чого так слабо?я вже планую фермочку на водянках замість бойлера придбати)))і копійки якісь на оплату єє майняться і водичка тепленька)треба все використовувати по максимуму)Morra: ↑ 20.06.2022 22:45ackstarvinta: ↑ 20.06.2022 20:51
Пацани, ще все буде
Пружина стискається, курс скоро полетить вгору, саме час закупитись по смачних цінах
Сьогодні якраз оновлю опівночі, слідкуйте
Хейтери () - люблю вас
Куплю за цілих 100$ майже нову (читай місяць у майнінгу, не більше) RTX3060Ti, за дві попрошу ще скинути на опт. ДЕШМАНCЬКІ ВЕРCІЇ НЕ ПРОПОНУЙТЕ.
Последние статьи и обзоры
Новости
У Європі ціни на відеокарти Radeon RX 6000 опустилися нижче за рекомендовані
-
Bogdanp73
Member
-
MindStealer
Member
Ще ж в якійсь новині було, що склади нвідії забиті, тож з випуском наступного покоління не будуть поспішати. Дефіцит в даному випадку то лиш привід.
Мабуть, просто прийшов час зачистити склади під нові покоління відях (як нвідіа так і вид)
Мабуть, просто прийшов час зачистити склади під нові покоління відях (як нвідіа так і вид)
-
kywa86
Member
у меня 3 монитора 19" ; 22"; 27" и возможно скоро перейду на 32.Zenturo_IF: ↑ 20.06.2022 16:18От що-що, а б/у монітор я би навпаки не радив купувати.Евгений27: ↑ 20.06.2022 16:11
Уж лучше купите бу монитор с нужным вам портом,благо их валом и стоят не дорого,+ нормальную карту.
и чо мне с моими рабочими мониками делать ? нет так то 3 монитора еще на столе поместятся но 4 куда ?
Солить,мариновать или быть может Sperrmüll у дома устроить ?
тТак ведь не в той стране живем.
p.s по факту пользую 1, остальные собирают пыль.
-
АлексUA
Member
Илон Маск памаги! Крипту с кален паднеми!
П.С. История учит тому что она ничему не учит, по крайней мере люди даже выводы не способны делать!
Жажда наживы начисто затуманивает разум и здравомыслие!
П.С. История учит тому что она ничему не учит, по крайней мере люди даже выводы не способны делать!
Жажда наживы начисто затуманивает разум и здравомыслие!
-
dimka4996
Member
В display port є режим dp-alt mode, в якому він може бути dvi-d або hdmi-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
-
Mainkoon
Member
Два роки з перехідником DP - DVI. Проблем немає.-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми?
-
-falconer-
Member
Так, у мене DVI-D. Дякую за поради, хлопці! Деяких нюансів і не знав.Hotspur: ↑ 20.06.2022 17:11DVI є цифровий а є аналоговий. у тебе який ?-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
-
Hotspur
Member
тоді просто кабель HDMI DVI і все-falconer-: ↑ 21.06.2022 11:27Так, у мене DVI-D.
-
Weep
Member
Жодного хейту, просто цікаво. Ти закуплявся по смачній ціні в $4k в очікуванні що буде $10k за одиницю ефіру ?ackstarvinta: ↑ 20.06.2022 20:51 Пружина стискається, курс скоро полетить вгору, саме час закупитись по смачних цінах
-
ackstarvinta
Member
ні, я купляв альти на низах, от як було падіння. Movr, twt та інші. Рахуйте 1 кефір вже +263$, twt по 0.5 можна було взяти, зараз він 0.9 і так зі всім. Я купляв відяхи по супер дорого, типу 2.5к за 3080, але не жалію, то життяWeep: ↑ 21.06.2022 12:00Жодного хейту, просто цікаво. Ти закуплявся по смачній ціні в $4k в очікуванні що буде $10k за одиницю ефіру ?ackstarvinta: ↑ 20.06.2022 20:51 Пружина стискається, курс скоро полетить вгору, саме час закупитись по смачних цінах
-
afhpwnd
Member
Ждем ход от "зелёных"?
-
taras_cs
Member
То ось, навіщо я ці скріни робив:
-
Kirakishou
Member
Не имея на чем играть люди перестают покупать игры, а игровая индустрия это огромные деньги. Может ли быть такое, что Бобби Котик или кто-то его уровня вызвал Дженсена Хуанга в свой кабинет, легонько похлопал его щеке и сказал не балуй?
-
Grinnie Jax
Member
Нет, просто совсем убивать рынок им не выгодно, к тому же можно зарабатывать и на т.н. "медвежьем" тренде вниз, если уметь а они умеют.
-
RomulusXIII
Member
Мені все більше починає здаватись, що такими цінами на залізо вони хочуть пересадити всіх на хмарний геймінг. Це ж просто золота жила.Kirakishou: ↑ 21.06.2022 13:05 Не имея на чем играть люди перестают покупать игры, а игровая индустрия это огромные деньги. Может ли быть такое, что Бобби Котик или кто-то его уровня вызвал Дженсена Хуанга в свой кабинет, легонько похлопал его щеке и сказал не балуй?
