![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Буду першим
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Фото під спойлер
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
без телика прожить мона, а без кота - нет!viperest1: ↑ 29.09.2021 21:28 Нормас, мій поки лише на сухому кормі - в неділю телевір здох , довелося купити інший . Тому до зарплати піст
![]()
murzik: ↑ 06.09.2021 16:00 УЖОС Мыши, крысы на корм, голыши замороженные и живые
Фигня это всё. У мну ласточка с повреждённым крылом живёт - ото где головняк с кормёжкой поначалу был.Hells Angels: ↑ 06.09.2021 16:30 ...разводить мышей для кого то это не плохой бизнес.. террариум в зоопарке, домашние змеи и тд тп, не каждый дома будет еще и мышей как еду для удава содержать.
шкодую, що свого на сухому не тримав з самого початку. ніякого гемору, дешевше, чисто ...viperest1: ↑ 29.09.2021 21:28 Нормас, мій поки лише на сухому кормі - в неділю телевір здох , довелося купити інший . Тому до зарплати піст
![]()
Электролобзик. Мы своему дома в двух дверях сделали, силуэт головы кота, отлично ходит, чтобы двери туда сюда не открывать каждый разmurzik: ↑ 30.10.2021 17:31як культурно своїми силами зробити прохід в дверях для кота?