Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
Hells Angels
Member

leif: 07.02.2022 15:06але тема мене особисто захопила
сам варіант зібрати кастом дуже привабливий, а от користування самому клавіатурою за 4+ не дуже мабуть :shuffle:
Volodimir
Member

На каждый товар есть свой покупатель. ;)
Hells Angels
Member

Volodimir: 07.02.2022 17:30На каждый товар есть свой покупатель
да я про себе що для мене клава за 4к+ це задорого, клави не розбивав кулаком, но чай/кава/сік часто були в середині :(
Volodimir
Member

Главное - оперативно разобрать и обильно опохмелить спиртом :gigi: Это если механика. Мембранка может и расслоиться. Поэтому механика лучше.
pixels
Member

leif: 07.02.2022 14:13 отже, різні свічі з можливістю заміни це все, звичайно, класно, але по прошестю 3х тижнів бачу, що кейкрон 65% таки у мене не приживеться,
а що з ним не так?
MaxZema
Member

Украина - чудесная страна

Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
Может кто подсказать , как в украине работать с PayPal? Должен прийти перевод с штатов только на пейпал . Я хочу потом перевести деньги на укр. карту. Как это сделать?
pixels
Member

MaxZema
Через палку не зняти. Тільки відправити платіж можливо з банківського рахунку.
принаймні так було до останнього часу
MaxZema
Member

Это я уже узнал . Бред. Европа :super:
Sanьka
Member

Еще нет. Только движемся. Может через пару лет прикрутят возможность.
pixels
Member

MaxZema: 08.02.2022 16:58 Это я уже узнал . Бред. Европа :super:
Так довга і заплутана історія з пайпалом. І там не тільки провина нашої влади. Наприклад скріл та паоніір працюють ок.

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Але при великому бажанні можна зняти через специфічні сервіси або шукати людей в інтернеті, які можуть взяти гроші з пейпалу та перекинути на скріл або пайоніір цю суму за виключенням свого відсотку.
leif
Member

кейкрон за три тижні, звичайно, залити не встиг, до неї разер блеквідов лайт прослужила у мене рік без жодного заливу 💪
а от перед цим була BlackWidow Chroma V2, яка була залита три чи чотири рази. кожен раз робирав, чистив, сушив і все окей, досі клавіатура працює на 100%. планую купити на неї якісь прикольні капи, навести красу, наскільки можливо для 5-річної клави :)
pixels: 08.02.2022 16:46а що з ним не так?
- загальна невисока якість, бюджетність клави. навіть за умови допилювання і заміни свічів
- спробував 65%, загалом зручно, але пару нюансів не надто влаштовують, на 75% буде вже все, що мені потрібно
pixels
Member

Мені норм кейшерон. Невисока якість? У чому? Металічний корпус, не грукає, не ковзає, свічі браун чіткі та тихі...
Sanьka
Member

pixels: 08.02.2022 17:12кейшерон
это китай какой то?
pixels
Member

Sanьka
ЗВИЧАЙНО.
Sanьka
Member

а мне нравились Роммер-Г.
Но судя по их времени жизни, приставка Г не спроста.

Сейчас решил юзать только немецкое качество Черри. Всякий китай лесом.
leif
Member

pixels: 08.02.2022 17:12Мені норм кейшерон
кожному своє, я тільки про своє суб'єктивне сприйняття кажу.
pixels: 08.02.2022 17:12Невисока якість? У чому? Металічний корпус, не грукає, не ковзає, свічі браун чіткі та тихі
невисокою якістю це я трохи перегнув палицю, для бюджетного продукту якість супер. точніше сказати так, що це гарна недорога клавіатура: купа функцій і можилвостей, та й при цьому немає очевидних провалів. але загалом продукт пісний, людині яка просто шукає ігрову клавіатуру за ~2к я би радив блеквідов лайт замість кейкрону. вона краще зібрана і дає кращі відчуття в іграшках, як на мене. але не дозволяє замінювати свічі, немає ргб підсвічування, блютусу, акуму і т.д. тобто в варіанті разеру ти платиш за бренд + свічі + досить пристойну скелетон конструкцію. а у випадку кейкрону платиш за весь цей зоопарк різноманітних функцій, при цьому на корпус і свічі "бюджету" не залишилось у розробників.
pixels
Member

leif
До речі, безпровід - гарний бонус. Мені, загалом, в ній тільки капи не дуже влаштовують. Все ніяк не зміню, хочу вони вже куплені, і чекають свого часу.
Hells Angels
Member

220 уе дороговато, не?
Sanьka
Member

Hells Angels
вообще то ацуц периферия , как и МяСО - моветон.
leif
Member

Hells Angels
220 це на диво дешево для асусу з таким функціоналом, але думаю у нас буде тисяч 8-9 :laugh:
Закрыто