Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur: 16.04.2022 21:22 може просто контрабас
Ні, не може.
Контрабас може тобі зекономити на податках ~10%, але не зробити його дешевше ніж Трек продає дилерам (а той чувак у гаражах й близько не дилер).
Hotspur
Member

l-m: 16.04.2022 23:12Контрабас може тобі зекономити на податках ~10%, але не зробити його дешевше ніж Трек продає дилерам
до 50%. бо купляють дуже по скидках і з витрат 50-80 долларів на перевезення. я знаю людей які мтб треки купили по божевільним скидкам, правда там були вітринні але в принципі значення не має

Отправлено спустя 4 часа 26 минут 52 секунды:
Проїхав вже в сезоні 100 км, погода така собі як на середину квітня :rotate:
l-m
Member

Hotspur: 17.04.2022 14:10
l-m: 16.04.2022 23:12Контрабас може тобі зекономити на податках ~10%, але не зробити його дешевше ніж Трек продає дилерам
до 50%
В Україні не існує таких мит та податків на велосипеди, щоб викликати здорожчання у 2 рази.
Найгірший випадок це +32% після 100 євро поштою для фіз. особ. А ніякі не +100%. Так що ніяким чином до 50% економії на контрабанді не вийде.
Hotspur: 17.04.2022 14:10 бо купляють дуже по скидках
Ніяких "дуже знижок" для звичайного народу з початку епідемії ковіду немає. Навіть для дистрибуторів ціни підняли. Бо дефіцит.

Так можна подумати, що ти у долі з баригами що крадене продають? Бо відмазки у їх стилі.
murzik
Member

який замок купити?
odessitmws
Member

murzik: 17.04.2022 18:37який замок купити?
а ты что планируешь оставлять вел? так то любой распиливается электроболгаркой
а если на пару минут оставить или в поле зрения то и простой подойдет + сигнализацию
yupi
Member

murzik
U-образный
Барбарис
Member

murzik: 17.04.2022 18:37 який замок купити?
U-подібний або сегментний. Перший не дуже зручний в перевезенні(мій їздив на рамі, трмався спеціальним вухом і трясся) та не до всього можна нормально закріпити, сегментний зручніше та й надрвго я залишаю лише на роботі, а там доволі безпечно.
Hotspur
Member

l-m: 17.04.2022 16:28Найгірший випадок це +32% після 100 євро поштою для фіз. особ. А ніякі не +100%. Так що ніяким чином до 50% економії на контрабанді не вийде.
30% скидка самого Трека, 32% податки, і виходить всього на всього 62% :lol:

Отправлено спустя 2 минуты 9 секунд:
l-m: 17.04.2022 16:28Ніяких "дуже знижок" для звичайного народу з початку епідемії ковіду немає. Навіть для дистрибуторів ціни підняли. Бо дефіцит.
в осені 2021 треки були зі знижками 20-25-27%. не всі моделі, ті що були але нормально. так що не пиши дурниці. але так, знижок 50% я не бачив в 2020-2021 у нас.
odessitmws
Member

на двухподвесном ашане с литым диском на дх занял далеко не последнее место :laugh:
Hotspur
Member

odessitmws: 18.04.2022 20:40на двухподвесном ашане с литым диском на дх занял далеко не последнее место
ну там чітерство. він заліза на 2000 туди поставив і сам профік
Dark-seer
Member

Hotspur: 17.04.2022 14:10Проїхав вже в сезоні 100 км, погода така собі як на середину квітня
не мав змоги узяти з собою велосипед, так що я без колес на цей сезон :weep:
Hotspur
Member

Dark-seer: 22.04.2022 08:01я без колес на цей сезон
добре що живий :beer: . а без веліка печаль звісно :weep:
Dark-seer
Member

Hotspur: 22.04.2022 10:30добре що живий
це точно :beer:
murzik
Member

в памперсі жо ковзає по сідлу, між тканиною штанів і пасперса :facepalm:
в зашальному ефект є, треба тестувати 30+ км дистанції. але жарко в цій темі, що ж літом буде
Hotspur
Member

murzik: 22.04.2022 23:22 в памперсі жо ковзає по сідлу, між тканиною штанів і пасперса :facepalm:
в зашальному ефект є, треба тестувати 30+ км дистанції. але жарко в цій темі, що ж літом буде
ммм наче не повинно. ефект звичайно є :rotate:
dead_rat
Member

Hotspur: 17.04.2022 14:10 Проїхав вже в сезоні 100 км, погода така собі як на середину квітня :rotate:
Головне почати :)
Вітаю спортсменів, звичайно через війну і вєлоспорт сильно погіршено.

В мене вже 1989 км по страві цього року.
Последний раз редактировалось dead_rat 24.04.2022 22:11, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

dead_rat: 24.04.2022 21:58Головне почати
:beer:

Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
dead_rat: 24.04.2022 21:58звичайно через війну і вєлоспорт сильно погіршено.
в перших чмслах березня було 1 авто на 1 велосипедиста на вулиці, місто було порожнім, як в я легенда
0trog0
Member

Хлопці, рюкзак на тонку 2.5 шарову вітрівку швидко її приб'є? Варто для катання з рюкзаком придивитись якусь курточку, призначену для рюкзака (посилену там, де це потрібно)? Чи не варто таким перейматись? Вага рюкзака зазвичай до 5кг.
murzik
Member

0trog0
вперше про таку проблему чую
якщо рюкзак велосипедний, з фіксаторами на поясі і на грудях :spy:
0trog0
Member

murzik
Ок, не буду перейматись) Просто раніше не катав із рюкзаком.
Ответить