В любом отделении пишете заявление на переадресацию.InfinityUA: ↑ 27.03.2022 11:26 Хтось знає чи можна якось замовити переадресування? До операторів в контакт центрі не з'єднує, в чат боті начебто немає такої функції.
Последние статьи и обзоры
Новости
Обсуждение Укрпочты и всё с ней связанное
-
absolut
Junior
-
LiquidStorm
Member
InfinityUA
https://www.ukrposhta.ua/ua/zaiavka-na- ... pravlennia
Вказуєм індекс відділення, що працює, просимо переадресувати посилку "до запитання".
https://www.ukrposhta.ua/ua/zaiavka-na- ... pravlennia
Вказуєм індекс відділення, що працює, просимо переадресувати посилку "до запитання".
-
Alex_Lviv
Junior
от я сьогодні, вперше від початку ковід-карантину, відвідав укрпошту , накосячили при покупці, то ж прийшлось
спеціально пішов після 16ї год, думав буде швидко, та все одно прийшлось з пів години там простояти (5 людей було таки перед мною)
* в понеділок, сильно спішив, попросив друга щоб мені конектори купив на промі, треба було терміново, ще й казав щоб оформив на почтомат НП, наступного дня щоб забрати. При оформленні , друг вирішив зробити як ліпше (зекономити) на його думку і оформив експрес-доставку УП (там писало 25грн) , коли під вечір це побачив, перезвонив продавцю щоб поміняв на НП, та виявилось шо посилка вже поїхала...
от сьогодні забрав, всього-навсього 4 дні їхало експресом..., но сума за доставку таки "здивувала" , 40 грн доставка, при вартості посилки 70грн, розмір 1/2 сірникової коробки + пупирка... справа навіть не в тому шо вжухали на доставці, писало 25грн, а реально 40грн , а виявляється то ще мені повезло шо за 4дні доїхало
на голову не налазить, шо до сих пір таки багато народу забагають лиш УП
до прикладу, як відправляю посилки НП, зазвичай 20-та вечора, то наступного ранку люди вже їх забирать (обласні міста), якшо поштомат - то після обіду
спеціально пішов після 16ї год, думав буде швидко, та все одно прийшлось з пів години там простояти (5 людей було таки перед мною)
* в понеділок, сильно спішив, попросив друга щоб мені конектори купив на промі, треба було терміново, ще й казав щоб оформив на почтомат НП, наступного дня щоб забрати. При оформленні , друг вирішив зробити як ліпше (зекономити) на його думку і оформив експрес-доставку УП (там писало 25грн) , коли під вечір це побачив, перезвонив продавцю щоб поміняв на НП, та виявилось шо посилка вже поїхала...
от сьогодні забрав, всього-навсього 4 дні їхало експресом..., но сума за доставку таки "здивувала" , 40 грн доставка, при вартості посилки 70грн, розмір 1/2 сірникової коробки + пупирка... справа навіть не в тому шо вжухали на доставці, писало 25грн, а реально 40грн , а виявляється то ще мені повезло шо за 4дні доїхало
на голову не налазить, шо до сих пір таки багато народу забагають лиш УП
до прикладу, як відправляю посилки НП, зазвичай 20-та вечора, то наступного ранку люди вже їх забирать (обласні міста), якшо поштомат - то після обіду
-
fds2002
Junior
вот как раз примерно с год как в Киеве Укрпочта работает на удивление хорошо. в смысле людей почти нет, иногда совсем нет, все быстро и цивильно, максимум минут 5. ну и так прилично дешевле получается. причем одни и те же посылки нп мне паковала в свои коробки с уплотнением (20-40грн), а укрпочте хватило упаковки продавца (там норм упаковка была). из одессы в киев за 3 дня, два из которых выходные. не знаю почему так. может софт допилили, может народу набрали, может людей меньше живет
но я понимаю, что любые вопросы и проблемы начиная с переадресации - это вилы. и укрпочтой только мелочи до 1к
но я понимаю, что любые вопросы и проблемы начиная с переадресации - это вилы. и укрпочтой только мелочи до 1к
-
Dark Knight
Member
В копилку Укрпочты:
Отправлял посылку Киев- Мариуполь, 21 февраля.
24-го уже приехало по месту к получателю, но человек не успел забрать, как раз началась заварушка в Марике и бомбежки...
итого - ни товара, ни денег никому
Сходил еще в апреле на Укрпошту, накатал заяву на компенсацию - на авось.
и вот что мне пришло в ответе:
может кому будет полезно.
