Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur
ну не знаю. ГЕКО за 3 роки - "не знаю де ви катали, в чудовому стані вел"
GT 1 сезон в перших руках і 4 місяці в моїх - чудовий стан (заміна каретки)
тому впевнений, що двопідвіс у мене буде жити дорого, бо я не використовую велосипеди в тих умовах, під які вони заточені
але Меріда біг найн 500 2х10 влаштує, вилку рокшокс чи маніту, деор. 31к новий, але не має в магазинах.
по ростовці Мка Меріда мені в самий раз. егеж? там 44см рама, а не 49
планував в 2022 підібрати сідла, шмот купити норм, приділити цьому увагу.
Последний раз редактировалось murzik 20.11.2021 15:37, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

murzik: 20.11.2021 15:34 Hotspur
ну не знаю. ГЕКО за 3 роки - "не знаю де ви катали, в чудовому стані вел"
GT 1 сезон в перших руках і 4 місяці в моїх - чудовий стан (заміна каретки)
тому впевнений, що двопідвіс у мене буде жити дорого, бо я не використовую велосипеди в тих умовах, під які вони заточені
але Меріда біг найн 500 2х10 влаштує, вилку рокшокс чи маніту, деор. 31к новий, але не має в магазинах.
у меня есть енное количество знакомых с подвесами. и все кто не делает ТО вообще сам плачет крокодилом от цен.
3-14
Member

murzik: 20.11.2021 15:34GT 1 сезон в перших руках і 4 місяці в моїх - чудовий стан (заміна каретки)
мне стало интересно, как нужно катать на веле, чтоб за один сезон первой и единственной умерла каретка?
Gavri1a
Member

3-14: 20.11.2021 15:38мне стало интересно, как нужно катать на веле, чтоб за один сезон первой и единственной умерла каретка?
не знаю, возможно достаточно просто, чтобы грязь и вода попали... у меня на топстоуне примерно за 1000км каретка померла. катал в основном грунты
3-14
Member

Gavri1a
а вторая каретка после этого как живет?
murzik
Member

3-14: 20.11.2021 15:38
murzik: 20.11.2021 15:34GT 1 сезон в перших руках і 4 місяці в моїх - чудовий стан (заміна каретки)
мне стало интересно, как нужно катать на веле, чтоб за один сезон первой и единственной умерла каретка?
я думаю він падав, але шатуни не погнуті. може брак просто? майстер казав "жостко подклинивает"
dead_rat
Member

murzik: 20.11.2021 15:14З моїм стилем катання і пробігом той вел буде як новий за рік
В гараже простоит весь сезон? ;)

Имхо, двухподвес это шняга, которая без помощи силы тяжести не едет вообще. Зачем он нужен для катания - ума не приложу.

ПС. Затестил сегодня шоссерные тапки.
Из минусов: встёгиваться в них не так удобно как в мтб. Условно из пяти раз три гладко, раз со второй попытки и раз с черт знает какой. Ходить в шоссерной обуви - тот ещё квест :)

Из плюсов: если спринтовать, то эффективность педалирования чуть выше, удобнее танцевать на педалях.

При обычной езде разницы практически нет.

Отправлено спустя 4 минуты 57 секунд:
murzik: 20.11.2021 15:34бо я не використовую велосипеди в тих умовах, під які вони заточені
:lol: :lol: :lol:
А зачем брать велосипед не под свои условия катания?
Последний раз редактировалось dead_rat 20.11.2021 16:45, всего редактировалось 2 раза.
murzik
Member

dead_rat: 20.11.2021 16:41
А зачем брать велосипед не под свои условия катания?
щоб сраці було комфортно на природі
dead_rat
Member

murzik: 20.11.2021 16:42щоб сраці було комфортно на природі
Я стесняюсь спросить, что ты ей делаешь такое?
Crossbow
Member

murzik: 20.11.2021 16:42щоб сраці було комфортно на природі
я на плохом покрытии регулярно при-встаю на пару сантиметров, иногда это даже на пол секунды\секунду, пока проезжаю "раздолбайку".
Hotspur
Member

Crossbow: 20.11.2021 16:45я на плохом покрытии регулярно при-встаю на пару сантиметров, иногда это даже на пол секунды\секунду, пока проезжаю "раздолбайку".
согласен. но на 4 часу такого спина уже болит :weep:
dead_rat
Member

