Я нічого не поняв. Додіки, армія, хохлофоби. Все перемішалось, люди, коні... Я проти "дати мавпам гранати". Це моя позиція. Ми тут обговорювали як зброя вплине на життя подальше, з огляду що неврівноважених стае дедалі більше. Воювати ми можемо і 100 років, подобаеться вам жити з пістолетом під подушкою, то ваше право і бачення безпеки. Я більше вважаю що безпекою громадян мають займатись оргати внутрішніх справ та суди. Медицина - лікувати.. вчитель - вчити і т.д.IvanCh: ↑ 15.06.2022 12:53 Сарацинов
або ти годуєш власну армію, або чужу. Боїшся власник додіків, ну так не бійся російських .
вони ж нікого не рострілють не вбивають і не гвалтують. Тільки дітям шоколадки роздають.
ну і Молдова чомусь сама себе не перстріляла. мабуть тупі чи що, не знають "що зброя вбиває"
лол. хоплофоби такі хоплофоби
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:противнику глубоко посрати. В них план поставлений по кількості убивств і згвалтувань.Shaolin_Style: ↑ 15.06.2022 10:52
А теперь смотрите, в случае дальнейшего продвижения войск в глубь территори.
І будуть вони вбивати мирняк і дітей і жінок. і зброя тут не причому.
Якраз військових, людей з зброєю, і самих підозрілих розстріють на місці.
А беззахисний мирняк катують, знущаються і роблять все що заманеться.
тому якби бути вбитим на місці це вже навіть перевага ане мінус.
І це все без врахування того що зброєю можна вміти користуватись, можна ховати, і не обов'зяково світити за першої нагоди.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
взагалі дивують деякі коментатори.
мабуть вірять що якщо відмовитися від зброї то одразу зникнуть війни. лол
Последние статьи и обзоры
Новости
Обвал продолжается. Курсы криптовалют летят вниз
-
Сарацинов
Member
-
Mikes
Member
etonomos
nochnik89
IvanCh
Deadpool
Shaolin_Style
Сарацинов
tablestikus
Хопці, вам ТУДИ: viewtopic.php?f=16&t=259762
Тут ми радіємо та обговорюемо падіння кріпти.
nochnik89
IvanCh
Deadpool
Shaolin_Style
Сарацинов
tablestikus
Последний раз редактировалось Mikes 15.06.2022 14:28, всего редактировалось 1 раз.
-
Сарацинов
Member
Да ми наговорились вже. А що про кріпту говорити?!? Падае та й падае.Mikes: ↑ 15.06.2022 14:23 etonomos
nochnik89
IvanCh
Deadpool
Shaolin_Style
Сарацинов
-
tablestikus
Member
То тобі спокійніше коли навколо у "кожного довбо**ба" ствол окрім тебе? Дивно.Сарацинов: ↑ 14.06.2022 23:50Мені за себе не страшно. Але у мене, як в більшості, діти ростуть. І мені лячно відпускати дитину хоч куди, знаючи що майже в кожного довбо**ба ствол.
-
Mikes
Member
Сарацинов
Як вважаєш <20к bts, <1000 Eth сьогодні буде?
Як вважаєш <20к bts, <1000 Eth сьогодні буде?
-
KimRomik
Member
оно уже, почтиMikes: ↑ 15.06.2022 14:30Як вважаєш <20к bts, <1000 Eth сьогодні буде?
-
YAYA
Member
А я хочу жити в суспільстві де мажик довбоб чи бандит вискакуючи з авто з стволом дуже добре розумів що відразу може отримати у відповідь, не дочікуючись імпотентної поліції.Я нічого не поняв. Додіки, армія, хохлофоби. Все перемішалось, люди, коні... Я проти "дати мавпам гранати". Це моя позиція. Ми тут обговорювали як зброя вплине на життя подальше, з огляду що неврівноважених стае дедалі більше. Воювати ми можемо і 100 років, подобаеться вам жити з пістолетом під подушкою, то ваше право і бачення безпеки. Я більше вважаю що безпекою громадян мають займатись оргати внутрішніх справ та суди. Медицина - лікувати.. вчитель - вчити і т.д.
