Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
di2di
Member
pushyk
разгон сними...
было дело не отправлялись задания...
разгон сними...
было дело не отправлялись задания...
-
SoulOfONYX
Advanced Member
di2di
в тот день у меня тоже не отправлялись/получались задания,так что имхо дело не в разгоне,а с серверами,такое уже не раз было
в тот день у меня тоже не отправлялись/получались задания,так что имхо дело не в разгоне,а с серверами,такое уже не раз было
-
di2di
Member
SoulOfONYX
у него жабы мруть, а это разгон
у него жабы мруть, а это разгон
-
Artistus
Digital Artist
pushyk
означає, що ти закрив клієнта 
Добавлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Всіх вітаю з 1Л!..
ой...
Вітаю з 1К!!!
Код: Выделить всё
Got a SIGTERM signalДобавлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Всіх вітаю з 1Л!..
ой...
Вітаю з 1К!!!
-
Crong
Member
Присоеденюсь к вам
мож мой небольшой вклад поможет кому-то 
-
Runax
Member
Каждый из нас только и фолдит ради этого, ради будущего для наших детей!Crong:Присоеденюсь к ваммож мой небольшой вклад поможет кому-то
З.Ы. не смог бросить
-
ja-vova
Member
Прийміть і мої вітання!
-
ShaggY
Member
Скачало очень забавное задание)))) вернее количество шагов очень необычное
Код: Выделить всё
[22:10:13] Project: 6066 (Run 0, Clone 175, Gen 66)
[22:10:13]
[22:10:13] Assembly optimizations on if available.
[22:10:13] Entering M.D.
[22:10:19] Completed 0 out of 500002 steps (0%)
[22:15:52] Completed 5001 out of 500002 steps (1%)
[22:21:20] Completed 10001 out of 500002 steps (2%)
[22:26:54] Completed [b]15001 out of 500002 steps[/b] (3%)-
SoulOfONYX
Advanced Member
ShaggY
Прикольно,у себя такого не наблюдал)
-
di2di
Member
у нас 2 новых кранчера
a1exis и Crong вливаемся 
-
Alexsandr
Member
-
ShaggY
Member
Alexsandr
Ну народ жеш обесчал после входа в тысячу немного успокоится. Сам пока до конца недельки буду сутками считать, а там посмотрим)
Может еще свежие силы подойдут
Ну народ жеш обесчал после входа в тысячу немного успокоится. Сам пока до конца недельки буду сутками считать, а там посмотрим)
Может еще свежие силы подойдут
-
di2di
Member
ShaggY
у меня 260 с ГПУ3 отвалилась... перезагрузил комп - вернул в строй
у меня 260 с ГПУ3 отвалилась... перезагрузил комп - вернул в строй
-
SoulOfONYX
Advanced Member
Вышел из строя по причине отсутсвия предоплаченого трафика на компе... Хотя вчера был первым в статистике по среднему значению поинтов для команды,эх...
-
Runax
Member
Такими темпами, к новому году в топ 500 втиснемся, а говорили в отпуск
...
-
Artistus
Digital Artist
В мене недавно на 500008 рахувало.ShaggY:Скачало очень забавное задание)))) вернее количество шагов очень необычноеКод: Выделить всё
...500002 steps (0%)
Добавлено спустя 4 часа 26 минут 13 секунд:
Народ!
Ви можете собі уявити таке?
Моя 5850, яка на стоковому (шум - 2000 об турбіни) під фолдингом грілася до 66 градусів в корпусі СМ 690 ІІ (див. профіль), зараз пасивно охолоджується AC Accelero S1 rev.1 до 60 градусів (при кімнатній температурі 25).
Я в шоці.
-
Runax
Member
Artistus
Не верю, может ошибка мониторинга темпы?Моя 5850, яка на стоковому (шум - 2000 об турбіни) під фолдингом грілася до 66 градусів в корпусі СМ 690 ІІ (див. профіль), зараз пасивно охолоджується AC Accelero S1 rev.1 до 60 градусів (при кімнатній температурі 25).
-
ShaggY
Member
Там уже просто все датчики погорелиRunax: Не верю, может ошибка мониторинга темпы?
Хотя теоретически при очень хорошей вентиляции, то может и будут такие температуры (если все вентили на всех посадочных местах включая и боковые на его корпусе).
-
Artistus
Digital Artist
Runax
Це правда. Помилки немає.
Я коли побачив, не повірив своїм очам. Вентиль 120 мм на 650 об/хв відпав, поки я був на роботі. Прийшов - дивлюся, а температура не 46, як повинно бути, а 59 градусів. Живлення - 71 градус. Відкриваю бокову - 120-тка валяється на нижній стінці.
Мацаю радіатор - терпимо теплий, металева пластина від стока - гаряча: термопара на ній показує 61,5 градуса.
На боковій немає вентилів. В корпусі зверху 2*140 мм @ 780 об/хв.
На задній стокова 120-тка теж на 780 об/хв.
На передній 120-тка на 700 об/хв. Все.
З відкритою боковою темпа ядра росте до 75-78.
Ще одне - приємно вразила рівномірність температури окремих блоків ГПУ навіть в пасиві: 59-61-60 градусів по евересту. А це означає, що підошва має дуже добрий контакт з чіпом. На стоковому кулері 5850 розкид температур під фолдингом сягав 66-70-68 градусів в CM 690 II Advanced, в ASUS TA-591 температури складали 72-77-75 градусів.
Термопаста DeepCool Thermal Compound з комплекту кулера Killer Whale.
Це правда. Помилки немає.
Я коли побачив, не повірив своїм очам. Вентиль 120 мм на 650 об/хв відпав, поки я був на роботі. Прийшов - дивлюся, а температура не 46, як повинно бути, а 59 градусів. Живлення - 71 градус. Відкриваю бокову - 120-тка валяється на нижній стінці.
Мацаю радіатор - терпимо теплий, металева пластина від стока - гаряча: термопара на ній показує 61,5 градуса.
На боковій немає вентилів. В корпусі зверху 2*140 мм @ 780 об/хв.
На задній стокова 120-тка теж на 780 об/хв.
На передній 120-тка на 700 об/хв. Все.
З відкритою боковою темпа ядра росте до 75-78.
Ще одне - приємно вразила рівномірність температури окремих блоків ГПУ навіть в пасиві: 59-61-60 градусів по евересту. А це означає, що підошва має дуже добрий контакт з чіпом. На стоковому кулері 5850 розкид температур під фолдингом сягав 66-70-68 градусів в CM 690 II Advanced, в ASUS TA-591 температури складали 72-77-75 градусів.
Термопаста DeepCool Thermal Compound з комплекту кулера Killer Whale.
-
Runax
Member
Artistus
Странно на нвидиа разница между фолдингом и фурмарком разница не более 4-5 градусов.Але фурмарк воно, звичайно, не витримує