Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
pixels
Member
Dark-seer
Зрозуміло. Дякую.
Зрозуміло. Дякую.
-
quadrotony
Member
как я писал мне летом с чехии посылку на сумму выше 100 евро не обложили налогом
так пропустили и все
так пропустили и все
-
Scoffer
Member
Ну нарешті. І не просто я хочу, а це нагальна потреба для 146% пропрієтарного софту.l-m: ↑ 29.10.2021 20:09Схоже я зрозумів, ти хочеш не один раз написати та 20 років працює, а один раз скомпілювати та потім 20 років працює у нових версіях.
В лінуксі навіть в нативні іграшки 10-річної давнити не пограти з бінарників, бо мало того що ядро, так ще і єресь з пакетами від GNU.
Бізнес же зовсім не розуміє такого підходу. Контора А замовила у контори Б програмулину, ті допилили якийсь свій продукт до хотілок і віддали бінарник і тільки бінарник бо комерційна таємниця, через пару-трійку років все до біса зламалось і не працює в нових версіях, а контора Б вже фізично не існує і правити нікому навіть при бажанні і за гроші. Поодинокий випадок? Та ні, це прямо таки кожен перший випадок.
З драйверами срань абсолютно аналогічна. Якщо навіть для нвідії свої блоби напряжно випускати синхроно з ядрами, то про що взагалі казати щодо інших.
Вилізай зі свого затишного світка, котрий обмежується браузером на десктопі.
Лінуксу вже овер 30 років, ГНУ і того більше. Та вони обидва старше вінди NT. А софту як не було, так і немає бо все написане для гну/лінукс автоматично відправляється в утиль силами самих розробників гну/лінукс.
-
LostBoy
Member
Вот это поворотScoffer: ↑ 29.10.2021 22:25Лінуксу вже овер 30 років ... А софту як не було, так і немає
-
Scoffer
Member
LostBoy
Давай почнем з самого важливого
Перечисли будь ласка нативні пропрієтарні ааа-ігрульки для лінуха та в принципі за будь-який період часу.
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Одразу кажу, протони з вайнами не пропонувати. А то виходить що для того щоб запустити софт в лінуксі доводиться емулювати стабільні abi/api/рантайми вінди

Давай почнем з самого важливого
Перечисли будь ласка нативні пропрієтарні ааа-ігрульки для лінуха та в принципі за будь-який період часу.
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Одразу кажу, протони з вайнами не пропонувати. А то виходить що для того щоб запустити софт в лінуксі доводиться емулювати стабільні abi/api/рантайми вінди
-
LostBoy
Member
Scoffer
Ты не увиливай и на пиу-пиу не съезжай, ты конкретно за отсутствие софта в общем проясни
а то я аж поперхнулся, как прочитал 
Ты не увиливай и на пиу-пиу не съезжай, ты конкретно за отсутствие софта в общем проясни
-
Scoffer
Member
LostBoy
Не хочеш піу-піу, то давай список кадів. Вимоги ті ж самі.
Не хочеш піу-піу, то давай список кадів. Вимоги ті ж самі.
-
LostBoy
Member
Scoffer
Это какой-то детсад
, В ответ можно спросить о кубике, елк, прометеусе, хапрокси и много о чем еще. Как оно там в Винде поживает, норм?
Ты написал, что софта нет, а не о том, что игрушек нет или кадов. Так и скажи - написал, не подумав
Это какой-то детсад
Ты написал, что софта нет, а не о том, что игрушек нет или кадов. Так и скажи - написал, не подумав
-
Sanьka
Member
Scoffer
Герои 3 идут на Линухе?
Герои 3 идут на Линухе?
-
Scoffer
Member
І шо з цього десктопне?LostBoy: ↑ 29.10.2021 22:49В ответ можно спросить о кубике, елк, прометеусе, хапрокси и много о чем еще.