- спойлер
- А ще хочу щоб люди навчилися, за необхідності, брати на себе відповідальність за безпеку своїх рідних. Хочу щоб громадяни країни мали колективну свідомість за відповідальність мати зброю і виховували це, як і любов до країни, з самого садочка. Хочу щоб всі вороги розуміли що якщо воно буде ломитися в дім - то получить кулю в є.льнік. Люди які будуть мати культуру зброї - це навчені люди, які при отриманні будь якої іншої зброї шугатися не будуть.
Автомобільні ДТП + бухарі за кермом+куплені права вбивають в тисячі раз більше ніж вогнепальна зброя, але авто ніхто не наважився заборонити, а тільки намагаються регулювати правила гри. Бо авто -це теж смертельна зброя, по суті. З вогнепалом те ж саме.
А живучи з дибільним сусідом поруч - в нас ВЖЕ просто немає іншого виходу. Бо я більше не хочу щоб всякі тувінці,кацапи, буряти і інша нечесть гвалтувала по колу дітей, підлітків та жінок.
Так, дозвіл на носіння зброї -це важкий шлях, але ним треба йти. Рабам зброю не дають.
Зараз ми розплачуємося за 30 років "какая разніца" і "просто нада перестать стрелять", "нам не с кєм ваєвать", "мишебратья" і т.п., чим кормили всі 30 років - продавали техніку, літаки, ракети... Нам дали фору на підготовку захисту нашої свободи - ми просрали її. Але треба робити висновки і рухатись вперед. В тому числі ставлячи на потік СВОЄ (а в нас, окрім рективних літаків винищувачів - вже все є готове на 90-100% для цього) виробництво важкої зброї в режимі 24/7, а не чекати допомоги від Заходу. Допомога - це те ж сама передишка тимчасова. Якщо ми скористаємося цією передишкою щоб запустити-своє - виграємо війну, якщо ні - маємо всі шанси бути поглинуті Мордором. Бо Захід не буде нам допомагати завжди, буде завжди схиляти торгувати своєю землею і людьми заради своїх інтересів (газ/нафта/бізнес).
-
Сарацинов
Member
Полиште психологічні цілі числа. Кожна річ мае свою цінність, а як щодо біткоїна? Чим була зумовлена така ціна в 66тис дол.? Чи може ми не падаемо, а просто повертаемось до нормального стану попиту і цінності?!? Якщо ви завтра знайдете на дорозі 100гривень, означае це що всі знахідки в подальшому мають бути не менші еквіваленту 100гривень або навіть більше?!? Філософія. Якщо по факту, курс біткоїна буде падати доки "треба" певному капіталу. Падіння було неминуче і навіть необхідне, трохи тверезить.
-
Bumer
Member
BTS распалисьMikes: ↑ 15.06.2022 14:30 bts
-
YAYA
Member
То що вибираєш - довгий, але з надією шлях до свободи, чи ось це для себе та своєї дитини? :Я нічого не поняв. Додіки, армія, хохлофоби. Все перемішалось, люди, коні... Я проти "дати мавпам гранати". Це моя позиція. Ми тут обговорювали як зброя вплине на життя подальше, з огляду що неврівноважених стае дедалі більше. Воювати ми можемо і 100 років, подобаеться вам жити з пістолетом під подушкою, то ваше право і бачення безпеки. Я більше вважаю що безпекою громадян мають займатись оргати внутрішніх справ та суди. Медицина - лікувати.. вчитель - вчити і т.д.
- спойлер
- за останню добу на телефонну лінію психологічної допомоги уповноваженого звернулися мешканці Олександрівки на Херсонщині, які дозволили публікацію інформації про факти сексуального насильства.
Далі цитуємо.
"Дві дівчинки 12 та 15 років зґвалтовані рашистами.
Дівчинка 6 місяців, росіяни зґвалтували чайною ложкою.
Двоє хлопчиків-близнюків дворічного віку разом із мамою були вдома. Увірвалися 5 рашистів, один тримав матір, решта по двоє ґвалтували малюків орально та анально. Діти загинули від отриманих розривів та крововтрати.
Трирічного хлопчика на очах у матері зґвалтували два рашисти, від отриманих травм дитина померла", – написала Денісова.
