Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

murzik: 02.06.2022 19:26 так це ж ви і рекомендували поверх шорти або штани :laugh:
Ми говорили що можна мтб шорти поверх трусів-памперсу, а не домашні штані поверх вєлошорт :lol:
спойлер
А ти вдягся наче туфлі під спортивні штани
Отправлено спустя 16 минут 31 секунду:
Також прогулявся на 50 км. Так сказати, з вами за компанію :beer:
Hotspur
Member

dead_rat: 02.06.2022 21:51Ми говорили що можна мтб шорти поверх трусів-памперсу, а не домашні штані поверх вєлошорт
є спеціальні памперси під моделі конкретних шортів. а мурзік послухав і зробив як завжди :lol:. а я ще думаю що в нього з памперсом :lol: що за жах і паніка :lol:
Dark-seer
Member

Чтоб использовать парафиновую смазку цепь обязательно варить? Или достаточно хорошо вымыть?
dead_rat
Member

Dark-seer: 02.06.2022 23:33 Чтоб использовать парафиновую смазку цепь обязательно варить? Или достаточно хорошо вымыть?
Добре протерти, перщі пару разів парафін буде трохи комкатися через залишки старої змазки, але не заморочуйся.
Після кількох циклів змащування буде ідеально.
Последний раз редактировалось dead_rat 02.06.2022 23:37, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

Dark-seer: 02.06.2022 23:33 Чтоб использовать парафиновую смазку цепь обязательно варить? Или достаточно хорошо вымыть?
обезжирити ціпок, касету та зірки. повністю та гарно
dead_rat
Member

Вже зміг 65 км із середньою 33.2
Треба брати товариша і вдвох перемагати 100 км за три години. :super:
Hotspur
Member

dead_rat: 04.06.2022 14:00Вже зміг 65 км із середньою 33.2
:beer:
odessitmws
Member

кто желает проверить? :D
Crossbow
Member

Dark-seer: 02.06.2022 23:33достаточно хорошо вымыть
но!
Hotspur: 02.06.2022 23:37обезжирити ціпок, касету та зірки. повністю та гарно
:up:

Відправлено через 1 годину 33 хвилини 56 секунд:
переобулся назад "на летний" вариант)) а то надоел Bontrager XR1 гудеть :gigi: + Bontrager тяжелый и дубовый корд, бортировать просто ужОс! А Максис руками и легкая прокрыха :rotate:
спойлер
Изображение
Изображение
Dark-seer
Member

В среду получил вел, сегодня выехал уже 3й раз :gigi: - 80км, средняя 23, тяжело, больше полугода перерыва
murzik
Member

Dark-seer: 04.06.2022 22:49 В среду получил вел, сегодня выехал уже 3й раз :gigi: - 80км, средняя 23, тяжело, больше полугода перерыва
новий велосипед? який був,я кий став? фото, скрін програми?

Отправлено спустя 5 минут 5 секунд:
на мтб прикол. там сідло жорстке. сидиш на костях таза і відчуваєш це. і чомусь права кістка починає тупо боліти, ніби аж в коліно віддає. в памперсі мякше, такого ефекту нема.
на Геко сідло мяке, теж все ок.
кривий по життю :facepalm:
Hotspur
Member

murzik: 04.06.2022 23:12на мтб прикол. там сідло жорстке. сидиш на костях таза і відчуваєш це. і чомусь права кістка починає тупо боліти, ніби аж в коліно віддає. в памперсі мякше, такого ефекту нема.
на Геко сідло мяке, теж все ок.
кривий по життю
1 памперс дуже гарно
2 може защемив щось чи потягнув, якщо тиждень таке чи більше йди до лікаря
l-m
Member

odessitmws: 04.06.2022 17:55
кто желает проверить? :D
Наче рос-тв подивився, частка правди наче і є, але внаслідок невірної термінології, навіть вона знецінена. Плюс купа напівправди, неправди та маніпуляцій.

Наприклад, ось вам коротко й доступно про цю кето-діту - https://www.apteka24.ua/uk/blog/zdorove ... -pokazana/
Втім, насправді треба б почати просто з розуміння як відбувається живлення та робота організму...

З.І. Хоча знаю декількох велогонів які сидять на жирах, так показують дуже гарні результати. Але так само ще більше харчуються нормально.
Hotspur
Member

https://bikepacking.com/bikes/fairlight ... -0-review/ псссс мурзик я тобі вел найшов
dead_rat
Member

Hotspur: 06.06.2022 17:32 https://bikepacking.com/bikes/fairlight ... -0-review/ псссс мурзик я тобі вел найшов
Виглядає ніби норм байк, Мурзіку не підійде
Последний раз редактировалось dead_rat 06.06.2022 18:03, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

dead_rat: 06.06.2022 17:55Виглядає ніби норм байк, Марзіку не підійде
:weep:
odessitmws
Member

все таки купил сумку Rockbros 8литров под раму и закинул туда батарейку, а то реально там колхоз эдишн был (тонкий метал брынькал еще, торчал по бокам и менять батарейку неудобно было)
murzik
Member

odessitmws
ну а фото? до і після
хоча, все одно закидають какашками
odessitmws
Member

murzik: 07.06.2022 08:54 ну а фото? до і після
да там нечего фоткать, просто весь треугольник рамы заполнен сумкой (если метал. кейс торчал по бокам, то теперь в ширину рамы и ногами уже не зацепить)
+ избавился от скотча (посадил на стяжки) а разъемы спрятал в термоусадке (сумка кста тож водонепроницаемая, хотя это не обязательно ведь сама батарейка так же в термоусадке)
murzik: 07.06.2022 08:54 хоча, все одно закидають какашками
да просто не нужно было называть мне это велосипедом, а то многих триггерит
(а то что я на нем вкалываю при курьерской работе в 7 потов кого это волнует :D )
l-m
Member

odessitmws: 07.06.2022 11:40 да просто не нужно было называть мне это велосипедом, а то многих триггерит
Той, хто віддає перевагу розмитим формулюванням, неусвідомлено, в глибині душі, сам шукає конфлікту. (с)

Є ж проста та логічна ознака — двигун допомагає тільки коли крутиш педалі = електровелосипед.
Для чого псувати термінологію?

odessitmws: 07.06.2022 11:40 (а то что я на нем вкалываю при курьерской работе в 7 потов кого это волнует :D )
Покажи Страву зі статистикою пульсу.
Ответить