Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
leif
Member
99.9%, що все буде ок. які можуть бути складнощі?Raethor: ↑ 22.09.2021 22:19Как думаете, зайдет?
-
unlnu
Member
YouTube тестує скачування відео на комп’ютер.
Ця функція доступна тільки деяким передплатникам YouTube Premium.
Перевірити її наявність можна на сторінці експериментальних можливостей YouTube.
Після її активації можна скачати будь-яке відео на YouTube в браузерах Chrome, Edge і Opera.
Ролики завантажуються не окремим файлом на комп’ютер, а зберігаються в браузері.
Щоб їх подивитися, треба відкрити розділ Завантажені на YouTube.
Він запускається без підключення до інтернету.
В налаштуваннях можна вибрати якість завантажених відео (максимальне 1080p) і видалити всі ролики.
Функція тестується до 19 жовтня.
Чи буде вона потім доступна всім передплатникам YouTube Premium, невідомо.
Ця функція доступна тільки деяким передплатникам YouTube Premium.
Перевірити її наявність можна на сторінці експериментальних можливостей YouTube.
Після її активації можна скачати будь-яке відео на YouTube в браузерах Chrome, Edge і Opera.
Ролики завантажуються не окремим файлом на комп’ютер, а зберігаються в браузері.
Щоб їх подивитися, треба відкрити розділ Завантажені на YouTube.
Він запускається без підключення до інтернету.
В налаштуваннях можна вибрати якість завантажених відео (максимальне 1080p) і видалити всі ролики.
Функція тестується до 19 жовтня.
Чи буде вона потім доступна всім передплатникам YouTube Premium, невідомо.
-
Sanьka
Member
Лол , они делают то что Опера делала 100 лет назад.unlnu: ↑ 23.09.2021 12:51YouTube тестує скачування відео на комп’ютер.
А я, как пользователь Хрома, купил себе за пару копеек лицензионный 4K Video Downloader и горя не знаю
-
unlnu
Member
я скачивал видеоролики даже без всяких приложений, вводя 2 буковки "ss" в начале адресной строки... думаю и сейчас это работает
-
leif
Member
я зранку вже тестуюunlnu: ↑ 23.09.2021 12:51Ця функція доступна тільки деяким передплатникам YouTube Premium
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
звичайно, що і раніше з цим проблем не було, але все одно такі зміни це маленький плюс до юзабіліті
-
Sanьka
Member
помню перед покупкой тестил и эту замануху с сс. Но не зашло.unlnu: ↑ 23.09.2021 13:28 вводя 2 буковки "ss" в начале адресной строки... думаю и сейчас это работает
вроде бы из-за ограничений разрешения. А мне надо 4к.
-
quadrotony
Member
Значит можно не звонит ьв мист раз номер есть телефона

-
Sanьka
Member
даquadrotony: ↑ 23.09.2021 14:04Значит можно не звонит ьв мист раз номер есть телефона
-
leif
Member
я знайшов RTX іграшку своєї мрії — Quake 2 RTX
навіть фпс нормально насипали, якщо карту розігнати
ну подумаєш 421вт жору, зате промінчики, гарно
якщо серйозно, то виглядає доволі прикольно і іграшка сама по собі класна, ігрова механіка фанова, аж ніяк не застаріла. згадати її і перепройти направду цікаво, як на мене
навіть фпс нормально насипали, якщо карту розігнати
ну подумаєш 421вт жору, зате промінчики, гарно
якщо серйозно, то виглядає доволі прикольно і іграшка сама по собі класна, ігрова механіка фанова, аж ніяк не застаріла. згадати її і перепройти направду цікаво, як на мене
-
Sanьka
Member
Жаль нет Героев 3 РТХ и Старкрафт Рематер РТХ 
-
leif
Member
+1Sanьka: ↑ 23.09.2021 14:36Жаль нет Героев 3 РТХ и Старкрафт Рематер РТХ
-
Sanьka
Member
О, Асус дал всем ))))
Ща видях будет у всех.
Ща видях будет у всех.
-
DuckRider
Member
Асус регулярно дает, но чет цена гвно 
-
Sanьka
Member
цена отличная, но бандлов напихал что в Сашу Грей.DuckRider: ↑ 23.09.2021 14:44Асус регулярно дает, но чет цена гвно
Хотя бандлы Асуса куда приятней чем бандлы Джыгабайта
-
leif
Member
нічого, майнерам не звикати. відяшки в ферму, решту — на ОЛХSanьka: ↑ 23.09.2021 14:47но бандлов напихал
-
DuckRider
Member
До летней отметки цены опустили что-ли?Sanьka: ↑ 23.09.2021 14:47цена отличная, но бандлов напихал что в Сашу Грей.DuckRider: ↑ 23.09.2021 14:44Асус регулярно дает, но чет цена гвно
Хотя бандлы Асуса куда приятней чем бандлы Джыгабайта![]()
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
А что с процами стало? Пропустил момент в который не стало нигде ни интупа, ни амд
-
Sanьka
Member
а причем тут олх?leif: ↑ 23.09.2021 14:52нічого, майнерам не звикати. відяшки в ферму, решту — на ОЛХ
мы за оптовую торговлю.
Отправлено спустя 1 минуту 30 секунд:
Но в чем то ты прав, за низкую цену прицепа (который надо кому то слить) платят майнеры, ведь часть цены просто перекидаем на видяху.
Вот и получается оверпрайс для минеров и халява тем кто хочет взять железку-прицеп
-
leif
Member
а куди залізо з бандлів майнери сплавляють? великим збірникам гуртом?Sanьka: ↑ 23.09.2021 14:56а причем тут олх?
Відправлено через 31 секунду:
так, я ж за це і подумавSanьka: ↑ 23.09.2021 14:57Вот и получается оверпрайс для минеров и халява тем кто хочет взять железку-прицеп
-
Sanьka
Member
притом эту всю канетель с бандлами делают дистрибы. Они прекрасно понимают что видяхи возьмут и пользуются то бы сбагрить висяки.
У них же и оседает львиная доля заработка.
У них же и оседает львиная доля заработка.
-
pixels
Member
На доступній мові будь ласка