Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
leif
Member

Deadpool: 25.01.2022 14:43Та ну. У меня тут было два раза с камрадом leif бурное обсуждение.
Так и не удалось перетянуть на сторону зла =(
зате добре поговорили :) завжди приємно читати, коли людина готова грамотно обґрунтувати свою точку зору, до того ж ще й апелюючи до власного досвіду. насправді, хоч я і не пристав на твої аргументи, десь наприкінці листопаду минулого року після чергових кількох невеликих бенч-сесій зі своїм 5900 я вирішив, що зібрати воду це непогана ідея саме для мого аматорського бенчінгу на hwbot (а не для того щоб в ігри на м'юті було добре гратись :-P). адже всі більш-менш серйозні результати починаються з використанням саме рідинного охолодження. навіть накидав список комплектухи орієнтовно і думав в січні почати замовляти, але тут то одне то інше, поки не дійшла справа. в першу чергу, звичайно, через те, що бенчінг на хвбот далеко не пріорітетна забавка для мене, це придбання може ще повідкладатись якийсь час.

от на ці морози в моїй 3-річній лижі G7thinq щось камера перестала фокусуватись і батарейка поганенько вже тримає. класний апарат, але втомився, треба оновлювати, знову СВО перенесеться не невизначений термін ¯\_(ツ)_/¯
хто що думає про гейфон з 6.7 екраном? у мене ніколи таких лопат не було, коли недовго в руках тримаєш не зовсім зрозумілі нюанси типу "а наскільки воно запарить ці 240 грам години півтори потримати? а наскільки зручно таку лопату діставати раз 15 за 2 годинну прогулянку, щоб щось сфоткати у порівнянні з маленьким і т.д." :think:
Dark-seer
Member

лучшие камеры среди всех смартфонов
WakeMe
Member

leif
Попсокет или наклейка/чехол с кольцом нужна.
leif
Member

Dark-seer: 25.01.2022 17:13лучшие камеры среди всех смартфонов
на мій смак це теж так, хоча між гугл пікселем і айфоном інколи все далеко не однозначно по якості\адекватності алгоритмів. я по суті на теперішній момент обираю в першу чергу між 13 pro і 13 pro max, тобто між розміром екрану і відповідно самого девайсу. safe choice, безперечно, стандартний, але я ще з часів самсунг note хотів якийсь смарт з великим екраном спробувати і все ніяк не складалось. тому в роздумах :think:
Deadpool
Member

leif: 25.01.2022 17:11хто що думає про гейфон з 6.7 екраном?
можна просто про взяти, він менше.

в сценарію"дістав-нажав 1 раз кнопку"
- самца с21 глянь ще огляди.
- айфоню що 12 та 13 гарно фото дають
- пихель новій не знаю. неоднозначный, старые норм.
- ну хонор/хуавей до кучі норм.
Последний раз редактировалось Deadpool 25.01.2022 17:27, всего редактировалось 2 раза.
leif
Member

WakeMe: 25.01.2022 17:19Попсокет или наклейка/чехол с кольцом нужна
завжди якось скептично ставився до таких аксесуарів, але можливо це дарма. глянув пару відео на ютубі, з великим смартом може бути цілком доречним
WakeMe
Member

leif: 25.01.2022 17:27завжди якось скептично ставився до таких аксесуарів
Я тоже, пока сам лопату 6.7 не взял :laugh:
Deadpool
Member

leif: 25.01.2022 17:11(а не для того щоб в ігри на м'юті було добре гратись )
без ігор є рендер, просто пк в простої по процу, на відяшках копає, і т.д. теж хочеться тишини :beer:
Та і в цілому монопісуально якщо в тебе гарний підхід до повітряного охолоджененя і відеокарта не заважає оточующим, коли ти в навушниках, то і обійтись без сво можна. Але там вартість гарного корпусу+гарної системи охолодження проца та переплати за норм охолодження на відеокарті думаю буде рівнятись китай кастому. Але не брендовому. Не всім воно цікаво і потрібно. :beer:

