COVID-19 | Коронавирус 2020

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.

Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года

- закрытие учебных заведений;

- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;

- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.

Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Последний раз редактировалось gehka3 02.10.2020 17:46, всего редактировалось 1 раз.
IvanCh
Member

хм, може через це

Статистика по Фінляндії
Усього введених доз вакцини 7 523 495
Кількість людей, які пройшли повну вакцинацію 3 397 201 або у % населення 61,5%
Кількість людей, які отримали принаймні одну дозу вакцини 4 126 294 або у % населення 74,6%
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lamer: :lamer:
SilberV
Member

Eduard1980: 29.09.2021 10:23 И пошла в ход тема детской вакцинации, много здесь желаюших детишек своих проколоть?
Ты ж знаешь, да, что детям и без этого делают ряд прививок?
leif
Member

SilberV: 29.09.2021 12:10Ты ж знаешь, да, что детям и без этого делают ряд прививок?
ну слухай, ну що ж ти порівнюєш, ті ж вакцини розроблялись по 50 років кожна а потім ще 150 років тестувались, всі побочки відомі. а щеплення проти ковіду нехай вже і зробили 4млрд разів, але все одно не ясно що воно таке, треба чекати 5-7 років, тоді можна подумати :lol:
IvanCh
Member

З того що я зробив в дорослому житті.

Кпк, бустрікс,превенар 13, енджерікс, ваксігрип разів 5, Джисі флю 2 рази, АДП-м біолік, АстраЗенека 2 рази
як буде час ще хаврикс 1440,від жовтої лихоманки, і від сказу зроблю.

з того що зробив дитю.

Гексаким 3 рази. превенар 13 4 рази, Хаврикс 720 2 рази, ваксігрип 2 рази, джисі флю 2 рази,
Кпк, варілрикс 2 рази, Менактру 2 рази, Акдп Серум раз, Ніb окремо раз, Опв раз.
І мабуть ще щось пропустив.
tcpdump
Member

IvanCh
чипирован со всех сторон

Отправлено спустя 25 секунд:
Firebrand: 29.09.2021 11:44наш оккупационный режим

посоны вообще не палятся
IvanCh
Member

tcpdump: 29.09.2021 12:29 IvanCh
чипирован со всех сторон
недостатньо нада ще.

мало того я навіть жінку від грипу вакцинував під час вагітності і грудного вигодовування.
Жаль що гінеколог не дала бустрікс зробити під час вагітності. А я тодні не знав що це дуже корисно.
mumu
Member

YouTube deleted two German-language channels managed by Russia’s state media company RT for coronavirus "misinformation". Russia is threatening to block YouTube altogether unless it restores the channels.
:lol: ахаха
IvanCh
Member

Доречі, якось знайшов дитячу картку з вакцинаціями.

так ось замість здається 4 стандартних вакцинацій, я мав 8-м вакцинацій АКДП.
Це при тому що я в 1 рік мав проблеми і тому вакцинацію на певний час відклали.

виявилось що в 90-х був спалах дифтерії і тому робили турові додаткові вакцинації щоб тримати
дітей в суперімунізованому стані, бо дифтерії було багато на кожному кроці.

так що 2 вакцини на рік від ковіду. це ще якби дуже навіть норм
Eduard1980
Member

IvanCh: 29.09.2021 12:28 З того що я зробив в дорослому житті.

Кпк, бустрікс,превенар 13, енджерікс, ваксігрип разів 5, Джисі флю 2 рази, АДП-м біолік, АстраЗенека 2 рази
як буде час ще хаврикс 1440,від жовтої лихоманки, і від сказу зроблю.

з того що зробив дитю.

Гексаким 3 рази. превенар 13 4 рази, Хаврикс 720 2 рази, ваксігрип 2 рази, джисі флю 2 рази,
Кпк, варілрикс 2 рази, Менактру 2 рази, Акдп Серум раз, Ніb окремо раз, Опв раз.
І мабуть ще щось пропустив.
А я робив такі: столбняк(не знаю українською), кажись щодесять років потрібно робити, від грипа в 2008 чи 2009, на заводі ще працював. Все. Взагалі не хворів, доки в 2016 не попав у школу. Всі знають, що школа це розсадник хвороб. В 16-17 роках щосезону по два рази з температурами і ускладненнями хворів. Імунітет загартувався. Після того знову не хворію взагалі, хіба що легко пару днів недуги. І нахіба мені ото все колоти?
IvanCh
Member

Eduard1980: 29.09.2021 12:48 нахіба мені ото все колоти?
імунітет від правця тримається років 7-8. дифтері я так само. тому кожні 10-ть років треба повторювати.
Правець він у землі живе. ТОж від нього не хвоваєшся.