Або сьогодні найманець Вагнера:
«Позвонил вагнеровец, который бегает под Херсоном, полчаса плакал в трубку, что хочет все это развидеть и забыть, что ГРУшники насилуют пленных резиновыми палками....."
Про Бучу/Ірпінь/Гостомель і весь Північ переповідати не стану.
Анна описала свого нападника як молодого, худого чеченського бійця.
"Поки він мене ґвалтував, увійшли ще четверо солдатів. Я думала, мені кінець. Але вони його забрали. Більше я його не бачила", - сказала вона.
Повернувшись, вона знайшла свого чоловіка, який був поранений в живіт.
"Він намагався бігти за мною, щоб врятувати мене, але в нього потрапили кулі", - сказала вона.
Після цього чоловік з дружиною сховалося в будинку сусіда. Через бої вони не могли відвезти чоловіка до лікарні. Через два дні він помер від ран.
Далі цитуємо.
"Трійнята 9 років, дівчатка. Згвалтовані рашистами, тяжкі травми статевих органів. Все це на очах у матері, вона в шоковому стані. Ізюм.
Звернулась мама, на її очах дев'ятимісячну доньку зґвалтували свічкою.
Однорічного хлопчика ґвалтували двоє, помер.
Дівчинка двох років, ґвалтували двоє, залишилася жива.
Зґвалтовані чоловіки 67 та 78 років", – написала Денісова.
-
Сарацинов
Member
Та якщо не дай бог ви застрелите якогось нарколигу, вам треба довести що він ніс небезпеку і що була дійсно зброя не муляж, націлена на вас. В іншому випадку один в гроб інший на нари.tablestikus: ↑ 15.06.2022 14:27То тобі спокійніше коли навколо у "кожного довбо**ба" ствол окрім тебе? Дивно.Сарацинов: ↑ 14.06.2022 23:50
Мені за себе не страшно. Але у мене, як в більшості, діти ростуть. І мені лячно відпускати дитину хоч куди, знаючи що майже в кожного довбо**ба ствол.
А якщо дитина буде з іграшкою на вигляд зброї я можу її росцінювати як потенційну небезпеку, не знаючи що то іграшка? А якщо людина в военній формі зі зброею погрожуе затриманням або буде використані спец. засоби, можу я відстоювати свої конституційні свободи чи все таки дотримуватись вимог военного стану...а він не представився. В будь якому з випадків ви несете велику відповідальність...і навіть якщо ви кого, не дай боже застрілили, це ще не означае що ви не винні, чи ви не спровокували і чи дійсно була небезпека т.д.
Там в березні рівнянин з балкону застрелив двох молодих чоловіків, бо вони йому здались підозрілими. І це не поодинокі випадки і не жарти... це докази, що населення дуже збуджене. А тепер додайте що йдуть препирання кому на яких мовах говорити, кому воювати і т.д. приправте це все кожному автомат.
Отправлено спустя 13 минут 18 секунд:
Йой вас торкнуло. А в ковід ви часом не казали "всім по три дози вакцин, всі на курси медиків кожному по халаті і шприцу".. я жартую. Не крутіть папіроси з газет, там краска.YAYA: ↑ 15.06.2022 15:50То що вибираєш - довгий, але з надією шлях до свободи, чи ось це для себе та своєї дитини? :Я нічого не поняв. Додіки, армія, хохлофоби. Все перемішалось, люди, коні... Я проти "дати мавпам гранати". Це моя позиція. Ми тут обговорювали як зброя вплине на життя подальше, з огляду що неврівноважених стае дедалі більше. Воювати ми можемо і 100 років, подобаеться вам жити з пістолетом під подушкою, то ваше право і бачення безпеки. Я більше вважаю що безпекою громадян мають займатись оргати внутрішніх справ та суди. Медицина - лікувати.. вчитель - вчити і т.д.
Як на мене краще стоячи твердо на ногах захищати свою рідню до останнього, останнього ворога, ніж безпомічно спостерігати.
- спойлер
- за останню добу на телефонну лінію психологічної допомоги уповноваженого звернулися мешканці Олександрівки на Херсонщині, які дозволили публікацію інформації про факти сексуального насильства.
Далі цитуємо.
"Дві дівчинки 12 та 15 років зґвалтовані рашистами.