========
но в целом доставка в мирное время Ок - после июня все спокойно, также на почте оператор проверяет в Дие паспорт и сканирует штрих-код, что это действительно ты, а не кто-то левый пришел забирать.
Отправлял посылку Киев- Мариуполь, 21 февраля.
24-го уже приехало по месту к получателю, но человек не успел забрать, как раз началась заварушка в Марике и бомбежки...
итого - ни товара, ни денег никому
Сходил еще в апреле на Укрпошту, накатал заяву на компенсацию - на авось.
и вот что мне пришло в ответе:
так что никто ничего компенсировать не будет, если посылка пропала во время бомбежки.@@@
Відповідно до частини шостої, ст. 18 Закону України "Про Поштовий зв"язок" оператор НЕ НЕСЕ матеріальної відповідальності за поштові відправлення , якщо втрата або пошкодження вкладення поштового відправлення сталися дії неперборної сили (землетрус, ураган, повінь тощо).
Відповідно до Указу Президента України № 64/2022 від 24.02.22, у зв"язку із військовою аргесією Російської Федерації проти Украіни, в Україні введено воєнний стан.
Укрпошта, як національний оператор поштового зв"язку, здійснює можливі заходи щодо повного відновлення надання послуг поштового зв"язку, але життя співробітників та клієнтів є першочерговою задачею і, нажаль, ми не маємо важелів впливу на країну агресора, яка руйнує, грабує та знищує об"єкти поштового зв"язку.
Ваше відпралення Укрпошта Експрес № (ХХХ), шо прийняте до пересилання 21.02.22 (Київ) надійшло 24.02.22 до центру м. Маріуполь (ХХХ) та внаслідок розпочатих бойових дій далі по маршруту не відправлено та місцезнахождення його невідоме.
@@@@
может кому будет полезно.
========
но в целом доставка в мирное время Ок - после июня все спокойно, также на почте оператор проверяет в Дие паспорт и сканирует штрих-код, что это действительно ты, а не кто-то левый пришел забирать.
-
KimRomik
Member
это в каком отделении такое?Dark Knight: ↑ 21.07.2022 21:41также на почте оператор проверяет в Дие паспорт и сканирует штрих-код, что это действительно ты, а не кто-то левый пришел забирать.
-
snapdragon999
Member
Надо идти на любое отделение писать заяву на переадресацию. Никакими удалёнными способами нельзя это сделать.InfinityUA: ↑ 27.03.2022 11:26 Ще до початку воєнних дій замовив посилку з закордону. Вже приїхала до Києва і тепер виявилась така проблема - моє відділення не працює і посилка тепер лежить десь на сортуванні. На сайті написано, що такі посилки не будуть доставлені, поки відділення не запрацює.
Хтось знає чи можна якось замовити переадресування? До операторів в контакт центрі не з'єднує, в чат боті начебто немає такої функції.
-
KimRomik
Member
del
-
yupi
Member
Из последних доставок УП с олх и без олх
Дрогобыч-Жт 18->21
Полтава-Жт 13->15
Киев-Жт 13->17
Киев-Жт 09->11
Львов-Жт 20->21
Львов-Жт 09->13
Жт-Пулыны 18->21
Жт-Ровно 16->18
Максимум 4 дня доставки, что не так и долго, но во много раз дешевле, чем НП
Дрогобыч-Жт 18->21
Полтава-Жт 13->15
Киев-Жт 13->17
Киев-Жт 09->11
Львов-Жт 20->21
Львов-Жт 09->13
Жт-Пулыны 18->21
Жт-Ровно 16->18
Максимум 4 дня доставки, что не так и долго, но во много раз дешевле, чем НП
-
LiquidStorm
Member
Недавня посилка з ОЛХ (безкоштовна для мене) доставлена Укрпоштою на другий день (Рівне-Львів) -
- спойлер
-
Dark Knight
Member
да во многих отделениях УП такое практикуется. ( у меня 134)KimRomik: ↑ 21.07.2022 22:04это в каком отделении такое?Dark Knight: ↑ 21.07.2022 21:41также на почте оператор проверяет в Дие паспорт и сканирует штрих-код, что это действительно ты, а не кто-то левый пришел забирать.
у НП такое вроде давно уже , еще летом того года было, чтобы не пришел липовый чел типа "банан забрать" и мошенник - УП с этого года вроде такие проверки ввела.
я даже им специально об этом напоминаю ))
в Дие есть поддельные приложухи до сих пор - именно там скан кода паспорта не прочитается как положено.