гепатит б теж дуже заразна фігня. і якщо не повезе то тільки пересадочка печіночки врятує.

:lol: :lol:
shatun
Member

Eduard1980: 29.09.2021 10:56
Firebrand: 29.09.2021 10:46 ну и немножко доброты от земли незабвенной https://novyny.live/travel/izrail-uzhes ... 14932.html
Пацакам положено носить цаки и при встрече с чатланином приседать перед ним особым образом и «делать ку»
Там давно уже "ку" в виде фейс контроля. Всё решает мнение о наших физиономиях сотрудника на паспортном контроле. Не понравился - сразу едешь назад. Будешь "бузить" - предадут анафеме право на въезд навсегда. Латвия тоже обновила правила въезда с 18.09.2021.
И шо, если тебе/мне надо будет выехать к ним будем посты постить или пойдём делать "ку" в виде теста? Ответ кагбэ очевиден даже для тех, кому туда и нафик не надо...
Firebrand
Member

shatun: 29.09.2021 12:51Там давно уже "ку" в виде фейс контроля. Всё решает мнение о наших физиономиях сотрудника на паспортном контроле. Не понравился - сразу едешь назад. Будешь "бузить" - предадут анафеме право на въезд навсегда.
и что самое интересное, крикунов о правах человека и расизме вообще не слышно, просто тишина. :gigi:
Леша_Леша
Junior

Последнее время тема пандемии, новых штаммов вируса и вакцинации сейчас обсуждается на всех каналах. Единственное очень много неправдивой информации и все нужно уметь фильтровать. Мне очень нравится позиция и то, как обсуждают эти темы на сайте https://freeradio.com.ua/
Eduard1980
Member

IvanCh: 29.09.2021 12:51
Eduard1980: 29.09.2021 12:48 нахіба мені ото все колоти?
імунітет від правця тримається років 7-8. дифтері я так само. тому кожні 10-ть років треба повторювати.
Правець він у землі живе. ТОж від нього не хвоваєшся.

гепатит б теж дуже заразна фігня. і якщо не повезе то тільки пересадочка печіночки врятує.

:lol: :lol:
Та я ж не проти, тільки держава, чомусь, хоче примусити мене вакцинуватись саме тільки від коронавірусу, а не від отих дійсно страшних хвороб, чому так :think:
SilberV
Member

Eduard1980: 29.09.2021 13:35 Та я ж не проти, тільки держава, чомусь, хоче примусити мене вакцинуватись саме тільки від коронавірусу, а не від отих дійсно страшних хвороб, чому так :think:
Потому что на дворе эпидемия коронавируса, а не дифтерии и т.д., не?
IvanCh
Member

SilberV: 29.09.2021 13:36 Потому что на дворе эпидемия коронавируса, а не дифтерии и т.д., не?
Так тому що (увага!) якраз в 90 роки просів рівень вакцинації від дифтерії нижче ніж 70%. а серед дітей до 30%
так само було кілька лікарів що розказували про шкідливість вакцин.СОУПАДЕНИЕ? ні це закономірність

Лемінгів історія нічого не вчить.
Firebrand
Member

SilberV: 29.09.2021 13:36Потому что на дворе эпидемия коронавируса,
на каком дворе и какая эпидемия? и тем более, когда это в эпидемию, в трезвом уме и добром здравии кололи укольчики? :gigi:
вот и сомневается честной народ во всем этом циркусе. B-)
из вики:
Эпиде́мия (лат. epidemia, греч. επιδημία — «распространённый в народе», от ἐπι — на, среди и δῆμος — народ) — прогрессирующее распространение инфекционного заболевания среди людей, значительно превышающее обычно регистрируемый на данной территории уровень заболеваемости и способное стать причиной чрезвычайной ситуации[1]. Многие медицинские ведомства рассчитывают собственные эпидемические пороги для обычных заболеваний, исходя из среднестатистического уровня этого заболевания в течение многих лет.