Не хочеш кади, то давай аудішний софт. В лінуксі ж он все класно зі звуком, не те що в тих віндах, то може в ньому працюють Audition, Sound Forge, FL Studio, Cubase чи ну хоч що-небуть? Чорт, все одно не працюють
-
LostBoy
Member
Scoffer
Ты разве о домашнем говорил что-то? Ты ж написал, что софта нет, что подразумевает его тотальное отсутствие в принципе, а не отсутствие кадов, мс офиса и ксго. Меня только это и удивило в твоём сообщении, к этой фразе я и прикопался
а ты сейчас начинаешь выкручиваться, мол, не это имел в виду и все такое.
Ты разве о домашнем говорил что-то? Ты ж написал, что софта нет, что подразумевает его тотальное отсутствие в принципе, а не отсутствие кадов, мс офиса и ксго. Меня только это и удивило в твоём сообщении, к этой фразе я и прикопался
-
Scoffer
Member
LostBoy
Ми тут взагалі-то спір про десктопний і/або робочу станцію ведем. Не перший десяток сторінок в цій темі.
Так що з вашими отими хіпстерським докерами мимо
Он навіть контейнери довелось створити інакше розрулити рантайми для софту просто апями з ОС майже не можливо.
Ми тут взагалі-то спір про десктопний і/або робочу станцію ведем. Не перший десяток сторінок в цій темі.
Так що з вашими отими хіпстерським докерами мимо
-
_clawfinger_
Member
Не треба ля-ля. Nvidia 9800GT 1GB, блоби працюють навіть на останній версії ядра 5.4Scoffer: ↑ 29.10.2021 22:25З драйверами срань абсолютно аналогічна. Якщо навіть для нвідії свої блоби напряжно випускати синхроно з ядрами, то про що взагалі казати щодо інших.
Спробуй цей фокус на 10-ці провернути.
Якраз в тему твоїх же слів.
Нвідіа жива, майкрософт теж, не бачу проблем. Чому на цю карту нема дров під 10-ку?Scoffer: ↑ 29.10.2021 22:25Бізнес же зовсім не розуміє такого підходу. Контора А замовила у контори Б програмулину, ті допилили якийсь свій продукт до хотілок і віддали бінарник і тільки бінарник бо комерційна таємниця, через пару-трійку років все до біса зламалось і не працює в нових версіях, а контора Б вже фізично не існує і правити нікому навіть при бажанні і за гроші. Поодинокий випадок? Та ні, це прямо таки кожен перший випадок.
Відправлено через 32 секунди:
Я тобі вже писав що йдут й дано вже.
-
LostBoy
Member
Да, быть на острие прогресса - нелёгкая ноша, кто-то же должен показать людям свет в конце тоннеляScoffer: ↑ 29.10.2021 22:59Так що з вашими отими хіпстерським докерами
Ну, может и майки смогут когда-то, осталось с нэймспэйсами разобраться только. Хотя какое там только...Scoffer: ↑ 29.10.2021 22:59інакше розрулити рантайми для софту просто апями з ОС майже не можливо.
Тут нет предмета спора и ты прекрасно это сам знаешь. Для разных целей есть разные инструменты и спасибо этому разнообразию. А в некоторых задачах и выбора-то нет.Scoffer: ↑ 29.10.2021 22:59спір про десктопний і/або робочу станцію ведем
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
https://www.nvidia.ru/download/driverRe ... x/89990/ru
Операционная система: Windows 10 64-bit
ПОДДЕРЖИВАЕМЫE ПРОДУКТЫ GeForce 9800 GT
Я тут навіть не знаю як же провернути фокус встановлення. Може даблкліком?
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
LostBoy
Я-то знаю, але у нас завелись нефанати лінукса, котрі активно пропагують його туди, де йому ні разу не місце - в десктопи.
Я намагаюсь пояснити чому з обраним підходом це абсолютно мертва ідея.
Там часом відроїд - зовсім інша справа. Гугла все таки в адекваті і виправила всі недоліки ГНУ і переписала значну частину ядра.
https://www.nvidia.ru/download/driverRe ... x/89990/ru
Операционная система: Windows 10 64-bit
ПОДДЕРЖИВАЕМЫE ПРОДУКТЫ GeForce 9800 GT
Я тут навіть не знаю як же провернути фокус встановлення. Може даблкліком?