Hotspur: 20.11.2021 17:20согласен. но на 4 часу такого спина уже болит
Спина болит? :eek:

Это вопросы к посадке и к тренировке спины.
Hotspur
Member

dead_rat: 20.11.2021 17:37Это вопросы к посадке и к тренировке спины.
ага. сразу в зборную писать что б приняли :weep: ну что б тренировки по методике
Sphinx
Member

Колись, давним давно в далекій далекій галактиці....
Мурзік:
- Хлопці, хочу вел, денег нема, хочу карбопідвіс найнер, де взять?
Форум:
- на твої бабки і умови купи Геко, норм буде.
Мурзік:
- А точно норм?
Форум:
- Точно, бери!
Мурзік, через деякий час:
- Вел огинь, летить я к пуля, нраица, але шось жорсткий дуже, он у товариша фетбайк м"якше їде, хочу так же.
Форум Мурзіку, хором:
- Купи велошмот, вистав посадку, буде збс!!!
Мурзік:
- не, нада найнер, він мяхше!
Форум:
- Бери Мку!!
Мурзік:
- купив 19, вроді норм.
Форум:
- А, да, а нашо ми тут кучу всього передевились?
Мурзік, через пару місяців:
- Пасани, шось не іде найнер, в чому біда?
Форум:
- Купи шмот, вистав посадку.
Мурзік:
- Продам хардтейл, куплю підвіс.
Форум:
:popcorn: :popcorn: :popcorn:

ПС. Нікого образити не хотів, якшо шо, вибачайте :beer:
murzik
Member

Sphinx
Мка у GT 19'', а у меріди - 17
все так і є. практичне порівняння це найкраще. в темі ж писали, що потрібно декілька різних вело) але шмот треба - факт, а у мене з цим трабли, дуже проблемно навіть повсякденне вибирати. он зимню куртку 5 років вже купую :lol:
l-m
Member

dead_rat: 20.11.2021 16:41 Имхо, двухподвес это шняга, которая без помощи силы тяжести не едет вообще. Зачем он нужен для катания - ума не приложу.
Сучасні кантрійники їдуть.
Більше того, у складні підйоми (коріння, каміння, розбитий ґрунт, тощо) їдуть краще за хардтейли, бо щеплення більше.
Теж саме по поганому покриттю по рівнині чи на спусках - менше трусить - більше зберігається швидкості та менше втомлюєшся. Ось для цього й потрібен.

Але це бюджет десь від 2.5-4к за бу чи китай-карбон. Тобто коли вже є грошей більше ніж на гарний хардтейл.

murzik: 20.11.2021 16:42 щоб сраці було комфортно на природі
Більше всього комфорту сраці додасть регулярне катання та гарна фізична форма. Підвіс не панацея, та взагалі насправді не для цього.

Crossbow: 20.11.2021 16:45 я на плохом покрытии регулярно при-встаю на пару сантиметров, иногда это даже на пол секунды\секунду, пока проезжаю "раздолбайку".
З часом це переходить у автоматизм та навіть не помічаєш чи при встаєш, чи ні. А ж поки сильно не втомишся, тоді вже починаєш помічати.
murzik
Member

шорти як були 1500 так і є. https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1238035.html
ну дорого ж, нє? :(
dead_rat
Member

l-m: 20.11.2021 18:34Більше всього комфорту сраці додасть регулярне катання та гарна фізична форма.
И велошорты, коих судя по ответам, Мурзик не купил

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
murzik: 20.11.2021 18:37 шорти як були 1500 так і є. https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1238035.html
ну дорого ж, нє? :(
К ним ещё пододёжку с памперсом надо
odessitmws
Member

murzik: 20.11.2021 18:37ну дорого ж, нє?
смотря кому, вот ты за сколько времени заработаешь на них?
а там есть и сильно дешевле по 400+
Последний раз редактировалось odessitmws 20.11.2021 18:55, всего редактировалось 1 раз.
Sphinx
Member

murzik
Ну блін. шукаешь на ОЛКсі когось, что торгує велошмотом б/у десь біля себе, домовляєшся, ідеш міряєш, купляєш все шо треба, переш, катаєш.
Ответить