Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
Sanьka
Member
Если до ближ супермаркета - 25км то с такой унылой инфраструктурой лучше где нить в деревне, где в 10минутах ходьбы 4 супермаркета новых ))))Dark-seer: ↑ 28.12.2021 15:37Город большой, с одного спального района, до другого может быть ~25км
То же касается и НПочты (когда в 9эт "хате" почтомат, а неск ближ отделений в 5-10 мин ходьбы)
"Деревни" рулят ))))
Отправлено спустя 3 минуты 3 секунды:
Единственное чего нет в "деревнях" - ТРЦ и Молы.
Но с другой стороны не каждую же неделю сорить деньгами в молах. Можно и прокататься с ближ "Город"
-
Dark-seer
Member
Ты шось недопоняв, еще раз дом-хорошая частная больничка десткая 10км, от больнички до тещи ~15км, потом - 10к до крупного мегамаркета в котором есть все на свете типа метро/ашана, потом еще - 10км домой. Пробеги на вскидку, вероятно короче будет, но не намного, понятно что у меня в пешей доступности есть все на свете - 3 продуктовых магаза посад/атб/класс, новая почта, деливери, отделение розетки, есть и поликлиника и детская и взрослая, но я туда ни ногойSanьka: ↑ 28.12.2021 15:39Если до ближ супермаркета - 25км то с такой унылой инфраструктурой лучше где нить в деревне, где в 10минутах ходьбы 4 супермаркета новых ))))Dark-seer: ↑ 28.12.2021 15:37Город большой, с одного спального района, до другого может быть ~25км
То же касается и НПочты (когда в доме почтомат, а неск ближ отделений в 5-10 мин ходьбы)
"Деревни" рулят ))))
-
Sanьka
Member
Так да. На двоих не набегаешься.Dark-seer: ↑ 28.12.2021 15:45 больничка десткая 10км, от больнички до тещи ~15км, потом - 10к до крупного мегамаркета в котором есть все на свете типа метро/ашана, потом еще - 10км домой
А на маршрутках бывает крайне неудобно + долго.
ах этот ХТЗDark-seer: ↑ 28.12.2021 15:45понятно что у меня в пешей доступности есть все на свете
-
Dark-seer
Member
Павлово поле
-
Sanьka
Member
-
WakeMe
Member
130$ + сотка за китайский ватер на видик, чем не кастом?leif: ↑ 28.12.2021 11:35500-1000 доларів це середня ціна кастому карта+проц

-
mumu
Member
Dark-seer
Якій ще "дєрєвнє"? лол. В тебе шо, ті, хто українською розмовляють, селюки, чи шо? Вилазь з совка, його 30років як нема.
Мені до центральної площі міста рівно 3км.
в межах 3км радіуса метро, ашан, епіцентр, куча маркетів, кафе і ресторанів, декілька шкіл і садочків, бібліотеки, різноманітні спорт секції і заклади.
в цьому і є бенефіти урбанізації.
Звісно, по робочим питанням можу і 50км по місту накатати, і більше, але таких ситуацій зараз фактично нема у мене. Деякі унікуми по 5км в день на авто проїжджають: на роботу і назад, таких би я на перевиховання відправляв.
ЗІ: хоча в Європі навіть села і маленькі містечка доволі компактні, бо не розтягнуті за рахунок городів як у нас, там і комерція, і куча закладів культури та обслуговування, освіти та медицини, готелі і т.д.
Якій ще "дєрєвнє"? лол. В тебе шо, ті, хто українською розмовляють, селюки, чи шо? Вилазь з совка, його 30років як нема.
Мені до центральної площі міста рівно 3км.
в межах 3км радіуса метро, ашан, епіцентр, куча маркетів, кафе і ресторанів, декілька шкіл і садочків, бібліотеки, різноманітні спорт секції і заклади.
в цьому і є бенефіти урбанізації.
Звісно, по робочим питанням можу і 50км по місту накатати, і більше, але таких ситуацій зараз фактично нема у мене. Деякі унікуми по 5км в день на авто проїжджають: на роботу і назад, таких би я на перевиховання відправляв.
ЗІ: хоча в Європі навіть села і маленькі містечка доволі компактні, бо не розтягнуті за рахунок городів як у нас, там і комерція, і куча закладів культури та обслуговування, освіти та медицини, готелі і т.д.
-
Dark-seer
Member
Это шутка была, я заглянул в твой профильmumu: ↑ 28.12.2021 16:01дєрєвнє
-
Deadpool
Member
WakeMe тогда уж сразу это кидать надо)
-
WakeMe
Member
Deadpool

-
pixels
Member
Sanьka
До машини швидко звикаєш. От я взагалі дуже мало їзжджу, останні півтори роки 600-700 км. Але вже не уявляю, як відмовитись від зручного пересування, особливо у передмісті.
