Последние статьи и обзоры
Новости
Чому тут так нудно?
-
deepforest
Member
На відміну від токсичних оверру, де є с ким полаятись? Та і новин і обзорів тут значно меньше, я не кажу вже про статті.
-
nochnik89
Member
Не те времена. У меня такая движуха в селе, нифига не скучная ) бизнес идет вместе с прилетами ракет.
Отправлено спустя 37 секунд:
сюда захожу наоборот успокоиться
Отправлено спустя 37 секунд:
сюда захожу наоборот успокоиться
-
PushKing
Member
На руоверах намного больше посетителей, а следовательно и срачей тем можно сделать больше. Тут другая модерация.deepforest: ↑ 05.07.2022 09:08 На відміну від токсичних оверру, де є с ким полаятись? Та і новин і обзорів тут значно меньше, я не кажу вже про статті.
-
Alligator
Member
Якщо мета зайти на ресурс заради троллінгу то вам на http://joyreactor.cc/
Правда мене там на місяц заблокували за посил йти русню за кораблем на місяц, а при повторі на 1 рік
Правда мене там на місяц заблокували за посил йти русню за кораблем на місяц, а при повторі на 1 рік
-
Saffa
Member
Зато в отличии от оверсру тут есть замечательная тема,где можно посраться со всеми и сразу за одну секунду
-
zmax
Member
судя по комментам там одни кремлеботы с фабрики ботов. "Новости" даже новостями язык не повернется назвать, тупые гуглопереводы с зарубежных изданий, с кучей орфографических и синтаксических ошибок. Зайти на сайт без рекламорезки невозможно, 50% страницы забито самой дешевой рекламой. Мое мнение руоверы умер.Пушкин: ↑ 05.07.2022 09:16На руоверах намного больше посетителей,
-
PushKing
Member
Был там последний раз года 3 назад. Как-то раз не подгрузился плагин на блокировку рекламы... Я даже не знал, что можно СТОЛЬКО рекламы запихнуть на страницуzmax: ↑ 05.07.2022 09:47судя по комментам там одни кремлеботы с фабрики ботов. "Новости" даже новостями язык не повернется назвать, тупые гуглопереводы с зарубежных изданий, с кучей орфографических и синтаксических ошибок. Зайти на сайт без рекламорезки невозможно, 50% страницы забито самой дешевой рекламой. Мое мнение руоверы умер.
-
LeoX
Member
Заходь в любу тему де продають щось і почни про ціну говорити)deepforest: ↑ 05.07.2022 09:08 На відміну від токсичних оверру, де є с ким полаятись? Та і новин і обзорів тут значно меньше, я не кажу вже про статті.
-
Paradox1306
Member
LeoX
це заборонено правилами
це заборонено правилами
-
cpuboss
Member
Paradox1306
А продавать правилами ещё не запрещено? Хотите продавать без обсуждения цен, то вам на аукцион, или торговую площадку, интернет магазин. Форум, придуман для общения и обсуждения. Всё остальное - побочка.
А продавать правилами ещё не запрещено? Хотите продавать без обсуждения цен, то вам на аукцион, или торговую площадку, интернет магазин. Форум, придуман для общения и обсуждения. Всё остальное - побочка.
-
Alligator
Member
Почему нельзя? Льзя! (с)
У форумі Барахолка дозволяється
Дозволено аргументовано і культурно висловлювати свою думку щодо виставленої продавцем ціни і вести торг. Теми без аргументації, на кшталт "ціна погана", є такими, що порушують правила, а їх авторам видаються попередження.
Заборонено розміщувати в чужій темі інформацію про будь-які інші схожі пропозиції, чи вони ваші чи ні, за винятком якщо це пов'язано з обґрунтуванням ціни. Посилання на обґрунтування іншої ціни без коментаря заборонені.
-
Paradox1306
Member
cpuboss
заборонено страждати фігнею, тобто якщо ти не плануєш купувати - то проходь далі мовчки. і перестань бігати по форуму щоби мені якусь фігню написати
заборонено страждати фігнею, тобто якщо ти не плануєш купувати - то проходь далі мовчки. і перестань бігати по форуму щоби мені якусь фігню написати
-
Alligator
Member
Именно к тебе никаких претензий не имею, но сам же прекрасно знаешь, что есть темы где уникумы свои бу 10400 хотят продать по цене новых.Paradox1306: ↑ 05.07.2022 10:10 cpuboss
-
Paradox1306
Member
Alligator
чому не пройти мимо? я ще розумію коли люди реально підказують коли продаван не шарить, але ці ж клоуни спеціально посратись шукають де, це вже заборонено, взагалі тут по деяким плаче пермач, чим модерація займається і чому це в честь війни можна грубо порушувати правила я не знаю
чому не пройти мимо? я ще розумію коли люди реально підказують коли продаван не шарить, але ці ж клоуни спеціально посратись шукають де, це вже заборонено, взагалі тут по деяким плаче пермач, чим модерація займається і чому це в честь війни можна грубо порушувати правила я не знаю
-
LeoX
Member
Щось я жодного разу не бачив посилань на правила, коли в темах по продажу тих же відеокарт починався срач за ціни
Зате сам срач по темі ціноутворення є основним наповненням тем...
-
Martix
Member
Когда был Арни тут было реально весело, сейчас уже не те времена .
-
cpuboss
Member
Paradox1306
Я в правилах не вижу такого пункта. Хватит выдумывать. Будто тут не форум. А ваша личная барыго-лавка.
Я в правилах не вижу такого пункта. Хватит выдумывать. Будто тут не форум. А ваша личная барыго-лавка.
-
Paradox1306
Member
LeoX
а чистять їх чому по-твоєму? раніше видавали бани і попередження за це, тепер же можна мати гнути, образами сипати на всіх підряд, срати в обговорення і нічого не буде, ще й профілі конченим почистили від 100500 попереджень і банів
а чистять їх чому по-твоєму? раніше видавали бани і попередження за це, тепер же можна мати гнути, образами сипати на всіх підряд, срати в обговорення і нічого не буде, ще й профілі конченим почистили від 100500 попереджень і банів
-
cpuboss
Member
Paradox1306
И я не бегаю за вами по форуму. Ну у вас и чсв. Просто вы много где дичь какую то вещаете. Вот и комментирую её.
И я не бегаю за вами по форуму. Ну у вас и чсв. Просто вы много где дичь какую то вещаете. Вот и комментирую её.
-
Saffa
Member
Вот теперь уже есть с кем. Выбирай сторону: за Парадоха или Цпубосса и скучно точно не будетdeepforest: ↑ 05.07.2022 09:08 На відміну від токсичних оверру, де є с ким полаятись? Та і новин і обзорів тут значно меньше, я не кажу вже про статті.