COVID-19 | Коронавирус 2020

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.

Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года

- закрытие учебных заведений;

- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;

- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.

Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Последний раз редактировалось gehka3 02.10.2020 17:46, всего редактировалось 1 раз.
IvanCh
Member

Після не означає внаслідок.
Беремо рівні інфарктів на 100т, наприклад там 100 людей,
робимо вакцинацію 100т людей, від інфаркту помирає приблизно ті ж 100 людей.
Профіт!!!!! можна верещати що вакцини вбивають людей!!!!!!!.

Але нюанс в тому що вони б померли в любому випадку. Бо причина інша. Ось і все.

Так само можна сказати що вони чистили зранку зуби!
ШОК СЕНСАЦІЯ зубна паста викликає інфаркти!!!! :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
DuckRider
Крім модерни є ще купа інших вакцин: АстраЗенека, ДЖонсон, Файзер, короновак, Спутнік(пробачте).

Ця проблема вражає молоденьких хлопців біля 20 років.
Ця проблема незначна і минає сама по собі. вистачає просто спостереження у кардіолога.

ну і саме головне, зв'язок остаточно не з'ясований.

Відправлено через 7 хвилин 6 секунд:
Eduard1980: 20.10.2021 06:16 Вакцинуй не вакцинуй, все одно получиш:
У Британії найбільше смертей від Covid з березня і майже 48 тисяч заражень
Особливо мені подобається такий метод веденя статистики смертності від ковід: "померли протягом 28 днів після позитивного результату тесту"
ось тільки коли в них була в минулий раз така захворюваність вони мали сметрність в 1500-2000 людей,
тобто десь в 7-10 раз більшу.
3-14
Member

На правах юмора, если вам кажется что это оффтоп, то вам только кажется :gigi:
Друзі, найближчим часом різномасті шахраї й офіційна влада почнуть закликати вас змінити літню шину на зимову. Жадібні виробники шин, псевдоінженери, продажні журналісти й блогери з усіх щілин будуть вмовляти вас заплатити космічні гроші за абсолютно непотрібний і навіть небезпечний продукт.

Не піддавайтеся і не ставайте рабами світового шинного закулісся. Зимова шина - фейк. Ось кілька фактів про які замовчує сучасна наука та виробники.

1. В СРСР не було зимової шини, але це не заважало великому народу протистояти пі.....ам аж до самого розвалу СРСР

2. Зимові шини придумала фінська компанія Nokian в 1934 році, але досі не постачають їх на внутрішній ринок. Вас це не бентежить?

3. Склад зимових шин невідомий і до кінця не вивчений. Шинна мафія продає нам якусь незрозумілу суміш.

4. На зимових шинах розбиваються і гинуть ще більше, ніж на літніх. Зимова шина не дає 100% гарантії від ДТП. Тоді навіщо нас заганяють на шиномонтаж?

5. Взимку можна використовувати максимум всесезонку і то тільки після обговорення з вашим особистим шиномонтажником.

Одного разу мій дідусь вилетів на жигулі в лоб вантажівці, але завдяки літнім шинам не втримався по траєкторії й злетів у кювет.

Друга удача - він не був пристебнутий і вилетів через лобове в стіг сіна. У підсумку, у діда ні подряпини! Думайте!

Ще 70 років тому вони говорили, що достатньо двох зимових шин, позавчора, що потрібно чотири, вчора радили чотири з шипами, а завтра змусять купувати відразу шість шин. Не будьте покірною біомасою!

Всі мої друзі гонщики використовують взимку виключно річну десятирічну лису шину, і ніхто жодного разу не потрапляв в аварію, а деякі навіть перемагали в престижних змаганнях.

У мого приятеля є знайомий власник шиномонтажу, він змінює зимові шини клієнтам, але сам їздить виключно на сліках і категорично проти зимових шин.

Останнім часом розумні люди ставлять важливе питання: навіщо потрібно було вигадувати зимову шину, якщо можна було відразу змінити клімат?

У Конституції нічого не написано про обов'язкове використання зимових шин.

(с) Рауль Чилачава
Взято отсюда https://www.facebook.com/53213175026109 ... 31853/?d=n
Sanьka
Member

О, рекорд по вакцинации.
Когда вирусняк нагнет настоящим образом, тогда нашему человеку доходит лучше. Лучше поздно чем никогда.
Гляди скоро и четверть ляма вакциноидов за сутки будет :up:

Мне аж нетерпиться лупнуть 3 дозу, на этот раз хочу файзернутся :gigi: Думаю до полгодика дотяну после коронавака и таки попробую американскую якисть.
Eduard1980
Member

Hotspur: 19.10.2021 23:51 Комаровский вроде доходчиво сказал ?
Комаровский клоун в этом видео. Когда ковидоистерия только начиналась он в интервью Гордону говорил, что не нужно нагенетать панику, а сам сейчас этим занимается. Это как ляшко с масками, тут полезны, тут бесполезны.
IvanCh
Member

Sanьka
проблема в тому що разові реконди не панацея. невакцинованих біля 30 міліонів,
навіть з такими треба біля пів року щодено на таку кількість людей.

А ще по хорошому рівень має триматися з дня у день. А у нас вихідні і свята. :rotate:

Ну і файзер за тиждень закінчиться. А частина зенеки вийде за термін придатності. :weep: :weep: :weep: :mad: :mad:
Norbertano
Member

нет, разбившихся на самолете родственников нет, но есть родственники (и не только) разбившиеся насмерть на автомобиле
Я повторюсь, сравнение некорректное. Что первое, что второе.
IvanCh
Member

Eduard1980
і шо?
він завжди був шоуменом, причому його цільова група це яжематі та бабусі.

