Последние статьи и обзоры
Новости
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
leif
Member
Paradox1306
Sanьka
дякую. на відео виглядає дійно пристойно, замовив, післязавтра приїде — подивлюсь.
відчуваю, що з цими клавіатурами ще й паяльні приблуди собі придбаю, років 20 не паяв, аж тут вперше знову захотілось. хтось таким розважається? які девайси використовуєте?
Sanьka
дякую. на відео виглядає дійно пристойно, замовив, післязавтра приїде — подивлюсь.
відчуваю, що з цими клавіатурами ще й паяльні приблуди собі придбаю, років 20 не паяв, аж тут вперше знову захотілось. хтось таким розважається? які девайси використовуєте?
-
Hells Angels
Member
leif візбми мабуть щось подібне, щоб не заморочуватись як тримати ту чи іншу деталь https://rozetka.com.ua/260382851/p260382851/
-
Sanьka
Member
Покупал полгода назад набор.leif: ↑ 23.02.2022 19:00які девайси використовуєте?
Главное что бы был паяльник с регулировкой, оловоотсос. Ну и остальные ништяк что бы были.
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
Такой брал
https://rozetka.com.ua/protech_pp_4321/p45016584/
-
Hum
Member
А что не так?
-
Hells Angels
Member
Hum
то что это рашкинского фсб ствол, и ты ее можешь получить, это забрав ее у трупа.
то что это рашкинского фсб ствол, и ты ее можешь получить, это забрав ее у трупа.
-
leif
Member
Hells Angels
ага, бачив такі штуки
на цьому тижні, якщо все буде ок, заберу D84. але з якою платою ще не ясно: хот свап чи під пайку. якщо друга, то постануть опції: паяти самому, заплатити за це Грімму, відкласти плату під пайку і почекати хот-свап плату поки приїде.
ще лежить в шафі 5-річна blackwidow v2 chroma, про яку тут вже десять разів згадував. не полишають мене думки її відновити повністю, запаяти нові світчі (хоча і стокові Greetech досі ок, 80млн натискань, видно, ще не настали ), підібрати кейкапи, корус доробити. воно, звичайно, пластикова балалайка, але конструкція у клави більш-менш якісна по мірках "гамінг" девайсу, та й матеріали, в принципі, не повна вінга, 1.46 кг.
плюс на мишках можна експериментувати з перемикачами, також паяльник потрібен
ага, бачив такі штуки
на цьому тижні, якщо все буде ок, заберу D84. але з якою платою ще не ясно: хот свап чи під пайку. якщо друга, то постануть опції: паяти самому, заплатити за це Грімму, відкласти плату під пайку і почекати хот-свап плату поки приїде.
ще лежить в шафі 5-річна blackwidow v2 chroma, про яку тут вже десять разів згадував. не полишають мене думки її відновити повністю, запаяти нові світчі (хоча і стокові Greetech досі ок, 80млн натискань, видно, ще не настали ), підібрати кейкапи, корус доробити. воно, звичайно, пластикова балалайка, але конструкція у клави більш-менш якісна по мірках "гамінг" девайсу, та й матеріали, в принципі, не повна вінга, 1.46 кг.
плюс на мишках можна експериментувати з перемикачами, також паяльник потрібен
-
Барбарис
Member
А ось і ні, я особисто бачив пару мисливських ПТРС з обвісами(нові приклади, затильники, перехідники на Пікатінні, передні руківя, кожухи для охолодження ствола і щоб в руки можна було взяти). І Баррет мисливський.Scoffer: ↑ 23.02.2022 17:22 Я там вище трішки невірно написав. Дозволяються будь-які нарізні патрони калібром до 12.7мм включно, а більше теж можна за умови початкової швидкості кулі до 700 м/с. Тобто протитанкову рушницю тримати вдома заборонено
Последний раз редактировалось Барбарис 23.02.2022 20:48, всего редактировалось 1 раз.
-
Hells Angels
Member
-
leif
Member
Hells Angels: ↑ 23.02.2022 21:03kailh mx hotswap socket купить
-
Scoffer
Member
Барбарис
На якого звіра?