-
Saffa
Member
Кстати,насчёт длительной доставки на большие расстояния- стали возить почтовыми поездами. В вайбере Укрзализныци прочитал. Не,это не то,что они такое слово в слово написали,это уже мои выводы.
-
libero
Member
Хто хоче зараз щось відправити щось Укрпоштою- не варто. Просто не варто.
Це якійсь піпєц. Відправили проц с Київа, с суботи на сортировочному пункті в Дніпрі та просто посилка перестала трекаться. 5 днів ніякого оновлення.
В підтримці говорять що "Наразі спостерігаються тимчасові затримки з обробки в деяких сортувальних центрах." тобто це не тільки в одному нашому. Те що не одна моя посилка десь гуляє свідчить що на почті ще чув що у інших вже 5 днів з Києва до Дніпра було ще у вівторок.
Підтримка пише "Якщо руху не буде протягом 7 днів, просимо оформити рекламацію" тобто 7 днів в загалі це норм, а от 7 днів з останнього руху не норм. Ну почекаю, небагато залишилось, до післязавтра.
Це якійсь піпєц. Відправили проц с Київа, с суботи на сортировочному пункті в Дніпрі та просто посилка перестала трекаться. 5 днів ніякого оновлення.
В підтримці говорять що "Наразі спостерігаються тимчасові затримки з обробки в деяких сортувальних центрах." тобто це не тільки в одному нашому. Те що не одна моя посилка десь гуляє свідчить що на почті ще чув що у інших вже 5 днів з Києва до Дніпра було ще у вівторок.
Підтримка пише "Якщо руху не буде протягом 7 днів, просимо оформити рекламацію" тобто 7 днів в загалі це норм, а от 7 днів з останнього руху не норм. Ну почекаю, небагато залишилось, до післязавтра.
-
Alex_Lviv
Junior
Можливо хтось підкаже, як реально звязатись з тою укрпоштою
звонити пробував разів 5 на те їхнє 0800хххххх ,тел на динамік, 15-20хв музика і далі скидає звінок
написав в чат на ФБ (казали там відписують) - до сих пір нуль реакції
сходив на відділення - там аналогічно, кажуть раз посилка не у відділенні, то вони нічого не знають... суть: місяць+ тому замовив вантаж з Сингапуру (досить велике), раніше без жодних проблем їздило або Fedex або DHL (якщо не дуже велике),, тепер як виявилось , жоден з тих сервісів не працює, а груз передали укрпошті..., десь з 9-го вересня маринувалось вже в Україні, минулого тижня митницю пройшло нарешті, тепер у Львові застрягло на якомусь пункті доставки...
по трекеру таке пише: Відправлення у точці видачі/доставки, Україна, ДКД ЛЬВІВ, 79501
сьогодні вже думав сам поїхати забрати (а те ДКД - десь в дєбрєнях сорт станції), але на пошті сказали шо там 99% НЕ віддадуть в руки... і треба чекати кур"єра,,,
єдине шо хоч якось радує, то це що відправник завжди дуже ретельно і надійно запаковує груз (можна копати й кидати - нічого не повинно пошкодитись)
Можливо хтось вже попадав на таку "кур"єрську" доставку? Довго то чекати , чи можна самому забрати? Чи можливо є якийсь телефон, куди реально дозвонитись? Буду вдячний
пс: буде мені уроком , аналогічне відправлення напр в Польшу - 7-9 днів до отримання (це включно вже з розмитненням 1-2дні )
звонити пробував разів 5 на те їхнє 0800хххххх ,тел на динамік, 15-20хв музика і далі скидає звінок
написав в чат на ФБ (казали там відписують) - до сих пір нуль реакції
сходив на відділення - там аналогічно, кажуть раз посилка не у відділенні, то вони нічого не знають... суть: місяць+ тому замовив вантаж з Сингапуру (досить велике), раніше без жодних проблем їздило або Fedex або DHL (якщо не дуже велике),, тепер як виявилось , жоден з тих сервісів не працює, а груз передали укрпошті..., десь з 9-го вересня маринувалось вже в Україні, минулого тижня митницю пройшло нарешті, тепер у Львові застрягло на якомусь пункті доставки...
