Последние статьи и обзоры
Новости
Шукаю зручний медіаплеєр на заміну AIMP
-
master
Member
Шановні добродії, у зв`язку із ти, що медіаплеєр AIMP має російське походження і в Україні не оновлюється, шукаю зручну альтернативу із підтримкою ASIO.
Саме через відсутність ASIO, а також ще купу інших недоліків також не розглядається Groove Music від Microsoft.
Отже, хто чим користується для прослуховування аудіофайлів, порадьте, будь ласка?
Саме через відсутність ASIO, а також ще купу інших недоліків також не розглядається Groove Music від Microsoft.
Отже, хто чим користується для прослуховування аудіофайлів, порадьте, будь ласка?
-
zmax
Member
foobar спробуйте
Отправлено спустя 9 минут 1 секунду:
PS хочу напомнить , что в вынь10 работа в обход виндового встроенного микшера звука невозможна, и поэтому ASIO имеет смысл только в какой нибудь вин7.
PS хочу напомнить , что в вынь10 работа в обход виндового встроенного микшера звука невозможна, и поэтому ASIO имеет смысл только в какой нибудь вин7.
-
slv
Member
Да ладно ) Все в фубаре ( win10)прекрасно работает - и асио и виндовый микшер . Разница лишь в том, что асио работает в монопольном режиме и несколько источников одновременно использовать нельзя.zmax: ↑ 16.05.2022 21:43 foobar спробуйте
Что до " росiйского походження " , то советую ТС поинтересоваться, что такое NGINX и сколько украинских ресурсов его использует .
АИМП спокойно качается через VPN, хотя лично мне он неоч
-
Ortyomko
Member
Однозначно фубар. Полазайте на сайте у них, там есть разные сборки с разным интерфейсом, можно подобрать под себя.
-
deepforest
Member
Я також за foobar!zmax: ↑ 16.05.2022 21:43 foobar спробуйте
А таке працює? https://www.asio4all.org/index.php/help/faq/zmax: ↑ 16.05.2022 21:43 Отправлено спустя 9 минут 1 секунду:
-
Барбарис
Member
А фубар має редактор тегів,щось з опису на сайті незрозуміло?
-
master
Member
zmax
Дивно, останні роки виаодив звук через ASIO-драйвер. Все працювало
Дивно, останні роки виаодив звук через ASIO-драйвер. Все працювало
-
Ortyomko
Member
Барбарис
Має
Має
-
master
Member
slv
Я знаю що таке NGNIX, а ще знаю, скільки підприємств в Україні працює на 1С. Це свідомий вибір кожного...
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Ortyomko
deepforest
Отже, foobar. Добре, буду розбиратися. Здається, альтернативи нема
Я знаю що таке NGNIX, а ще знаю, скільки підприємств в Україні працює на 1С. Це свідомий вибір кожного...
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Ortyomko
deepforest
Отже, foobar. Добре, буду розбиратися. Здається, альтернативи нема
-
Rex
Member
master
Плюсую за Фубар. Пользуюсь уже лет 10. Там все есть - и плагины, и кастомизация, и эквалайзер и, разумеется, АЗИО.
Плюсую за Фубар. Пользуюсь уже лет 10. Там все есть - и плагины, и кастомизация, и эквалайзер и, разумеется, АЗИО.
-
Sanьka
Member
однозначно фубарmaster: ↑ 16.05.2022 21:22Шановні добродії, у зв`язку із ти, що медіаплеєр AIMP має російське походження і в Україні не оновлюється, шукаю зручну альтернативу
-
MSI-PC User
Member
AIMP установлен и через VPN иногда обновляю, но для воспроизведения музыки основным плеером давно стал встроенный в 10-ку и 11-ю Винду "Медиаплеер". Все основные настройки звука сделаны в драйвере Xonar DX, а какая оболочка выводит звук на колонки или наушники - уже вторично.
-
Sanьka
Member
А что там с Винампом?
Его молния на белом ромбе до сих пор вызывает ностальгию о старых добрых ламповых временах начала 2000х .
Его молния на белом ромбе до сих пор вызывает ностальгию о старых добрых ламповых временах начала 2000х .
-
Васильович
Member
От тільки порівняння зовсім некоректне, бо nginx - open source програма і для встановлення/оновлення вам ніякий VPN не потрібенslv: ↑ 17.05.2022 00:01 Что до " росiйского походження " , то советую ТС поинтересоваться, что такое NGINX и сколько украинских ресурсов его использует .
По темі - foobar завжди був гарним плеєром
-
slv
Member
Ви про що взагали ? Якщо походження прогi свiносабаче , яка рiзниця чи опенсорс чи жопенсорс ?Васильович: ↑ 17.05.2022 12:06От тільки порівняння зовсім некоректне, бо nginx - open source програма і для встановлення/оновлення вам ніякий VPN не потрібенslv: ↑ 17.05.2022 00:01 Что до " росiйского походження " , то советую ТС поинтересоваться, что такое NGINX и сколько украинских ресурсов его использует .
По темі - foobar завжди був гарним плеєром
-
Shaolin_Style
Member
Строго Media Player Classicmaster: ↑ 16.05.2022 21:22 Шановні добродії, у зв`язку із ти, що медіаплеєр AIMP має російське походження і в Україні не оновлюється, шукаю зручну альтернативу із підтримкою ASIO.
-
Васильович
Member
Надто товсто, спробуй якось тоншеslv: ↑ 17.05.2022 15:51 Ви про що взагали ? Якщо походження прогi свiносабаче , яка рiзниця чи опенсорс чи жопенсорс ?
-
Alexiy
Member
foobar функционально богатый, но неудобный. Типичный опенсорс. Аналогов аимпу по совокупности преимуществ, к сожалению, не знаю. Среди киллер-фич аимпа - конвертер и нормализация громкости.
-
Ortyomko
Member
у фубара много разных сборок, есть очень юзер-френдли, есть для гиковAlexiy: ↑ 17.05.2022 16:56 foobar функционально богатый, но неудобный. Типичный опенсорс. Аналогов аимпу по совокупности преимуществ, к сожалению, не знаю. Среди киллер-фич аимпа - конвертер и нормализация громкости.
-
Васильович
Member
Alexiy
От тільки foobar2000 якраз не open source
От тільки foobar2000 якраз не open source