Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

l-m: 07.06.2022 16:17Є ж проста та логічна ознака — двигун допомагає тільки коли крутиш педалі = електровелосипед.
нее тут народ принципиально говорит что более 250вт и 25км это мопед
l-m: 07.06.2022 16:17 Покажи Страву зі статистикою пульсу.
страва то для трасс, а в городе все зависит от дорожной обстановки\светофоров да и смысл ее на электровелах?
+нету у меня пульсометра
l-m
Member

odessitmws
Так результати й швидкості взагалі не важливі, цікаве навантаження, яке можна прикинути глянувши статистику пульсу.
Для електро у Страві є окремий залік, чого б там не змагатись у кого двигун потужніший?
Але, насправді Страва не тільки для трас, та, наприклад, на складний трейл на спуску буде краще проїжджати той, у кого класна техніка та багато сміливості. А двигун буде тільки заважати.

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
l-m: 07.06.2022 17:01 Для електро у Страві є окремий залік, чого б там не змагатись у кого двигун потужніший?
питання супер, бо чомусь на електро постійно лізуть у залік до звичайних шкіряних мішків, наче намазано їм :mad: :gigi:
Hotspur
Member

odessitmws: 07.06.2022 11:40да просто не нужно было называть мне это велосипедом, а то многих триггерит
(а то что я на нем вкалываю при курьерской работе в 7 потов кого это волнует )
я за здоровий глузд. якщо їздиш 40 кмч одягнись як ДХшник і їздь собі. фулфейс наколінники налокотники можна черепаху
l-m
Member

Hotspur: 07.06.2022 17:34 я за здоровий глузд. якщо їздиш 40 кмч одягнись як ДХшник і їздь собі. фулфейс наколінники налокотники можна черепаху
Изображение

оці чуваки без зорового глузду дивляться на твої 40 км/год з презирством :gigi:
Dark-seer
Member

murzik: 04.06.2022 23:12новий велосипед? який був,я кий став?
эндюранс шоссе triban rc500 купил его в прошлом году, но вот только неделю назад, велосипед беженец догнал хозяина беженца
murzik: 04.06.2022 23:12скрін програми?
специально для тебя страву сегодня включил
спойлер
Изображение
dead_rat
Member

Dark-seer
Шо там за сегмент такий «Лара верни украденные деньги»?! :lol:
Dark-seer
Member

dead_rat: 07.06.2022 20:41 Dark-seer
Шо там за сегмент такий «Лара верни украденные деньги»?! :lol:
сам взоржал с этого... Одесса, шо тут скажешь

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
в целом сегодняшней тренировкой доволен, 22+- км это город со светофорами и половину дороги был довольно сильный ветер в морду, тоесть 26+ средняя, учитывая 4й выезд за сезон :shuffle:
Hotspur
Member

l-m: 07.06.2022 20:25оці чуваки без зорового глузду дивляться на твої 40 км/год з презирством
ага. а тепер в кого тут є спортивна страховка мільйонів на 10 доларів і хто краще керує велосипедом ? не пиши дурниць
Барбарис
Member

Хтось використовувує Surly moloko и Corner bar на мтб? На Corner bar точно не потрібно міняти навіску, а на Surly moloko як?
Hotspur
Member

Барбарис: 08.06.2022 08:28Хтось використовувує Surly moloko и Corner bar на мтб? На Corner bar точно не потрібно міняти навіску, а на Surly moloko як?
вони обидва туристичні, я пробував але недовго, хвилин 30, то не рахуеться. були вони з МТБ гальмами та манетками (може шосе але для флетбарів, не памятаю), коротше стае туди МТБ
l-m
Member

Хто там жалівся що спекотно? Є ще метод — ховайтесь в лісі, якщо можете.
Наприклад вчора — у місті Київ 30-26 градусів увечері, а в лісі 24-21.
Сьогодні теж — 28-25 (пізніше виїхав), а в лісі 23-21 градуси.
спойлер
PXL_20220609_170213511_vs.jpg
murzik
Member

l-m
заборонено відвідувати ліс
Барбарис
Member

А є у нас велосайти, щоб якісь новинки дізнатися тощо? А то гугл тільки сайти магазинів пропонує.
Dark-seer
Member

l-m: 10.06.2022 00:17 Хто там жалівся що спекотно? Є ще метод — ховайтесь в лісі, якщо можете.
Наприклад вчора — у місті Київ 30-26 градусів увечері, а в лісі 24-21.
спойлер
PXL_20220609_170213511_vs.jpg
В лесах могут быть мины, на левобережной украине так точно
Ну и на шоссере в лес то что надо :gigi:
Hotspur
Member

l-m: 10.06.2022 00:17Наприклад вчора — у місті Київ 30-26 градусів увечері, а в лісі 24-21.
але все заміновано. в тижні підірвалося авто в Київській області в лісі

Отправлено спустя 14 минут 53 секунды:
Барбарис: 10.06.2022 09:15 А є у нас велосайти, щоб якісь новинки дізнатися тощо? А то гугл тільки сайти магазинів пропонує.
https://www.pinkbike.com
https://www.mtbr.com
наш рідний - http://xt.ht
l-m
Member

Так, міни це біда. Раніше я був фанатом розвідки нових стежин та доріг, де типові київські велосипедисти не бувають, бо лінуються звернути з відомих маршрутів. Наприклад, за 7 років у мене було вже десь пів сотні варіацій як доїхати на дачу. А тепер катаю тільки там, де вже хтось їздив до мене, та й то з винятками.
Однак цього вистачає поки, краще ніж на дивані кататись.
Hotspur
Member

https://www.pravda.com.ua/news/2022/06/10/7351742/ Автомобіль підірвався на російській міні в Київській області

другий за тиждень
murzik
Member

Hotspur
ну так дивлячись де. якщо в цій зоні були бойові дії, то так.
інший вариант -наші міни, але в таких випадках стоять таблички
місцева варта (є така, муніципальна типу) чітко попередили - в ліс суватися не варто
l-m
Member

murzik
а ти де?

По деокупованих територіях та за таблички не їжджу, але вже було 2 рази (з ~30 заїздів), що з під них виїжджав :gigi:

Схоже останні підриви це протитанкові, бо то вантажівка з піском, то бус з дровами. Велосипедистів таких жирних не буває.
Hotspur
Member

l-m: 10.06.2022 17:20Схоже останні підриви це протитанкові, бо то вантажівка з піском, то бус з дровами. Велосипедистів таких жирних не буває.
я тебе не хочу засмучувати але заповіт напиши. велосипедист протитанкову може ініціювати як і пішохід

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
murzik: 10.06.2022 16:46місцева варта (є така, муніципальна типу) чітко попередили - в ліс суватися не варто
я розмовляв з саперами в Київській області - в поля також :lol: купа всього на глибині від 10 см до 150 см в грунті і детонувати може просто від погоди

Отправлено спустя 1 час 36 минут 49 секунд:
Карбоновий e bike Cube stereo. 27.5+*16. Пробіг 1200+-. Ціна 2200 евро. Зарядка + 110 евро псссс мурзік :lol:
Ответить