Дівчинка 6 місяців, росіяни зґвалтували чайною ложкою.
Двоє хлопчиків-близнюків дворічного віку разом із мамою були вдома. Увірвалися 5 рашистів, один тримав матір, решта по двоє ґвалтували малюків орально та анально. Діти загинули від отриманих розривів та крововтрати.
Трирічного хлопчика на очах у матері зґвалтували два рашисти, від отриманих травм дитина померла", – написала Денісова.
Або сьогодні найманець Вагнера:
«Позвонил вагнеровец, который бегает под Херсоном, полчаса плакал в трубку, что хочет все это развидеть и забыть, что ГРУшники насилуют пленных резиновыми палками....."
Про Бучу/Ірпінь/Гостомель і весь Північ переповідати не стану.
Анна описала свого нападника як молодого, худого чеченського бійця.
"Поки він мене ґвалтував, увійшли ще четверо солдатів. Я думала, мені кінець. Але вони його забрали. Більше я його не бачила", - сказала вона.
Повернувшись, вона знайшла свого чоловіка, який був поранений в живіт.
"Він намагався бігти за мною, щоб врятувати мене, але в нього потрапили кулі", - сказала вона.
Після цього чоловік з дружиною сховалося в будинку сусіда. Через бої вони не могли відвезти чоловіка до лікарні. Через два дні він помер від ран.
Далі цитуємо.
"Трійнята 9 років, дівчатка. Згвалтовані рашистами, тяжкі травми статевих органів. Все це на очах у матері, вона в шоковому стані. Ізюм.
Звернулась мама, на її очах дев'ятимісячну доньку зґвалтували свічкою.
Однорічного хлопчика ґвалтували двоє, помер.
Дівчинка двох років, ґвалтували двоє, залишилася жива.
Зґвалтовані чоловіки 67 та 78 років", – написала Денісова.
-
IvanCh
Member
Mikes
це звісно приємно але швидш за все відеокарти не впадуть у ціні.
нас взагалі чекає інфляція бо мінфін воює з нбу і по факту той друкує багато грошей.
це звісно приємно але швидш за все відеокарти не впадуть у ціні.
нас взагалі чекає інфляція бо мінфін воює з нбу і по факту той друкує багато грошей.
-
SergFX
Member
на барахолках уже пошли массово такие сообщения от майнерастов которые месяцами ранее смеялись на геймерами и любителями высоких технологий. Вот прям с обвалом битка по личным проблемам все продавать стали и цены чуть ниче новых карт с китая.
Вот пример майнераста, который кстати разговор о играх не смог поддержать:
"я киберспортсмен, видеокарту RTX3090 купил в ноябре. стояла в личном пк. Купил 1660 super в связи с сложной ситуацией. Видеокарта в идеале работает как часы. не вскрывалась"
Народ стал умнее и в сказки про идеальное обслуживание и низкие температуры не верит т.к температура и напруга далеко не единственный фактор износа и кроме GPU у видях еще несколько узлов. А ремонтники и немногие порядочные майнеры раскрывают правду про отвалы памяти, чипов,убитый КП и реальный процент брака который в десятки раз превосходит брак у геймеров с их "пыльными горячими корпусами".
Вот пример майнераста, который кстати разговор о играх не смог поддержать:
"я киберспортсмен, видеокарту RTX3090 купил в ноябре. стояла в личном пк. Купил 1660 super в связи с сложной ситуацией. Видеокарта в идеале работает как часы. не вскрывалась"
Народ стал умнее и в сказки про идеальное обслуживание и низкие температуры не верит т.к температура и напруга далеко не единственный фактор износа и кроме GPU у видях еще несколько узлов. А ремонтники и немногие порядочные майнеры раскрывают правду про отвалы памяти, чипов,убитый КП и реальный процент брака который в десятки раз превосходит брак у геймеров с их "пыльными горячими корпусами".
-
tablestikus
Member
все це мало якийсь сенс до 24 лютогоСарацинов: ↑ 15.06.2022 16:11Та якщо не дай бог ви застрелите якогось нарколигу, вам треба довести що він ніс небезпеку і що була дійсно зброя не муляж, націлена на вас. В іншому випадку один в гроб інший на нари.tablestikus: ↑ 15.06.2022 14:27
То тобі спокійніше коли навколо у "кожного довбо**ба" ствол окрім тебе? Дивно.