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
LostBoy
Я-то знаю, але у нас завелись нефанати лінукса, котрі активно пропагують його туди, де йому ні разу не місце - в десктопи.
Там часом відроїд - зовсім інша справа. Гугла все таки в адекваті і виправила всі недоліки ГНУ і переписала значну частину ядра.
Последний раз редактировалось Scoffer 29.10.2021 23:21, всего редактировалось 1 раз.
-
_clawfinger_
Member
Scoffer
ну от та ж сама версія ядра й у лінукса, підтримується навіть останні версії ядра. Прямо в пакетному менеджері, галочку й пароль, навіть гуглити не треба.
Відправлено через 42 секунди:

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Притому що я чудово знаю, що:
ну от та ж сама версія ядра й у лінукса, підтримується навіть останні версії ядра. Прямо в пакетному менеджері, галочку й пароль, навіть гуглити не треба.
Відправлено через 42 секунди:
LostBoy: ↑ 29.10.2021 23:15Тут нет предмета спора и ты прекрасно это сам знаешь. Для разных целей есть разные инструменты и спасибо этому разнообразию. А в некоторых задачах и выбора-то нет.
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Ти так пишеш наче я в кожній темі бігаю пишу що віндовс бяка, лінукс форева.Scoffer: ↑ 29.10.2021 23:20Я-то знаю, але у нас завелись нефанати лінукса, котрі активно пропагують його туди, де йому ні разу не місце - в десктопи.
Притому що я чудово знаю, що:
LostBoy: ↑ 29.10.2021 23:15Для разных целей есть разные инструменты и спасибо этому разнообразию
-
LostBoy
Member
Я, пожалуй, с этим соглашусь, но и ты с виндой перегибаешь не меньше. Я даже помню, как пару лет назад ты мне советовал Винду на мой самопальный нас раскатать, под нтфсScoffer: ↑ 29.10.2021 23:20але у нас завелись нефанати лінукса, котрі активно пропагують його туди, де йому ні разу не місце - в десктопи.
Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Народ, а посоветуйте симпатичный кейс для пи4 с установленным пое хатом. Только не за цену дороже самой малины
А то у меня щас ремонт и я беден, как церковная мышь
-
Scoffer
Member
LostBoy
Ну по-перше конкретно тобі то жарт був, а по-друге для тих хто нікси в очі не бачив то я і досі вважаю він сервер норм темою. Переходити на лінь просто по причині модно - така собі ідея. Для NAS на вінді є все, що треба.
Ну по-перше конкретно тобі то жарт був, а по-друге для тих хто нікси в очі не бачив то я і досі вважаю він сервер норм темою. Переходити на лінь просто по причині модно - така собі ідея. Для NAS на вінді є все, що треба.
-
WakeMe
Member
Линукс это интересно, пока программы от адоба не нужны
сколько не пытался на него перейти, но чую дальше виртуалки он никогда у меня и не сдвинется 
-
_clawfinger_
Member
Купити любий кейс що подобається, а замість пое купити блок живлення типу такого. Принаймні дешевше буде.LostBoy: ↑ 29.10.2021 23:31Народ, а посоветуйте симпатичный кейс для пи4 с установленным пое хатом. Только не за цену дороже самой малины
https://aliexpress.ru/item/33057941535. ... 4aa6NPOSPg
До речі вже на лінуксі з коробки є підтримка нтфс. Мені цікаво хтось пробував стиснення використовувати? Цікаво порівняти під віндовс й лінукс. У нтфс хороший протокол стиснення, якщо не потрібно активно юзати, можна увімкнути стиснення й дані стискаються майже вчетверо. Й на якість збереження не впливає.
Відправлено через 57 секунд:
Якщо потрібен адобе, то лінукс в прольоті й без варіантів.WakeMe: ↑ 29.10.2021 23:38Линукс это интересно, пока программы от адоба не нужнысколько не пытался на него перейти, но чую дальше виртуалки он никогда у меня и не сдвинется