COVID-19 | Коронавирус 2020

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.

Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года

- закрытие учебных заведений;

- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;

- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.

Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Последний раз редактировалось gehka3 02.10.2020 17:46, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

3-14: 04.10.2021 13:18а то щось останнім часом не чути «давайте робити як у Швеції»
там же вакцины и 5G. и скреп нет. ужас

Отправлено спустя 23 минуты 55 секунд:
Минздрав требует отстранить руководство 15 больниц, чьи врачи подозреваются в подделке COVID-сертификатов Источник: https://censor.net/ru/n3291558

какая прелесть. давно пора :beer:
leif
Member

Говорити з невакцинованими. Як це робить американська преса
https://ms.detector.media/trendi/post/2 ... ska-presa/

чудовий матеріал, про те, що не треба хейтити людей, а треба переконувати :)

власне, цю гілку можна наводити у приклад діалогу також. тут трапляється всяке, але насправді доволі терпляче і аргументовано (як для інтернету) розмовляють з тими, хто проти вакцин або має сумніви.
Volodimir
Member

leif
Шо за набір слів? Можна конспектом?
tcpdump
Member

Volodimir
якщо дуже коротко, то людям більше до вподоби коли їм кажуть "я вважаю що ти помиляєшся щодо цього, ось мої аргументи" ніж "ти печерний антивакс\ви всі хочете забрати мої права та свободи одним уколом".
Звісно, річ іде про людей, які уміють вести діалог, чути співрозмовника, бути коректними та конкретними в своїх твердженнях а не відбуватись загальними фразами,висловлюють власні думки та побоювання а не передрук якихось "лідерів думок". на інших твердження про то, що треба терпляче розмовляти як на мене не розповсюджується, тому особисто я цього робити не буду :beer:
Eduard1980
Member

leif: 04.10.2021 13:24 і що конкретно змінить успішна вакцинація?
То краще у вас спитати, ви топите за вакцинацію.
Конкретно в даному випадку з примусом до вакцинаціїї бюджетників (доречі медиків чомусь дійсно не включили в список обов'язкових для вакцинації професій) пан Ляшко виконає свою обіцянку з якою прийшов на посаду міністра і отримає медальку.

Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
tcpdump: 04.10.2021 15:53 на інших твердження про то, що треба терпляче розмовляти як на мене не розповсюджується, тому особисто я цього робити не буду :beer:
Тільки хотів написати, що пан leif помиляється, а тут вже і не потрібно))
tcpdump
Member

Eduard1980
треба враховувати, що він сказав "тими, хто проти вакцин, або мають сумніви". Осіб, які лупашать по східних методичках їх тезиси, або не можуть навіть не палитись постячи однакові повідомлення - в його списку немає. і це цілком логічно.
Eduard1980
Member

del
JCDenton
Member

Eduard1980: 04.10.2021 15:59 пан Ляшко виконає свою обіцянку
Балдею с потуг некоторых молвления на польском украинском. "Закончить свое обещание" звучит вполне в духе местных традиций :popcorn:
Hotspur
Member

https://nv.ua/ukraine/events/koronaviru ... 87485.html

ну и у нас очереди скорых. кому там права ущемляют ?
Norbertano
Member

JCDenton Тоже так считаю, господин со Львова. Каждый может разговаривать на своем родном языке и все друг друга поймут. А то, что Eduard1980 спешит всем ответить на языке собеседника, смотрится не очень. И вообще, где ты это взял "виконає свою обіцянку" на польском украинском - у ukraine BBC?
https://www.bbc.com/ukrainian/features-49184655
Eduard1980
Member

Hotspur: 05.10.2021 12:29 https://nv.ua/ukraine/events/koronaviru ... 87485.html
ну и у нас очереди скорых. кому там права ущемляют ?
Сколько там новых скорых закупили и мест для ковидных в больницах открыли, а так же госпиталей полевых для ковида разбили возле больниц в связи с прос :censoured: раной вакцинацией?
Или опять виноваты антиваксы, а чиновники, которые должны были это всё предусмотреть и обеспечить перед сезонной вспышкой опять нипричем?
Hotspur
Member

IvanCh: 05.10.2021 12:29трішки занятної русофобії
:lol:

Отправлено спустя 52 секунды:
Eduard1980: 05.10.2021 12:50Или опять виноваты антиваксы, а чиновники, которые должны были это всё предусмотреть и обеспечить перед сезонной вспышкой опять нипричем?
нет сезонной вспышки коронавируса. есть идиоты которые думают что бессмертные
Eduard1980
Member

Norbertano: 05.10.2021 12:38 А то, что Eduard1980 спешит всем ответить на языке собеседника, смотрится не очень.
Ну, кагбэ, это нормально, знак уважения, если не к собеседнику то к себе. Знал бы больше языков, отвечал бы и на них.
leif
Member

Eduard1980: 05.10.2021 12:50в связи с прос раной вакцинацией
:insane: :dontknow: :think:

Так вакцинація потрібна чи ні?

Відправлено через 22 секунди:
Eduard1980: 05.10.2021 12:53Ну, кагбэ, это нормально, знак уважения, если не к собеседнику то к себе. Знал бы больше языков, отвечал бы и на них.
:super:
Eduard1980
Member

Hotspur: 05.10.2021 12:53 нет сезонной вспышки коронавируса. есть идиоты которые думают что бессмертные
Странно, ты каждый день пишешь о росте всех ковидных показателей, а вспышки нет. Л - логика.
Hotspur
Member

leif: 05.10.2021 12:54Так вакцинація потрібна чи ні?
я тебе сейчас смоделирую - пока дурак здоровый вакцина не нужна. когда дурака привозят в реанимацию она оказываеться нужна и вообще спаситепомогите. вот так люди думают
Eduard1980
Member

leif: 05.10.2021 12:54 Так вакцинація потрібна чи ні?
В даному випадку це не принципово. Є факт невдалої підготовки до спалаху ковіду, про який казали всі кому не лінь ще навесні. Чомусь відповідальності за це ніхто не несе і питань у ваксів, чомусь не виникає.
Це як зі снігом в Київі кожного року: несподівано в січні настала зима і пішов сніг. Погода винна))
Hotspur
Member

Eduard1980: 05.10.2021 12:58В даному випадку це не принципово.
:lol: :lol: :lol: у меня нет слов
leif
Member

Eduard1980: 05.10.2021 12:58Є факт невдалої підготовки до спалаху ковіду, про який казали всі кому не лінь ще навесні
казали ще рік тому, коли реально :horror: в лікарнях був і всі бігали шукали кисень, що якщо не витратити наступні 12міс на масову вакцинацію населення, через рік буде рівно те саме, або гірше за рахунок більш агресивних штамів.

як би недолуго не діяла влада, це не відміняє того, що вакцинація таки питання принципове, яке прямо впливає на масштаби і важкість захворюваності

просрали вакцинацію — більше випадків\госпіталізацій\смертей
не просрали — менше

ніби не дуже складно, тим паче що перед очима купа прикладів "що буде, якщо вакцинувати 85% населення країни". подивіться на статистику Португалії, яку я вчора згадував тут в топіку
Закрыто