так же из вики:
«Юстинианова чума» (551—580), которая возникла в Восточной Римской империи и охватила весь Ближний Восток. От этой эпидемии погибло около 100 млн человек.
«Чёрная смерть» — эпидемия как бубонной, так и лёгочной чумы, прокатившаяся по средневековой Европе в XIV веке. Унесла жизни 100—200 миллионов человек.
«Испанский грипп» («испанка») — в результате эпидемии после Первой мировой войны было заражено более 550 млн человек, или 30 % населения планеты[3]. Умерло приблизительно 50—100 млн человек или 2,7—5,3 % населения Земли[4], что позволяет считать эту эпидемию одной из наиболее масштабных катастроф в истории человечества[5][6][7][8]. Таким образом, летальность среди заражённых составила 10—20 %.
Какая там летальность от ковидушки, 1.5% ? :gigi:

Ты когда очки протрешь? Посмотри сколько было смертей и сколько было заражено , по отношению ко всему населению земли.
А потом посмотри на те жалкие 4.5 миллиона смертей , из которых половина притянуты за уши и сопоставь их с населением земли , сегодня. B-)
спойлер
как же можно так ссаться и сраться постоянно :lol:
Последний раз редактировалось Firebrand 29.09.2021 13:53, всего редактировалось 1 раз.
IvanCh
Member

Eduard1980: 29.09.2021 13:35 Та я ж не проти, тільки держава, чомусь, хоче примусити мене вакцинуватись саме тільки від коронавірусу, а не від отих дійсно страшних хвороб, чому так :think:
Так жеж вакцинація від гепатиту для дітей зараз входить у календар і робиться за кошт держави.
Дорослий теж може звернутися до лікаря з яким підписана декларація і зробити вакцинацію з кошт держави, точніше придбаною держвавою вакциною за кошт платників податків B-)

Відправлено через 11 хвилин 10 секунд:
Firebrand: 29.09.2021 13:51 жалкие 4.5 миллиона смертей , из которых половина притянуты за уши и сопоставь их с населением земли , сегодня. B-)
Якщо хтось і жалок, то той хто називає смерті людей жалкими.

А звідки у вас така упевненість що ви будете з правльної сторони репресій?

Ви ж самі потім будете верещати що "проізашла чудовіщная ошибка".
Ось тільки на відміну від сраліна, вірус навіть в теорії не може вислухати ваші всраті аргументи що вас не треба чіпати.

навіть якщо взяти 2 міліона, Це населення досить такої немалої країни. Словенії чи МАкедонії наприклад,
чи двох кіпрів. Просто вдумайтесь за 1,5 роки мінус країна з мапи світу.
Последний раз редактировалось IvanCh 29.09.2021 14:05, всего редактировалось 1 раз.
SilberV
Member

IvanCh: 29.09.2021 13:46 Лемінгів історія нічого не вчить.
Я так и говорю: народ тупой. Причём процент тупых удивительно коррелирует с результатами голосования на последних президентских выборах, плюс-минус 5%.
IvanCh: 29.09.2021 14:04 Якщо хтось і жалок, то той хто називає смерті людей жалкими.

А звідки у вас така упевненість що ви будете з правльної сторони репресій?
Это бот-пропагандон, можешь смело игнорировать.
Eduard1980
Member

IvanCh: 29.09.2021 14:04 навіть якщо взяти 2 міліона, Це населення досить такої немалої країни. Словенії чи МАкедонії наприклад,
чи двох кіпрів. Просто вдумайтесь за 1,5 роки мінус країна з мапи світу.
Ось це якраз і є яскравий приклад маніпуляції цифрами.
Я вже надавав приклад смертності від алкоголю - 3млн. за рік(дані за 15рік від ВООЗ), порахуєте скільки кіпрів пропадає з мапи світу щорічно? Де ваші крики про пандемію алкоголезалежності?

Отправлено спустя 5 минут 1 секунду:
SilberV: 29.09.2021 14:05 Я так и говорю: народ тупой. Причём процент тупых удивительно коррелирует с результатами голосования на последних президентских выборах, плюс-минус 5%.
В зависимости от политических взглядов количество тупых может сильно меняться :lol:
Закрыто