До машини швидко звикаєш. От я взагалі дуже мало їзжджу, останні півтори роки 600-700 км. Але вже не уявляю, як відмовитись від зручного пересування, особливо у передмісті.
-
leif
Member
так само нічого немає роками планкам пам'яті, ссд, хдд, процесорам. об'єктивно важко рахувати корисність і цінність вживаних товарів, співставляти їх між собою, особливо в часи майнерського дефіциту.Deadpool: ↑ 28.12.2021 14:58саме СВО і коректно. так як цього добра багато. зазвичай це метал та пластик, і йому нічого нема за роки.
1080ті, наприклад, при msrp rtx 3060 на рівні 329$ ніхто в б дорожче 200 доларів не купував би, а зараз ця ситуація повністю викривлена і ти наводиш саме її в приклад корисності СВО, а не нову збірку на 3070+5600х, умовно. так, на цей раз істерія триває довго, але я таки знову даю тобі 101%, що цьому прийде кінець і мідлові карти будуть знову по 329$ msrp і тоді вся ця вода для 1080ті буде коштувати як і раніше: стільки ж скільки карта ¯\_(ツ)_/¯ і кому вона тоді потрібна?
тобто ти думаєш, що шум від моєї системи зараз з вентилями на 750 і 880об це інший шум ніж дасть мені СВО, на якій я встановлю вентилі на такі ж оберти? ні, шум це об'єктивна категорія, я можу зробити свій комп зараз настільки ж тихим як з СВО, просто втративши в продуктивності ту чи іншу величину. і odessitmws навів конкретно свій приклад продуктивної, дійсно тихої і холодної системи ціною незначного падіння продуктивності. мені здається, що ти сильно перебільшуєш одкровення яке може дати вода такому користувачу як він чи я. для тих кому це все сильно складно, можуть збирати СВО, я не проти, але не треба казати що це безальтернативноDeadpool: ↑ 28.12.2021 14:58просто ти висловлюєш думку про теоретичні величини вартості та профіту сво.
розганяєш залізо->дивишся яка буде продуктивність з високим шумом, ця ж продуктивність буде у тебе з СВО
даунвольтиш залізо, отримуєш комфортний рівень шуму->оцінюєш скільки ти втратив відносно максимального розгону і чи потрібно тобі все це такою ціною
я скидав свій скрін, якщо 900 об\хв на АІО і 750об\хв корпусних сайлент вінгів це "шум", то окейDeadpool: ↑ 28.12.2021 14:58Але далеко не всі полюбляють сидіти поряд з шумом
Последний раз редактировалось leif 28.12.2021 18:23, всего редактировалось 6 раз.
-
Sanьka
Member
Лол тоже мне город, село селом. До ХТЗ не дотягивает аж никак!mumu: ↑ 28.12.2021 16:01Якій ще "дєрєвнє"? лол.
Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
В общем машина надо, машину хочу. И очень хочу ее в 2022 году купить ) Правда не знаю в какой его части это получится. Ведь как не с-ка то пер-каpixels: ↑ 28.12.2021 17:09До машини швидко звикаєш. От я взагалі дуже мало їзжджу, останні півтори роки 600-700 км. Але вже не уявляю, як відмовитись від зручного пересування, особливо у передмісті.
-
pixels
Member
Краще влітку починати водіння. До зими і льоду як раз трохи роздуплишся.Sanьka: ↑ 28.12.2021 18:17 В общем машина надо, машину хочу. И очень хочу ее в 2022 году купить ) Правда не знаю в какой его части это получится. Ведь как не с-ка то пер-ка
-
Deadpool
Member
Розглядали, є у камрадів збірки на 5600х + карта. Але один фіг нових карт, на пальцях лише можу порахувати.leif: ↑ 28.12.2021 18:16а не нову збірку на 3070+5600х
3070 наразі теж не верх доступності
Думав її брати. Але 2080ті ,з ібея, навіть з податком, вже з фулкавером з заводу дешевше обійшлась, значно.
Ітого або 6600хт, або докласти і за, в середньому 1000$ з ібея виципити карту яка вже щось таки дозволить.
Мені все подобається в твоему конфігові, і в тебе гарно все по умовам для пк. Кімнатна темпа, норм корпу, крутилятори.leif: ↑ 28.12.2021 18:16я скидав свій скрін, якщо 900 об\хв на АІО і 750об\хв корпусних сайлент вінгів це "шум", то окей
Але в мене коли бачу більше 40, ну нехай край 50гр, хоча 40 приємливіше, то просто око сіпається, вибачай)
Такий гарний конфіг достойний гарного кастому. Тому і заманюю
Зараз, взимку. 2700х+1080 сидять на 500 на 120тках та 550обертах на 140.leif: ↑ 28.12.2021 18:16я скидав свій скрін, якщо 900 об\хв на АІО і 750об\хв корпусних сайлент вінгів це "шум", то окей
Карта 34градуса
2080ti+1080ti+3400g зараз 570/600/580 обертів по різним вертушкам. Карти 40-41гр обидві.