-
3awutHUK
Member
У меня встройка DVI, туда воткнут переходинк на HDMI туда кабель HDMI, в мониторе HDMI. После подключения возможно, что изображение будет не на весь экран, это в настройках видеокарты исправляется, там почему то может стоять уменьшенное изображение.-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
-
Dikr
Member
Не лякайте людину. DVI- це чисто цифровий стандарт и ніякого аналогового DVI не існує в природі. Колись давно в ранніх версиях роз'єму DVI було на 4 контакти більше ніж в більш сучасних. По цим 4 контактам передавався аналоговий сигнал для сумісності з старими моніторами з роз"ємом D-Sub(VGA 15 pin). Тоді можна було купити звичайний кабель DVI- D-SUB без всяких активних ЦАП и підключити напряму к старому монітору з D-SUB і все працювало без питань, тому що відеокарта генерувала и цифру і аналог одночасно. Коли почали зникати монітори з аналоговим D-Sub, тоді і прибрали ці 4 контакти які були розташовані по периметру самого великого и широкого контакту. Це актуально тільки для моніторів з D-Sub. Якщо там є DVI то він працює тільки як цифра з будь яким кабелем HDMI-DVI без проблем і напряму.Hotspur: ↑ 20.06.2022 17:11 DVI є цифровий а є аналоговий. у тебе який ?
-
Hotspur
Member
DVI-I (I — Integrated, совмещенный) — аналоговая и цифровая передача.Dikr: ↑ 21.06.2022 17:58Не лякайте людину. DVI- це чисто цифровий стандарт и ніякого аналогового DVI не існує в природі. Колись давно в ранніх версиях роз'єму DVI було на 4 контакти більше ніж в більш сучасних. По цим 4 контактам передавався аналоговий сигнал для сумісності з старими моніторами з роз"ємом D-Sub(VGA 15 pin). Тоді можна було купити звичайний кабель DVI- D-SUB без всяких активних ЦАП и підключити напряму к старому монітору з D-SUB і все працювало без питань, тому що відеокарта генерувала и цифру і аналог одночасно. Коли почали зникати монітори з аналоговим D-Sub, тоді і прибрали ці 4 контакти які були розташовані по периметру самого великого и широкого контакту. Це актуально тільки для моніторів з D-Sub. Якщо там є DVI то він працює тільки як цифра з будь яким кабелем HDMI-DVI без проблем і напряму.Hotspur: ↑ 20.06.2022 17:11 DVI є цифровий а є аналоговий. у тебе який ?
DVI-D (D — Digital, цифровой) — только цифровая передача.
DVI-A Single Link (A — Analog, аналоговый) — только аналоговая передача.
Видеокарты только с аналоговым DVI-A-разъёмом не поддерживают мониторы, соответствующие цифровому стандарту DVI-D. Поскольку монитор не имеет аналогового канала связи, а в кабеле нет цифрового, получить изображение, пусть даже и через переходник, не получится. Такую ситуацию можно сравнить с подключением современного телевизора к разъёму VGA старого компьютера. Для перевода аналогового сигнала DVI-A в цифровой DVI-D можно использовать специальные дорогостоящие конвертеры[5]. Видеокарту с DVI-I-разъёмом можно подключить к DVI-D-монитору (кабелем с двумя коннекторами DVI-D), точно так же и наоборот: монитор с поддержкой DVI-I будет получать сигнал по DVI-D-кабелю.
С интерфейсов DVI-I и DVI-A возможен переход на VGA с использованием пассивного переходника. На современных же видеокартах с разъёмом DVI-D использование таких пассивных переходников невозможно.
лови мінус
-
Ektalion
Member
Бо скоро нове покоління?Maxiler: ↑ 20.06.2022 17:10 Вроді дочекалися, але вже якось і не треба
-
Dikr
Member
Не біло ни одного монитора с DVI-A потому что дешевле можно поставить D-SUB и будет тоже самое. Зачем ставить более дорогой DVI-A если можно ставить дешевій D-SUB и получит тоже самое. Найди хоть 1 монитор в природе с DVI-A более менее современній . Напомню, что человек спрашивал про монитор, а не про єкзотические агрегати с разьемом DVI. Лови минус. Вообще DVI- єто Digital Visual Interface., что как би намекает.Hotspur: ↑ 21.06.2022 18:52
DVI-I (I — Integrated, совмещенный) — аналоговая и цифровая передача.
DVI-D (D — Digital, цифровой) — только цифровая передача.
DVI-A Single Link (A — Analog, аналоговый) — только аналоговая передача.
Видеокарты только с аналоговым DVI-A-разъёмом не поддерживают мониторы, соответствующие цифровому стандарту DVI-D. Поскольку монитор не имеет аналогового канала связи, а в кабеле нет цифрового, получить изображение, пусть даже и через переходник, не получится. Такую ситуацию можно сравнить с подключением современного телевизора к разъёму VGA старого компьютера. Для перевода аналогового сигнала DVI-A в цифровой DVI-D можно использовать специальные дорогостоящие конвертеры[5]. Видеокарту с DVI-I-разъёмом можно подключить к DVI-D-монитору (кабелем с двумя коннекторами DVI-D), точно так же и наоборот: монитор с поддержкой DVI-I будет получать сигнал по DVI-D-кабелю.
С интерфейсов DVI-I и DVI-A возможен переход на VGA с использованием пассивного переходника. На современных же видеокартах с разъёмом DVI-D использование таких пассивных переходников невозможно.
лови мінус