Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
Sanьka
Member
Я в шокеleif: ↑ 04.09.2021 13:44коти вночі вдвох скакали по моєму старому мешифаю, який порожній стояв собі в кутку кімнати. перегорнули його, розбили скляну панель вщент, ми з дружиною вдвох підірвались о третій ночі від цього звуку з отакими очима
1.Во первых как можно разбить каленое стекло? Я видел тесты каленки, его молотком не с первого раза разбить можно и это если хорошо всадить даже.
2. Дай фото этих жырных котэ
-
DuckRider
Member
Заказать чтоб вырезалиleif: ↑ 04.09.2021 13:44 коти вночі вдвох скакали по моєму старому мешифаю, який порожній стояв собі в кутку кімнати. перегорнули його, розбили скляну панель вщент, ми з дружиною вдвох підірвались о третій ночі від цього звуку з отакими очима![]()
![]()
подивився, немає таких панелей на продаж запасних, по-ходу, доведеться продавати цей кейс на аукціоні стартуючи від 500грнкоти вчергове наносять збитки
Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
хоча, у знайомих кіт їхній аймак за 80кілогривень склав дисплеєм на підлогу, десь таким же чином як наші коти мешифай. тому це я ще легко відбувся
Отправлено спустя 30 секунд:
Не котов, если что
-
_clawfinger_
Member
DuckRider

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Саме тому в мого мешіфая нема скла, щоб не розбити)) Спецом шукав, щоб без скла, довелось довго чекати... А тепер стоїть без діла.)))
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Саме тому в мого мешіфая нема скла, щоб не розбити)) Спецом шукав, щоб без скла, довелось довго чекати... А тепер стоїть без діла.)))
-
leif
Member
та я ж тут викладав у флудилці кілька разів вже, чорна кішка і білий кіт. вони в спортивній формі: 5 і 4кг, але і цього вистачило, щоб штовхнути корпус і розбити скло. нічого там особливого не було, стояв вертикально, впав на 90 градусів на той бік де скляна панель. скло розлетілось на маленькі дрібні шматочки, довелось вночі їх лазити прибирати по всій кімнаті, добре що у пилососу є реально тихий режим, що не будить сусідівSanьka: ↑ 04.09.2021 13:472. Дай фото этих жырных котэ
Відправлено через 25 секунд:
DuckRider: ↑ 04.09.2021 15:49Не котов, если что
Відправлено через 35 секунд:
треба пробити цю тему, може простіше буде продати як єDuckRider: ↑ 04.09.2021 15:49Заказать чтоб вырезали
-
WakeMe
Member
leif
Можно и на акрил поменять, если каленого стекла не будет или вообще зачем то стекло, сетку туда и продув
Можно и на акрил поменять, если каленого стекла не будет или вообще зачем то стекло, сетку туда и продув
-
Sanьka
Member
Значит такая то каленка ((((leif: ↑ 04.09.2021 15:56кло розлетілось на маленькі дрібні шматочки,
-
DuckRider
Member
Так каленка и должна так поступать
-
leif
Member
самс 980про можна брати, маючи на увазі, що це по суті не прошка, а покращений 970ево?
-
tablestikus
Member
коты - зло!leif: ↑ 04.09.2021 13:44 коти вночі вдвох скакали по моєму старому мешифаю, який порожній стояв собі в кутку кімнати. перегорнули його, розбили скляну панель вщент, ми з дружиною вдвох підірвались о третій ночі від цього звуку з отакими очима![]()
![]()
подивився, немає таких панелей на продаж запасних, по-ходу, доведеться продавати цей кейс на аукціоні стартуючи від 500грнкоти вчергове наносять збитки
Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
хоча, у знайомих кіт їхній аймак за 80кілогривень склав дисплеєм на підлогу, десь таким же чином як наші коти мешифай. тому це я ще легко відбувся
-
pixels
Member
Можна, працюєleif: ↑ 04.09.2021 17:42 самс 980про можна брати, маючи на увазі, що це по суті не прошка, а покращений 970ево?
Думаю, який взяти на 2тб. Ця ніша в мене поки порожня. Може 2500кс?
-
Sanьka
Member
Даleif: ↑ 04.09.2021 17:42самс 980про можна брати, маючи на увазі, що це по суті не прошка, а покращений 970ево?
-
DarkJoney
Member
pixels
Мне КС2500 нравится больше, чем сосунг. Фаталити 980 самса в том, что у него нет кэша = меньший ресурс флехи. Пишут, что там новая ревизия 970 ево плюс, с таким же процом, как у 980.
Мне КС2500 нравится больше, чем сосунг. Фаталити 980 самса в том, что у него нет кэша = меньший ресурс флехи. Пишут, что там новая ревизия 970 ево плюс, с таким же процом, как у 980.
-
leif
Member
Ти про 980PRO чи 980 звичайний?DarkJoney: ↑ 04.09.2021 18:08Фаталити 980 самса в том, что у него нет кэша
-
Sanьka
Member
Мне тожеDarkJoney: ↑ 04.09.2021 18:08Мне КС2500 нравится больше, чем сосунг.
-
DarkJoney
Member
leif
мужики, простите, я за звичайний...
мужики, простите, я за звичайний...
-
Sanьka
Member
Тот вообще полный хлам. Про версия норм, вроде нового Ево, из недостатков только прайс как за Про.DarkJoney: ↑ 04.09.2021 18:10мужики, простите, я за звичайний...
По этому 2500кс мне больше нравится, хорошая цена, а по скорости на уровне 970ево.
Та же гарантия и хорошие ТХ.
-
WakeMe
Member
Sanьka: ↑ 04.09.2021 18:15Та же гарантия

При вот таком разбросе цен, как понять где норм гарантия будет, а где нет на кингстон?
-
leif
Member
фух, я і без того заплутався що брати з поміж 970про, 980про і 870ево, а тут ви ще зі своїми кінгстонами 
-
pixels
Member
2500кс мені теж подобається, нижче 1тб/с швидкість лінійного запису не падає і ціна гарна.
-
DarkJoney
Member
Запись отличная, я сам Аиду гонял, моя Адата и рядом не стоит. Рандомное чтение около 65 душит, я 3 штуки брал в сборки друзьям. 3477 он в ехе и комтрейдинге, кэне, шо....
Отправлено спустя 22 секунды:
Так, я сейчас перевозбужусь, и закажу! Кстати, еще на клозетке Киоксия терабайтная была за 2699 пару дней назад.
Отправлено спустя 22 секунды:
Так, я сейчас перевозбужусь, и закажу! Кстати, еще на клозетке Киоксия терабайтная была за 2699 пару дней назад.
Последний раз редактировалось DarkJoney 04.09.2021 19:17, всего редактировалось 1 раз.