Передняя звезда не войдёт в твою ногу, ведь на ней цепь.
- спойлер
-
Не советую смотреть, фото моё
- спойлер
-
Очень распространённая тема - удар ахиллом/икрой по зубьям звезды. Врачи даже не удивляются, это классика.
++++dead_rat: ↑ 28.11.2021 18:48 Мурзик, знаешь какое самое большое достоинство трансимссии с 1 звездой спереди?
Передняя звезда не войдёт в твою ногу, ведь на ней цепь.![]()
- спойлер
- Не советую смотреть, фото моё
- спойлер
![]()
я невдало впав на піщаному торчіmurzik: ↑ 28.11.2021 19:13 dead_rat
ну у мене колись штани зажувало в зірку. А "удар" зіркою як отримати?
++++l-m: ↑ 28.11.2021 19:19я невдало впав на піщаному торчі
Значит зацепил артерию - даже тоненькой достаточно, чтоб спецэффектами залить всё вокруг.l-m: ↑ 28.11.2021 19:19але схоже глибше, бо кров хлистала що дурна
Это как рассказывать страшилки у костраl-m: ↑ 28.11.2021 19:34 murzik й так не горів бажанням кататись, а тепер взагалі до вела буде боятись підходити після історій про страшні передні зірки![]()
Харьков-турист и новое это тот ещё оксиморон.Sphinx: ↑ 28.11.2021 20:42Порившись по барахолці харків туриста, можна зібрати тисяч за 25 вел, в якому буде все нове (ну, можливо крім рами), рівня деор, явно краще, ніж за ті же гроші гроші купляти в магазині.
собрать можно но не мурзику. он без руководства не соберет. и по наличию некоторых вещей не все хорошо. по покрышкам или нет ничего или 2000 за 1 штукуSphinx: ↑ 28.11.2021 20:42Порившись по барахолці харків туриста, можна зібрати тисяч за 25 вел, в якому буде все нове (ну, можливо крім рами), рівня деор, явно краще, ніж за ті же гроші гроші купляти в магазині.
Чому те, що в магазинах, в майже з неадекватною комплектацією і стоїть дорожче, ніж збирати окремо? (мова про МТБ, ща там з іншим - не знаю)
там насправді все просто, але зараз самозбір норм варіант лише за умови, якщо є час і готовий почекати наявність\доставку окремих запчастин. зате дуже цікаво і розберешся в велозалізяках по-ходу цієї справиHotspur: ↑ 28.11.2021 21:04он без руководства не соберет
Миллион стандартов комплектухи, несовместимых без доработки напильником или вообще никак.Sphinx: ↑ 28.11.2021 20:42Моя не понімать.
Порившись по барахолці харків туриста, можна зібрати тисяч за 25 вел, в якому буде все нове (ну, можливо крім рами), рівня деор, явно краще, ніж за ті же гроші гроші купляти в магазині.
Чому те, що в магазинах, в майже з неадекватною комплектацією і стоїть дорожче, ніж збирати окремо? (мова про МТБ, ща там з іншим - не знаю)
машину самому собрать. просто что обхохочешся. 50 стандартов рулевых. длинна шатунов. офсет подсидела. угол выноса. очень просто и понятно всем и сразуleif: ↑ 28.11.2021 21:19там насправді все просто