Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
leif
Member
Scoffer
сприйняття відстані залежить від того де йти, в Запоріжжі брудно, пильно, просто неприємне місце для прогулянки. Десь біля моря таку відстань можна взагалі не помітити
сприйняття відстані залежить від того де йти, в Запоріжжі брудно, пильно, просто неприємне місце для прогулянки. Десь біля моря таку відстань можна взагалі не помітити
-
pixels
Member
Хочу собі третій екран взяти, супер швидкий, класний, але 2к, бо 4к не потягну поки. Одісея брати, чи ну його?
-
leif
Member
-
pixels
Member
leif
Гарна залізяка, буду думати
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
вжууухххх... там цінник кінський
Гарна залізяка, буду думати
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
вжууухххх... там цінник кінський
-
leif
Member
900 баксів на newegg, думаю до літа у нас можна буде взяти офіціний за +\- штуку євро, я свій десь за стільки взяв 5 років тому. тут на форумі, до слова, в ті часи всі як один, за виключенням буквально кількох учасників, люто переконували, що більше 60гц нікому взагалі не потрібні, а pg279q найбільш бракований монітор в історії людстваpixels: ↑ 29.12.2021 22:19цінник кінський
-
Dark-seer
Member
Уххх чуствую разница между 140 и 240 будет огромнаяleif: ↑ 29.12.2021 22:09 pixels
Asus ROG Swift PG279QMможе свій на такий апну
https://youtu.be/Th3LLfm7nl0
-
pixels
Member
leif
В мене є основний, який мене влаштовує.
я щось такого рівня шукаю, на стіл дружини поруч поставлю, все рівно без дії стоїть.
https://hard.rozetka.com.ua/ua/samsung_ ... 233337757/
В мене є основний, який мене влаштовує.
я щось такого рівня шукаю, на стіл дружини поруч поставлю, все рівно без дії стоїть.
https://hard.rozetka.com.ua/ua/samsung_ ... 233337757/
-
leif
Member
Dark-seer
різниця достатньо велика, щоб її помітити тим хто грає в швидкі ігри постійно і отримати від швидшого моніку профіт. але, звичайно різниця менша ніж при переході з 60 на 144.
крім швидкості там ще кращі кольори та інші невеликі покращення. апгрейд мого pg279q на покращену версію обійдеться може баксів ~600, імхо, того вартує раз на 5 років
різниця достатньо велика, щоб її помітити тим хто грає в швидкі ігри постійно і отримати від швидшого моніку профіт. але, звичайно різниця менша ніж при переході з 60 на 144.
крім швидкості там ще кращі кольори та інші невеликі покращення. апгрейд мого pg279q на покращену версію обійдеться може баксів ~600, імхо, того вартує раз на 5 років
-
pixels
Member
ну ось, свіжак відгуки. оце і мене чекає, бо мені в розетці зручно, поруч з домом можна перевірити
- спойлер
-
Hells Angels
Member
pixels щось таке чув що пара битих пікселів не є браком 
-
Adamantium
Ghost
В свое время в Днепре по набережной гуляли с (тогда еще) будущей женой, и казалось, че там, каких-то 10-12 км, от района, чуть ли не до Речпорта...да. Виды, конечно, красивыеleif: ↑ 29.12.2021 20:41 я одного разу році так в 2008-9 пройшов Соборний проспект в Запоріжжі від початку до кінця ("О, молодість! О, юність парубоцька!" Король Літр)
всього 10,8 км, але це реально погана ідея, думаю зараз не сильно краще
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
От Паруса до Победы все 30 как раз наберетсяScoffer: ↑ 29.12.2021 20:50 leif
10 км це взагалі не далеко. Це третина набережної в Дніпрі. З краю в край я її мабуть не проходив за раз, але третину-половину просто гуляючи - легко.
-
pixels
Member
Ну не для мене, я балуваний. Мені треба 0 (усіх видів)
-
Sanьka
Member
-
Spiryt
Member
Походу это норма, для них)pixels: ↑ 29.12.2021 22:47 ну ось, свіжак відгуки. оце і мене чекає, бо мені в розетці зручно, поруч з домом можна перевірити
- спойлер
- і22.jpg
Я брал в сентябре 2020 года и только третий монитор попался без битых пикселей
-
leif
Member
якось у мене був монік з одним бітим пікселем, тоді покупці були ще не такі балувані, перевірку на биті пікселі можна було зробити лише персонально домовляючись десь з кимось. на виявлення мною цього пікселя, мені друзі казали "забий, звикнеш", але я не звик
до речі, це був самсунг
-
Paradox1306
Member
pixels
ну на розетке это любимая тема, отказался кто-то = пытаться загнать всем остальным пока кто-то не заберёт
ну на розетке это любимая тема, отказался кто-то = пытаться загнать всем остальным пока кто-то не заберёт
-
odessitmws
Member
кстати кто может конвертировать 1к грн с вакцинации на к примеру 700грн живыми деньгами?
у кого есть знакомый в спортзале\книжном магазине?)
у кого есть знакомый в спортзале\книжном магазине?)
-
Hells Angels
Member
odessitmws сходи в Мультиплекс возьми пива и к пиву, на праздники будет норм 
-
DuckRider
Member
Ожидаемо. Поставщик браком не считает. Деньги ты отдал за закупку. На своих мощностях деффект не поправим. И всё, висит у тебя это гвно пока не сольешь. В итоге на олх уйдет в минус.Paradox1306: ↑ 30.12.2021 10:37 pixels
Отправлено спустя 3 минуты 12 секунд:
Брать новый мон по фулл прайсу с битым - очень тупо. 1) ты за полную стоимость получаешь продукт низкого качества, ниже чем на вторичке 2) цена товара при продаже значительно падает.leif: ↑ 30.12.2021 10:37 якось у мене був монік з одним бітим пікселем, тоді покупці були ще не такі балувані, перевірку на биті пікселі можна було зробити лише персонально домовляючись десь з кимось. на виявлення мною цього пікселя, мені друзі казали "забий, звикнеш", але я не звикдо речі, це був самсунг
Фактически это хламье должно продаваться за 50% цены, ибо брак заключается в основном рабочем элементе, но производитель орет о том, что "одна не рабочая кнопка из множества на клавиатуре - это допустимо"
Последний раз редактировалось DuckRider 30.12.2021 11:04, всего редактировалось 1 раз.
-
Paradox1306
Member
та они и такое успешно толкают, зайдите даже на лох, полно объявлений "новый монитор, но пересвет/битый пиксель и тд." та и не нужно недооценивать размеры розетки, нету у нас поставщиков которые готовы сказать ей досвиданиеDuckRider: ↑ 30.12.2021 10:58 Ожидаемо. Поставщик браком не считает. Деньги ты отдал за закупку. На своих мощностях деффект не поправим. И всё, висит у тебя это гвно пока не сольешь. В итоге на олх уйдет в минус.