А якщо дитина буде з іграшкою на вигляд зброї я можу її росцінювати як потенційну небезпеку, не знаючи що то іграшка? А якщо людина в военній формі зі зброею погрожуе затриманням або буде використані спец. засоби, можу я відстоювати свої конституційні свободи чи все таки дотримуватись вимог военного стану...а він не представився. В будь якому з випадків ви несете велику відповідальність...і навіть якщо ви кого, не дай боже застрілили, це ще не означае що ви не винні, чи ви не спровокували і чи дійсно була небезпека т.д.
Там в березні рівнянин з балкону застрелив двох молодих чоловіків, бо вони йому здались підозрілими. І це не поодинокі випадки і не жарти... це докази, що населення дуже збуджене. А тепер додайте що йдуть препирання кому на яких мовах говорити, кому воювати і т.д. приправте це все кожному автомат.
-
Fulkrum
Member
давай только тем кто прошел ТРО или армию, сейф + пару рожков и обязательство явится по первому звонку в положенную точку на карте. Плюс раз в год сборы на неделю минимум и медкомиссия с психиатром. (а короткоствол за пазухой вряд ли спасет даже от самого тупого срочника в бронике с калашом).Сарацинов: ↑ 15.06.2022 14:16Я проти "дати мавпам гранати"
-
Сарацинов
Member
Як раз таки ходить в мене в районі по дню з "гладким" один дибілко з тер.об. Звільнений з органів давно за перевищення повноважень, чіпляеться до молоді. Для українця трішки влади солодше за мед. а пьянить.. ммм.Fulkrum: ↑ 15.06.2022 23:47давай только тем кто прошел ТРО или армию, сейф + пару рожков и обязательство явится по первому звонку в положенную точку на карте. Плюс раз в год сборы на неделю минимум и медкомиссия с психиатром. (а короткоствол за пазухой вряд ли спасет даже от самого тупого срочника в бронике с калашом).Сарацинов: ↑ 15.06.2022 14:16Я проти "дати мавпам гранати"
-
Gideon136
Junior
Знову в гору пішов
-
afhpwnd
Member
это плохоGideon136: ↑ 16.06.2022 07:27 Знову в гору пішов
-
Vatrushka
Member
"Зелені" мають рвати собі волосся на сраках - скільки ж енергії пішло в нікуди, скільки опосумів зажмурилось!
-
Rattus
Member
Как исконный обитатель эрефии, могу авторитетно заявить, что вот именно так и рождается "рашкованство" вне зависимости от нации (или, по-научному: гиперэтатизм). Если соотечественник по умолчанию воспринимается не как равный Гражданин, способный нести ответственность сам и имеющий презумпцию невиновности, а как обезьяна-унтерменш, которому оружие просто позволить иметь никак нельзя и только Государственные Люди вправе решить, кто достоин этого права - вот отсюда оно всё и вытекает.Сарацинов: ↑ 15.06.2022 14:16Я проти "дати мавпам гранати".
Собственно канонiческий рос"патриотизм" даже среди в целом травоядных его апологетов практически всегда включает в себя тезис о том, что лишнюю свободу народу давать никак нельзя. "Дайте России узды!",- короче. Ну вот потому и имеем то что имеем уже и в такой злокачественной форме как сейчас - когда свою Узду пытаются надеть и на соседей...
И кстати этим же принципом сейчас руководствуются и страны, не спешащие давать военную помощь Украине: "Сначала докажите, что вы не обезьяна и не верблюд, а потом мы вам в бассейн воду нальём. Может быть."
Ну, Израиль, конечно, на две сотни километров к востоку от Суэцкого канала находится и тем более не Европа, но в список эту дикую країну таки можете включить. Ну а что касается собственно Европы, то и там в глуши есть такая совершенно дремучая країна - Швейцария называется...Сарацинов: ↑ 15.06.2022 07:32Багато знаете европейських країн де зброя в обіході? Мені на думки тільки африканські
країни припадають та США.
Последний раз редактировалось Rattus 17.06.2022 10:44, всего редактировалось 1 раз.