З розетки 430ват
Вдома тепло 24-28гр.
Обігрів електрикою додатково.
ПК, крім помп нічим не видають себе
Влітку було по пару сотень обертів більше, розписував раніше.
Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
leif ну на весь форум, поки що тільки в твоїй збірці, все ок і все тебе влаштовує, та не треба навушників аби сховатись від шуму
Думаю що може ще пара людей зараз тут відпишуть про позитивний досвід, але на тому все.
-
pixels
Member
28 градусів
.... Кондер вмикай швидше!
-
Deadpool
Member
pixels сонце нагріває, дві кімнати на сонячній стороні і кухня в тоому числі. + люблю коли тепло, менше 24 вже мерзну доволі сильно)
Отправлено спустя 4 минуты 34 секунды:
Откопал, пока искал тайминги свои для ддр3
24.01.2020, флудилка. разсуждаю что мне не видать ничего круче 1080, ибо больше 10к не выйдет на карту выделить точно, и то там речь про о 1070 была даже, что реальней ее купить. Как однако может перевернутся все
Правда себе все же хочу махнуть 3400г на какойнить 10400ф. 4/8 не вывозят в реалиях уже.
Отправлено спустя 4 минуты 34 секунды:
Откопал, пока искал тайминги свои для ддр3
24.01.2020, флудилка. разсуждаю что мне не видать ничего круче 1080, ибо больше 10к не выйдет на карту выделить точно, и то там речь про о 1070 была даже, что реальней ее купить. Как однако может перевернутся все
Правда себе все же хочу махнуть 3400г на какойнить 10400ф. 4/8 не вывозят в реалиях уже.
Deadpool:
leif спс за смачные 100+постов чтива.
Deadpool:
А вот теперь интересно. А как поведет себя в такой же ситуации что-то среднего уровня из видяшек? Типа те же 1060/1070/1080. Будут ли фпс так же ниже на райзене?
імхо відчутного розриву на 1060\1070 не буде. судячи з того, що я бачу в інтернетах, помітна різниця між zen2 і інтел 8\9 покоління починає себе проявляти на картах рівня 2070s\1080ti\Radeon 5700XT і чим вище карта тим більше різниця. просто вже нове покоління карт на носі, тому вже актуально про це говорити.
в моїй системі на R5 3600+GTX 1080 з прицілом на 60 кадрів в 1440р все досить пристойно розкривається божественним райзеном 3600м.
-
Dark-seer
Member
водосрачик
зы к кастомке привыкаешь быстро и 40-45градусов на карте радует крайне сильно, проц получает в самом лучшем случае всего -10 градусов по сравнению с топ башней, вода при достаточной мощности может сделать комп абсолютно бесшумным - это для сайлент фриков
зы к кастомке привыкаешь быстро и 40-45градусов на карте радует крайне сильно, проц получает в самом лучшем случае всего -10 градусов по сравнению с топ башней, вода при достаточной мощности может сделать комп абсолютно бесшумным - это для сайлент фриков
-
GoToHell
пес Патрон
С точки зрения киевского пешехода в новостройке - машины бесят просто невероятно.
Добавили бы требование к авто иметь отдельное личное паркоместо сразу поотваливались бы ололошки которые раз в две недели в магазин ездят зато место перед домом занимают.
Без шуток, вечером реально пройти нельзя, проезд загорожен полностью, если вдруг скорая будет ехать, придется пешком добежать до дома
Я понимаю, когда дача есть, или в пригороде живёшь - без машины никуда. Но толпы машин утром по 1 человеку "мне на работу так удобнее" это жесть. При том, что общ. транспортом реально быстрее бывает.
Добавили бы требование к авто иметь отдельное личное паркоместо сразу поотваливались бы ололошки которые раз в две недели в магазин ездят зато место перед домом занимают.
Без шуток, вечером реально пройти нельзя, проезд загорожен полностью, если вдруг скорая будет ехать, придется пешком добежать до дома
Я понимаю, когда дача есть, или в пригороде живёшь - без машины никуда. Но толпы машин утром по 1 человеку "мне на работу так удобнее" это жесть. При том, что общ. транспортом реально быстрее бывает.
-
pixels
Member
GoToHell
Так, буваю у дворах біля людяшників - це виглядає як суцільна парковка. Хочете іншого, обирай ЖК щось на кшталт файна тауна чи республіка
Так, буваю у дворах біля людяшників - це виглядає як суцільна парковка. Хочете іншого, обирай ЖК щось на кшталт файна тауна чи республіка