку катаю здебільше у теплих ноговах та шортах, бо так зручніше педалі крутити.
Ты зимой катаешь в летних шортах?
А что за ногова?
Как вообще на позднюю осень екипироваться?
-
l-m
Member
Велотурси з лямками + літні мтб шорти + ногова з флісом, утеплені - https://www.bike24.com/arm-leg-knee-sle ... erm=&sort=
Для аеродинаміки звісно б краще купити просто довгі зимові - https://www.bike24.com/cycling/clothing ... erm=&sort=
Але де зимове мтб, а де аеродинаміка, коли по глибокому снігу буває й 5-10 км/год борсаєшся))
-
Hotspur
Member
оригінал. мені так холодно.l-m: ↑ 14.07.2022 09:14Велотурси з лямками + літні мтб шорти + ногова з флісом, утеплені
-
l-m
Member
Hotspur
у мене ноги холодостійкі
тим паче там же м'язи які працюють та виділяють купу тепла
от з чим вічні проблеми — пальці на руках, та й на ногах, зі стопами до компанії. Через деякий час підмерзають, хоч як утеплюйся(
у мене ноги холодостійкі
тим паче там же м'язи які працюють та виділяють купу тепла
от з чим вічні проблеми — пальці на руках, та й на ногах, зі стопами до компанії. Через деякий час підмерзають, хоч як утеплюйся(
-
Hotspur
Member
коліна застудиш. я коли 0 чи нижче їзжу в велоштаках з флісом віндстопером і задоволенийl-m: ↑ 14.07.2022 12:18у мене ноги холодостійкі
-
l-m
Member
Hotspur
не вчи вченого) я знаю коли моїм колінам холодно
а ще цікаво чим з фліс з віндстопером у штанах відрізняється від такого в ноговах
не вчи вченого) я знаю коли моїм колінам холодно
а ще цікаво чим з фліс з віндстопером у штанах відрізняється від такого в ноговах
-
alfredhaos
Member
А ты прям зимой, а на осень (от 3-4 градусов до 10) тогда можно брать спокойно длинные bibshorts и не утепляться особо?l-m: ↑ 14.07.2022 09:14Велотурси з лямками + літні мтб шорти + ногова з флісом, утеплені - https://www.bike24.com/arm-leg-knee-sle ... erm=&sort=
Для аеродинаміки звісно б краще купити просто довгі зимові - https://www.bike24.com/cycling/clothing ... erm=&sort=
Але де зимове мтб, а де аеродинаміка, коли по глибокому снігу буває й 5-10 км/год борсаєшся))
-
l-m
Member
з помірним флісом мені здається вже требаalfredhaos: ↑ 14.07.2022 17:50 а на осень (от 3-4 градусов до 10) тогда можно брать спокойно длинные bibshorts и не утепляться особо?
але це ж індивідуально, не спробуєш не дізнаєшся
а ще сильно залежить від інтенсивності, вітру й вологості
наприклад в лісі кроскантрі гонку при 10 градусах можна їхати взагалі в літньому та не замерзнути
а якщо виїхати прогулятись легенько, то звісно вже треба нормально утеплюватись
-
Hotspur
Member
він не сповзаєl-m: ↑ 14.07.2022 17:47а ще цікаво чим з фліс з віндстопером у штанах відрізняється від такого в ноговах
-
l-m
Member
приймається)
але якщо робити капусту як новгова-велотруселя, а не як велотруселя-новгова, то загалом проблема майже зникає у мене
-
alfredhaos
Member
В 6 утра, когда еще 15 гр. на улице то мне жарковато катать в шортах и велофутболкеl-m: ↑ 14.07.2022 18:05з помірним флісом мені здається вже требаalfredhaos: ↑ 14.07.2022 17:50 а на осень (от 3-4 градусов до 10) тогда можно брать спокойно длинные bibshorts и не утепляться особо?
але це ж індивідуально, не спробуєш не дізнаєшся
а ще сильно залежить від інтенсивності, вітру й вологості
наприклад в лісі кроскантрі гонку при 10 градусах можна їхати взагалі в літньому та не замерзнути
а якщо виїхати прогулятись легенько, то звісно вже треба нормально утеплюватись
-
dead_rat
Member
Думав узяти шоссер Giant TCR на крабах, щоб переконатися взяв у сусіда на погоняти схожого вєла.
З одного боку кайф, що вєл зручно перебирати і налаштовувати, а з іншого дешеві колеса сильно погіршують відчуття.
Тож виходить 2100 за вєл і ще щонайменше 600 колеса і по кругу… тобто овер 3к. Щось я розчарувався поки що.
З одного боку кайф, що вєл зручно перебирати і налаштовувати, а з іншого дешеві колеса сильно погіршують відчуття.
Тож виходить 2100 за вєл і ще щонайменше 600 колеса і по кругу… тобто овер 3к. Щось я розчарувався поки що.
-
Hotspur
Member
ці дешеві велосипедиdead_rat: ↑ 16.07.2022 13:06Тож виходить 2100 за вєл і ще щонайменше 600 колеса і по кругу… тобто овер 3к. Щось я розчарувався поки що.
-
odessitmws
Member
кто то говорил что лишние граммы на колесе почувствовать нельзяdead_rat: ↑ 16.07.2022 13:06а з іншого дешеві колеса сильно погіршують відчуття.
-
murzik
Member
на GT катнув. Не скажу, що комфорту більше, але ноги сильно втомилися. після 40 км вже було мало задоволення. на Геко легше. 100% асфальт. Можливо на двопідвісі або карбон мтб з рок шокс вилкою буде відчутно різниці, навіть якщо середня просяде на 1-2 км-г
найбільший дискомфорт то сидялище, на такі дистанції і більше, вже певно, потрібно шмот, або безшовну білизну бачив підірвані мости, купу блокпостів, їжаків .. от часи настали
найбільший дискомфорт то сидялище, на такі дистанції і більше, вже певно, потрібно шмот, або безшовну білизну бачив підірвані мости, купу блокпостів, їжаків .. от часи настали
-
dead_rat
Member
Справа не стільки у граммах, котрі також дуже відчутні, скільки у нестачі жорсткості колеса.odessitmws: ↑ 16.07.2022 13:25кто то говорил что лишние граммы на колесе почувствовать нельзяdead_rat: ↑ 16.07.2022 13:06а з іншого дешеві колеса сильно погіршують відчуття.![]()
P.S. І хто це казав, мені цікаво?
-
odessitmws
Member
ну это вопрос к спицам больше и варианте их спицовки...dead_rat: ↑ 16.07.2022 14:03скільки у нестачі жорсткості колеса.
давно это было, не помню
-
Dark-seer
Member
А есть у нас велосипедисты-бегуны?
Хочу себе шмот на позднюю осень взять бегать, на вельчике не всегда есть время выехать, а пробежаться утром 40мин самое оно
Хочу себе шмот на позднюю осень взять бегать, на вельчике не всегда есть время выехать, а пробежаться утром 40мин самое оно