по трекеру таке пише: Відправлення у точці видачі/доставки, Україна, ДКД ЛЬВІВ, 79501
сьогодні вже думав сам поїхати забрати (а те ДКД - десь в дєбрєнях сорт станції), але на пошті сказали шо там 99% НЕ віддадуть в руки... і треба чекати кур"єра,,,
єдине шо хоч якось радує, то це що відправник завжди дуже ретельно і надійно запаковує груз (можна копати й кидати - нічого не повинно пошкодитись)
Можливо хтось вже попадав на таку "кур"єрську" доставку? Довго то чекати , чи можна самому забрати? Чи можливо є якийсь телефон, куди реально дозвонитись? Буду вдячний
пс: буде мені уроком , аналогічне відправлення напр в Польшу - 7-9 днів до отримання (це включно вже з розмитненням 1-2дні )
-
AmigoPhoenix
Member
Alex_Lviv
1 грудня 21 року замовляв укрпоштою здається з розетки. Посилка від 1 грудня по треку зависла на "Україна, Допп київ, 03909". 8.12 в 15:50 написав їм через фейсбук. 10.12 в 18:30 відписали "Перепрошуємо за тривале очікування відповіді. Надіслали запит колегам для уточнення інформації. Як тільки надійде відповідь, надамо зворотній зв"язок." Якщо нічого не путаю, то 13-14 грудня я посилку забрав з відділення (тернопільська обл.).
1 грудня 21 року замовляв укрпоштою здається з розетки. Посилка від 1 грудня по треку зависла на "Україна, Допп київ, 03909". 8.12 в 15:50 написав їм через фейсбук. 10.12 в 18:30 відписали "Перепрошуємо за тривале очікування відповіді. Надіслали запит колегам для уточнення інформації. Як тільки надійде відповідь, надамо зворотній зв"язок." Якщо нічого не путаю, то 13-14 грудня я посилку забрав з відділення (тернопільська обл.).
-
libero
Member
На пошту, там відповідають. Не швидко але через добу видписуютьсяAlex_Lviv: ↑ 03.10.2022 22:09Можливо хтось підкаже, як реально звязатись з тою укрпоштою
- спойлер
- ukrposhta@ukrposhta.ua
контакт-центр
-
Awaked
Junior
Спробуй подзвонити на +380 44 323 2201 Не знаю чи працює ще цей номер, років три тому загубилася посилка, розбирався залишився записаний телефон.Alex_Lviv: ↑ 03.10.2022 22:09Чи можливо є якийсь телефон, куди реально дозвонитись?
-
Alex_Lviv
Junior
AmigoPhoenix , libero , Awaked
Всім щиро вдячний!
Ще зачекаю, спробую у фейсбук таки добити їх, як не вийде до обіду, то ще на емейл відпишу і дозвонитись спробую.
Всім щиро вдячний!
Ще зачекаю, спробую у фейсбук таки добити їх, як не вийде до обіду, то ще на емейл відпишу і дозвонитись спробую.
-
zhekaice
Member
Укрпошта - то зло.
Луцьк - Івано-Франківськ - тиждень!!
8 днів, якщо точно.
А колись їхала в Чоп, то через (УВАГА) Житомир!
Логісти, блін, від Бога..
І це маючи десятиліттями налагоджену логістику! Відділення готові, поштові вагони в поїздах були ...
Як все прос@ти... Вибачте за мій французький.
Луцьк - Івано-Франківськ - тиждень!!
8 днів, якщо точно.
А колись їхала в Чоп, то через (УВАГА) Житомир!
Логісти, блін, від Бога..
І це маючи десятиліттями налагоджену логістику! Відділення готові, поштові вагони в поїздах були ...
Як все прос@ти... Вибачте за мій французький.
-
Alex_Lviv
Junior
zhekaice
та все так і є... на жаль
я це давно поняв, знаю і розумію
але тут вийшло так, що він мене нічого не залежало..., ну якщо вже по-правді, то наполовину сам винен що перед оформленням доставки не довідався що жоден сервіс в Україні зараз НЕ працює (ні Fedex ні DHL) , тому відправка з Сигапуру автоматично форварднулась на ..... укрпошту.
надалі, звісно що у подібне не вляпаюсь, всі вантажі тільки на Польшу відправляти, інших варіантів немає просто... (Міст і Новапошта - в даному випадку взагалі не варіант)
та все так і є... на жаль
я це давно поняв, знаю і розумію
але тут вийшло так, що він мене нічого не залежало..., ну якщо вже по-правді, то наполовину сам винен що перед оформленням доставки не довідався що жоден сервіс в Україні зараз НЕ працює (ні Fedex ні DHL) , тому відправка з Сигапуру автоматично форварднулась на ..... укрпошту.
надалі, звісно що у подібне не вляпаюсь, всі вантажі тільки на Польшу відправляти, інших варіантів немає просто... (Міст і Новапошта - в даному випадку взагалі не варіант)