Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
leif
Member

Scoffer
сприйняття відстані залежить від того де йти, в Запоріжжі брудно, пильно, просто неприємне місце для прогулянки. Десь біля моря таку відстань можна взагалі не помітити
pixels
Member

Хочу собі третій екран взяти, супер швидкий, класний, але 2к, бо 4к не потягну поки. Одісея брати, чи ну його?
leif
Member

pixels
Asus ROG Swift PG279QM :up: може свій на такий апну

https://youtu.be/Th3LLfm7nl0
pixels
Member

leif
Гарна залізяка, буду думати

Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
вжууухххх... там цінник кінський
leif
Member

pixels: 29.12.2021 22:19цінник кінський
900 баксів на newegg, думаю до літа у нас можна буде взяти офіціний за +\- штуку євро, я свій десь за стільки взяв 5 років тому. тут на форумі, до слова, в ті часи всі як один, за виключенням буквально кількох учасників, люто переконували, що більше 60гц нікому взагалі не потрібні, а pg279q найбільш бракований монітор в історії людства :laugh: добре, що нікого не послухав
Dark-seer
Member

leif: 29.12.2021 22:09 pixels
Asus ROG Swift PG279QM :up: може свій на такий апну

https://youtu.be/Th3LLfm7nl0
Уххх чуствую разница между 140 и 240 будет огромная
pixels
Member

leif
В мене є основний, який мене влаштовує.
я щось такого рівня шукаю, на стіл дружини поруч поставлю, все рівно без дії стоїть.
https://hard.rozetka.com.ua/ua/samsung_ ... 233337757/
leif
Member

Dark-seer
різниця достатньо велика, щоб її помітити тим хто грає в швидкі ігри постійно і отримати від швидшого моніку профіт. але, звичайно різниця менша ніж при переході з 60 на 144.
крім швидкості там ще кращі кольори та інші невеликі покращення. апгрейд мого pg279q на покращену версію обійдеться може баксів ~600, імхо, того вартує раз на 5 років
pixels
Member

ну ось, свіжак відгуки. оце і мене чекає, бо мені в розетці зручно, поруч з домом можна перевірити
спойлер
і22.jpg
Hells Angels
Member

pixels щось таке чув що пара битих пікселів не є браком :think:
Adamantium
Ghost

leif: 29.12.2021 20:41 я одного разу році так в 2008-9 пройшов Соборний проспект в Запоріжжі від початку до кінця ("О, молодість! О, юність парубоцька!" Король Літр)

всього 10,8 км, але це реально погана ідея, думаю зараз не сильно краще
В свое время в Днепре по набережной гуляли с (тогда еще) будущей женой, и казалось, че там, каких-то 10-12 км, от района, чуть ли не до Речпорта...да. Виды, конечно, красивые :)

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Scoffer: 29.12.2021 20:50 leif
10 км це взагалі не далеко. Це третина набережної в Дніпрі. З краю в край я її мабуть не проходив за раз, але третину-половину просто гуляючи - легко.
От Паруса до Победы все 30 как раз наберется ;)
pixels
Member

Hells Angels: 29.12.2021 22:52 pixels щось таке чув що пара битих пікселів не є браком :think:
Ну не для мене, я балуваний. Мені треба 0 (усіх видів)
Sanьka
Member

Вчера приехала одна с самых важных частей СВО
Изображение
Spiryt
Member

pixels: 29.12.2021 22:47 ну ось, свіжак відгуки. оце і мене чекає, бо мені в розетці зручно, поруч з домом можна перевірити
спойлер
і22.jpg
Походу это норма, для них)
Я брал в сентябре 2020 года и только третий монитор попался без битых пикселей
leif
Member

якось у мене був монік з одним бітим пікселем, тоді покупці були ще не такі балувані, перевірку на биті пікселі можна було зробити лише персонально домовляючись десь з кимось. на виявлення мною цього пікселя, мені друзі казали "забий, звикнеш", але я не звик :-/ до речі, це був самсунг
Paradox1306
Member

pixels
ну на розетке это любимая тема, отказался кто-то = пытаться загнать всем остальным пока кто-то не заберёт
odessitmws
Member

кстати кто может конвертировать 1к грн с вакцинации на к примеру 700грн живыми деньгами?
у кого есть знакомый в спортзале\книжном магазине?)
Hells Angels
Member

odessitmws сходи в Мультиплекс возьми пива и к пиву, на праздники будет норм :laugh:
DuckRider
Member

Paradox1306: 30.12.2021 10:37 pixels
ну на розетке это любимая тема, отказался кто-то = пытаться загнать всем остальным пока кто-то не заберёт
Ожидаемо. Поставщик браком не считает. Деньги ты отдал за закупку. На своих мощностях деффект не поправим. И всё, висит у тебя это гвно пока не сольешь. В итоге на олх уйдет в минус.

Отправлено спустя 3 минуты 12 секунд:
leif: 30.12.2021 10:37 якось у мене був монік з одним бітим пікселем, тоді покупці були ще не такі балувані, перевірку на биті пікселі можна було зробити лише персонально домовляючись десь з кимось. на виявлення мною цього пікселя, мені друзі казали "забий, звикнеш", але я не звик :-/ до речі, це був самсунг
Брать новый мон по фулл прайсу с битым - очень тупо. 1) ты за полную стоимость получаешь продукт низкого качества, ниже чем на вторичке 2) цена товара при продаже значительно падает.
Фактически это хламье должно продаваться за 50% цены, ибо брак заключается в основном рабочем элементе, но производитель орет о том, что "одна не рабочая кнопка из множества на клавиатуре - это допустимо"
Последний раз редактировалось DuckRider 30.12.2021 11:04, всего редактировалось 1 раз.
Paradox1306
Member

DuckRider: 30.12.2021 10:58 Ожидаемо. Поставщик браком не считает. Деньги ты отдал за закупку. На своих мощностях деффект не поправим. И всё, висит у тебя это гвно пока не сольешь. В итоге на олх уйдет в минус.
та они и такое успешно толкают, зайдите даже на лох, полно объявлений "новый монитор, но пересвет/битый пиксель и тд." та и не нужно недооценивать размеры розетки, нету у нас поставщиков которые готовы сказать ей досвидание
Закрыто