Хоча на ту ж 3090 просто з заводу мали би ліпити бодай АІО... ну знущання.
DimaNeroda
Member

leif
С большим телефоном чехол нужен обязательно, потому что сейчас все флагманы стеклянные и скользкие. Это еще сильнее увеличит габариты и вес. Сам я около года ходил с xiaomi mi max 2 (174.1 x 88.7 x 7.6 мм, 211 гр), дискомфорт был только летом (не в любой карман шорт влазил) и в джинсах садиться было неудобно. Но это был один из самых больших смартфонов на рынке в принципе. 13 Про макс гораздо меньше (160.8 x 78.1 x 7.7 mm). И если интересны фаблеты, я бы порекомендовал самсунг c21 ультра или ноут 20 ультра, по камере и разным программным фишкам они интереснее, имхо.
Deadpool
Member

leif: 25.01.2022 17:11адже всі більш-менш серйозні результати починаються з використанням саме рідинного охолодження
1080ті, стрікса на повітрі не дуже то хотіла стабільно працювати на 0.875 на 1900. навіть таки не хотіла. Або треба було врубати оберти 80+ вертушкам.
Зато на воді без зайвих питань. І з тишиною.

Було у Бородачів відео про вплив температур на необхідну напругу для роботи на певних частотах.
Так то можна одну і ту ж частоту взяти і просто накинувши напруги.
Але навіть якщо ми говоримо про даунвольт. То з водою можна стабільніше налаштувати криву/вольтаж для бажаної частоти роботи через низькі температури які дозволяють стабільніше тримати частоту. Сумнівно, мало кому потрібно, але факт.

Профіт лише в споживанні хіба що. :rotate: Ну і шум.

ФПСа накине якщо уже не даунвольт а розгін постійних робити. Що теж не всім потрібно.
Sanьka
Member

leif: 25.01.2022 17:11хто що думає про гейфон з 6.7 екраном?
Носить в кармашке штанов будет неудобно.
В куртке норм.

А так аппарат хорош если
- не напрягает цена
- не напрягает иОС со своими особенностями.
DuckRider
Member

Накупят своих 3090 и кран с холодной водой не знают куда поставить :laugh:
WakeMe
Member

Кстати с учетом нынешней цены на 3090, а так же скорого выхода 3090ти, чиллер выглядит уже не так и дорого и бесполезно... :D
Dark-seer
Member

DuckRider: 25.01.2022 20:03 Накупят своих 3090 и кран с холодной водой не знают куда поставить :laugh:
350 ватт в майнинге и 450 в играх, хочу посмотреть как ты это на воздухе будешь охлаждать
Зы память на воздухе улетает 110+ градусов
odessitmws
Member

Dark-seer: 25.01.2022 22:12Зы память на воздухе улетает 110+ градусов
так там память улетает потому как терморезинки толстенные и качества 0 если ставить медные пластинки то там и на воздухе нормалек
Dark-seer
Member

odessitmws: 25.01.2022 22:15
так там память улетает потому как терморезинки толстенные и качества 0 если ставить медные пластинки то там и на воздухе нормалек
Сам юзал или только "показывали"?
У нас комрад есть который прошел все эти приколы на воздухе
odessitmws
Member

Dark-seer: 25.01.2022 22:17Сам юзал или только "показывали"
да сам ставил, все отлично\просто
DuckRider
Member

Dark-seer: 25.01.2022 22:12
DuckRider: 25.01.2022 20:03 Накупят своих 3090 и кран с холодной водой не знают куда поставить :laugh:
350 ватт в майнинге и 450 в играх, хочу посмотреть как ты это на воздухе будешь охлаждать
Зы память на воздухе улетает 110+ градусов
Вариант не покупать хрень - не рассматривается? :D

Отправлено спустя 2 минуты 5 секунд:
odessitmws: 25.01.2022 22:15
О, секта меди в тред ворвалась. Там на майнинг клубе уже орут с дебичей, которые облепили медью и похоронили свои видимокарты
Sanьka
Member

Знакомому майнеру меняли (лично) термопрокладки на 3090 от Гнилобайт.
Был 100+ С , стало 85-90. Прогресс есть :gigi:
Кстати ту 3090 записывал блок питания Чифтэц бронзовый , какой то 6 летней свежести :facepalm:
Последний раз редактировалось Sanьka 26.01.2022 00:59, всего редактировалось 1 раз.
odessitmws
Member

DuckRider: 26.01.2022 00:02похоронили свои видимокарты
А ну это нормально, ведь 95% людей идиоты... куда им до таких сложных технологий
Закрыто