Последние статьи и обзоры
Новости
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
leif
Member
інша залізячна епоха вжеWakeMe: ↑ 20.01.2022 16:042014 покупал
до слова, про свічі. звичайно, два дні це мало, можливо, це все ще справа звикання, але по перших враженнях разеровські оранж-cвічі (позиціонуються разером як аналог чері brown) мені, більше до вподоби ніж ці гатерон brown в keychron. не можу поки вербалізувати повністю в чому саме прикол, але разери більш якісь гамінг-френдлі, в іграшках більш чіткі відчуття дають. добре, що є можливість замінити
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
набирати текст на keychron натомість однозначно приємніше, тобто це питання не в тому, що щось гарне а щось погане, а в тому, що є свої акценти, які більше підходять під те чи інше використання
-
pixels
Member
leif
Навіщо 2 клави на столі? Наскільки я знаю, телек ти не підключав та з іншого місця не граєш? Я хоч на 2 столи сиджу
Навіщо 2 клави на столі? Наскільки я знаю, телек ти не підключав та з іншого місця не граєш? Я хоч на 2 столи сиджу
-
leif
Member
pixels
порівняти свічі та й загальні відчуття після покупки нової клави: раніше ані клав цього виробника ані клав на gateron взагалі у мене не було. можливо ще день-два побавлюсь користуючись ними по черзі, після того залишу тільки маленьку.
порівняти свічі та й загальні відчуття після покупки нової клави: раніше ані клав цього виробника ані клав на gateron взагалі у мене не було. можливо ще день-два побавлюсь користуючись ними по черзі, після того залишу тільки маленьку.
-
Scoffer
Member
Для правої і лівої рукиpixels: ↑ 20.01.2022 20:12Навіщо 2 клави на столі?
-
Hells Angels
Member
-
DuckRider
Member
- спойлер
-
Scoffer
Member
Я сильно негодую, що клавіатури з цифроблоком зліва надзвичайно рідкісні.
Для правшів, котрих абсолютна більшість, це люто як зручно.
Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
І взагалі клавам потрібна революція.
-
WakeMe
Member
За рабочий день раз 500 в нампад тыкаю, очень сомнительное удобство слева. А кто не тыкает может и ткл взять.Scoffer: ↑ 21.01.2022 01:13Для правшів, котрих абсолютна більшість, це люто як зручно.
-
pixels
Member
^^ оце так мутант!Scoffer: ↑ 21.01.2022 01:13 Я сильно негодую, що клавіатури з цифроблоком зліва надзвичайно рідкісні.
Відправлено через 47 секунд:
мені подобається ентер на нумпаде
-
Scoffer
Member
WakeMe
Так навпаки, зручно. Менше руками махати від літер до миші і однаково від літер до нампаду.
Так навпаки, зручно. Менше руками махати від літер до миші і однаково від літер до нампаду.
-
Hells Angels
Member
Scoffer в ней нумпад по ходу перекидается справа на лево и обратно
-
Scoffer
Member
Hells Angels
В цій - так. Це якась стара клава від МС
В цій - так. Це якась стара клава від МС
-
Hells Angels
Member
Scoffer жижабайт тоже такую сделал https://www.gigabyte.com/Keyboard/THUNDER-K7#kf
-
DuckRider
Member
Sidewinder x6
-
Kosdnepr
Member
У меня есть такая приблуда, беспроводной:Hells Angels: ↑ 20.01.2022 10:54если нужен цифровой блок то ничего не поделаешь.. Отдельной клавой он неудобный imho
- Magicforce Smart 21 keypad
Для этого придумали 98-кнопочную раскладку:Барбарис: ↑ 20.01.2022 12:57дело больше в размере клавы. Из стрелок и всех клавиш над ними пользую только дел
- 1800 form factor
На ali можно заказать любой рисунок на разные размеры ковра. Я заказывал здесь, хороший ковер, хорошая печать.Hells Angels: ↑ 20.01.2022 22:58блин, хотеть ...
Надо брать, пока в наличииScoffer: ↑ 21.01.2022 01:13Я сильно негодую, що клавіатури з цифроблоком зліва надзвичайно рідкісні
- спойлер
-
Барбарис
Member
Kosdnepr, не видел на 98 в продаже, но мне по сути и не надо.
-
Sanьka
Member
овер 1000грн за клавомышку которую юзали с 2006 года ориентировочно
это клаве 16 лет может быть. Карл!!!!
это клаве 16 лет может быть. Карл!!!!
-
Volodimir
Member
Это как владельцы древних кора7-9. Цены сложить не могут.
-
Sanьka
Member
Ага. Сразу вспоминается тот мем с собачкой обычной и собакой качком.Volodimir: ↑ 21.01.2022 13:29Это как владельцы древних кора7-9. Цены сложить не могут.
Был топом , а сейчас - хлам уровня новых ой5.
-
WakeMe
Member
Можно подумать рузены старые бесплатно раздают