что вы не оверклокеры нафыга сидитет в этом форме мозгы людим крутиты людем нужен помощь советы рекомендации а не просто тупое болтовния или пивко бухать и людей собирать
Добавлено через 3 минуты 18 секунд:
я эксремалний оверклокер в основном низкогобуджетных иногда топових и среднечок ну редко
кто будеть ставить рекорд по процеесору AMD E1-1200 1.4ghz мне удалось 3,5ghz разогнать кто мой рекорд побиеть есть смелый
Добавлено через 3 минуты 42 секунды:
а видеокарту я свой AMD RADEON HD 7310 частоту ядро было 500MHZ разогнал 1736MHZ кто частоту ядро разгонля
шукаю людину яка розуміється в розгоні і настройці вцілому системи. Так щоб всьо чотко було. конфігурація компа- проц I7-7700k відяха Gtx 1080 TI Xtreme Edition материнська плата Gigabyte Z270x gaming 5. kingston 16 gb оперативки ddr4 3000 корпус be quiet 900 кулер на проц be quiet dark rock 3 блок живлення be quiet 850w стандарт голд. хотілося б подивитися до біоса можливо обновити також оперативку до 3200 розігнати ато я даже не можу поняти з якою частотою вона працює. на проці поміняти термопасту і сам проц по можливості розігнати хотя б до 4.7-4.8 я вкурсі що цей проц гарячий. і в цілому пройтися по тестах щоб всьо працювало добре і в норм температурах. Якщо є така людина відпишіть в пм.