від того що це саме комаровський каже мити руки після сральника, не означає що їх мити не треба бо він такий епатажний.
Eduard1980
Member

Та нішо. Нашо тоді його тут постити, якщо його танцюють ті, хто йому платять?
Краще цю тітку послухати, вона хоч в лікарні працює:
IvanCh
Member

Розкажу як робляться сенсації по смертям від вакцинації.

Кілька років назад дитина раптово померла після вакцини від кору.

Одразу Змі, мама і родичі на всю країну почали верещати про "ЖАХЛИВУ вакцину".
помийки таке люблять і понеслось гівно по трубам, тобто змі

Судмедексперти взяти тіло на експертизу. І в трахеї знашли велику виноградину.
ДИтина просто задихнулась бо їла і гралась виноградом.
Але причина смерті це лікарська таємниця. Мати пішла ридати.

А змі просто промовчали.

А ця історія ще досі часто вспливає.

і так з 99.9% таких випадків. Як не виноградина то інфаркт, інсульт, тромб, чи щось подібне що швидко забирає людину.
Kronus
Member

mgerchik: 20.10.2021 10:01а почему никогда не упоминаются противоположные ситуации?
когда человек умирает от осложнений ковида, которых можно было бы избежать будь человек привитым.
А откуда вы знаете, что человек не умер бы будь он привитым? Вроде же нет возможности вернуться в прошлое, привить человека и посмотреть умрет он или нет? А рассказов о том, что человек привился и умер довольно много. И много таких случаев подтвержденных не фэйковых.
mgerchik
Member

Kronus: 20.10.2021 11:23
mgerchik: 20.10.2021 10:01а почему никогда не упоминаются противоположные ситуации?
когда человек умирает от осложнений ковида, которых можно было бы избежать будь человек привитым.
А откуда вы знаете, что человек не умер бы будь он привитым? Вроде же нет возможности вернуться в прошлое, привить человека и посмотреть умрет он или нет? А рассказов о том, что человек привился и умер довольно много. И много таких случаев подтвержденных не фэйковых.
про подтвержденный или нет, читайте выше сообщение. там действительно часто оказывается не то.
А про откуда знаю, не знаю. я и не говорю что знаю. и никто точно не говорит что знает. речь идет про шанс и вероятность.
Norbertano
Member

А откуда вы знаете, что человек не умер бы будь он привитым?
Никто не знает. Но идет пропаганда вакцинации, которая говорит об обратном - "хотите выжить - вакцинируйтесь" Безальтернативно выжить. Никто не дает формулировку - у вас есть выбор, вакцинируйтесь - это увеличит шансы, но не дает гарантии, что вы не заболеете и не умрете
Вот сегодня Комаровского читал про последнюю осень
leif
Member

спойлер
Изображение
бідненькі жителі Ісландії, Португалії, Ісландії, взагалі втратили самоповагу і пішли всі вакцинувались ЯК СТАДО :facepalm:

не те що українці, люди гонорові та дуже розумні, їх не проведеш :lol: :laugh: :lol: :laugh: :lol: :laugh:
Kronus
Member

Вот была вакцина от оспы. Раз сделал и все. Оспу можно считать что в мире полностью победили.
А с коронавирусом как-то мутно. И прививка только на полгода. Это два раза в год вакцинироваться. При этом, вероятность заболеть как у невакцинированного. Есть лишь вероятность, что болезнь пройдет легче. Но это не точно. И если не скопытишься от самой прививки. Офигенно.
Hotspur
Member

Hiden: 20.10.2021 09:51 у моей девушки на работе начальница есть, у нее сын на днях умер в тот же день когда сделал вторую прививку от коронавируса, у него было трое детей.
никого ни к чему не призываю, но для себя сделал абсолютный вывод что колоть эту гадость я себе точно не буду.
а вот брат двоюродный переболел короной, его жена и дочка, а так же несколько знакомых моих, перенесли более менее нормально, прививки до этого не делали.
а вакцина тут при чем ? в свидетельстве написали не анафилактический шок иначе он бы умер прямо в больнице. сказки для дураков
Последний раз редактировалось Hotspur 20.10.2021 11:46, всего редактировалось 1 раз.
Norbertano
Member

бідненькі жителі Ісландії, Португалії, Ісландії, взагалі втратили самоповагу і пішли всі вакцинувались ЯК СТАДО
Германия > 75% 19 октября 2021 - новых случаев заражения 22340. Население страны 83,24 миллиона
Украина < 20% 20 октября 2021 - новых случаев заражения 18 912. Население страны 41 миллиона
Hotspur
Member

IvanCh: 20.10.2021 11:20інфаркт, інсульт, тромб, чи щось подібне що швидко забирає людину.
100%. годовые профильные госпитализации никто не делает а потом раз и умер. конечно умер, его кардиолог в жизни не видел вот и умер
leif
Member

Norbertano
не хвилюйся, у нас набагато більше хворих, просто тестують по різному в Україні та Німеччині. та й в країнах де вакцинованих багато, кількість виявлених випадків не каже ні про що. в цих ситуаціях треба дивитись на показники смертності і госпіталізацій, щоб побачити як саме працюють вакцини і рятують життя
Norbertano
Member

leif я уже говорил, что у вашей братии всегда найдутся возражения всем аргументам и оправдания всему, что происходит.
не хвилюйся, у нас набагато більше хворих
хоть в чем-то мы лучшие
Hotspur
Member

Covid deaths soar in Ukraine as the country struggles with fake vaccine certificates. https://www.nytimes.com/2021/10/19/worl ... HPv4ALuGR4

плоскоземельщики молодцы я смотрю
Закрыто