14,5×114 мм @ 1020 м/с однозначно підпадає під пряму заборону в новому законі. як там було в попередніх указах МВС, чесно кажучи, не пам'ятаю.
На якого звіра?
14,5×114 мм @ 1020 м/с однозначно підпадає під пряму заборону в новому законі. як там було в попередніх указах МВС, чесно кажучи, не пам'ятаю.
-
Барбарис
Member
Scoffer, не знаю. Знаю лише що дозвільну систему обмежують лише фінансові можливості бажаючого.
-
Kosdnepr
Member
Користуюсь Pro'sKit SI-131B - для дому і периферії імхо один з кращих варіантів ціна/якість. Можна також взяти топчик - Goot PX-201, але є скарги на ергономіку через важкий і грубий шнур. Або "модный стильный молодежный" TS-100 (на ньому навіть в ігри можна грати )leif: ↑ 23.02.2022 19:00які девайси використовуєте?
Є така штука (тільки куплена тут в два рази дешевше), не можу сказати, що дуже зручна, частіше навіть користуюсь таким:Hells Angels: ↑ 23.02.2022 19:14щось подібне, щоб не заморочуватись як тримати ту чи іншу деталь https://rozetka.com.ua/260382851/p260382851/
- спойлер
-
Dark-seer
Member
Ну шо там, как обстановка?
-
DuckRider
Member
20 минут назад плешь войну объявила. Ну как войну. Военную операцию (подмена понятий)Dark-seer: ↑ 24.02.2022 05:26 Ну шо там, как обстановка?
-
Dark-seer
Member
В харькове знатно бахалоDuckRider: ↑ 24.02.2022 05:3620 минут назад плешь войну объявила. Ну как войну. Военную операцию (подмена понятий)Dark-seer: ↑ 24.02.2022 05:26 Ну шо там, как обстановка?
-
DuckRider
Member
Днем туда огромная колонна техники шла. Есть видос с киева где за сннщиком слышны звуки взрывовDark-seer: ↑ 24.02.2022 05:41В харькове знатно бахалоDuckRider: ↑ 24.02.2022 05:36
20 минут назад плешь войну объявила. Ну как войну. Военную операцию (подмена понятий)
Отправлено спустя 6 минут 56 секунд:
Есть видосы с одессы...
Отправлено спустя 47 секунд:
И тут вопрос. Что наша отличная, великолепная, нищая и убогая армия собирается делать?
-
Dark-seer
Member
не знаю инфы много, а что реально происходит непонятно, судя по всему обстреляна вся украина кроме западных областей, час всего прошелDuckRider: ↑ 24.02.2022 05:54Что наша отличная, великолепная, нищая и убогая армия собирается делать?
-
DuckRider
Member
Скинь где читаешьDark-seer: ↑ 24.02.2022 06:07не знаю инфы много, а что реально происходит непонятно, судя по всему обстреляна вся украина кроме западных областей, час всего прошелDuckRider: ↑ 24.02.2022 05:54Что наша отличная, великолепная, нищая и убогая армия собирается делать?
Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
В 100км от меня в краснополье базу взорвали
Отправлено спустя 3 минуты 17 секунд:
Неужто наши такие кретины, что не понимали всё это время, что про все старые базы давно всё знают...
-
Dark-seer
Member
https://www.bbc.com/ukrainian/news-6043 ... S9knLpUzloDuckRider: ↑ 24.02.2022 06:15Скинь где читаешьDark-seer: ↑ 24.02.2022 06:07
не знаю инфы много, а что реально происходит непонятно, судя по всему обстреляна вся украина кроме западных областей, час всего прошел
Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
В 100км от меня в краснополье базу взорвали
Отправлено спустя 3 минуты 17 секунд:
Неужто наши такие кретины, что не понимали всё это время, что про все старые базы давно всё знают...
https://www.pravda.com.ua/news/2022/02/24/7325224/
https://t.me/UkrainaOnlline
-
Miharos
Member
В Броварах 05:05 почув серію з 4-5 вибухів потім було ще 2. Потім було десь півгодини тиші і зараз за 10-15 хв було 3 вибухи. Хммм