Игровые видеокарты Nvidia и AMD снова начали дорожать

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

MorjMorj: 31.08.2021 16:19Це циклічні процеси. Це вже було у 17-18 роках, буде і зараз. Не вперше.
Статистика, построенная по ОДНОМУ событию, просто восхищает.

Условно, вышли во двор, споткнулись и упали и такой: это цикличный процесс, буду каждый день падать. Намек уловили? На второй раз все стали умнее и резкого падения может не быть.
DneprShark
Member

ervin: 31.08.2021 11:05 То есть 6700xt за 850 баксов - хорошее предложение???
Получается что так...если бы прямо сейчас была такая сумма на руках и такое предложение с местной гарантией - взял бы не задумываясь :think:
Perforator
Member

MorjMorj: 31.08.2021 16:19
fastneed: 31.08.2021 15:50

итак, давай разбирать, я перехожу на личности или констатирую факт

я утверждал что в той цене, по которой ты не хочешь купить карту в нашем магазине хуанг не виноват.
никакая конкуренция между компаниями о которой ты говорил не даст тебе купить карточку, поскольку я ее все равно выкуплю с завода и тебе не дам
ты понимаешь о чем я говорю или нет? смотри на пальцах, есть 1 карточка, и оп ее уже нет, ну могу ее и продать, но с наценкой
понятно? нет? еще раз? есть карточка в продаже, а теперь ее нет, понял да?
еще раз, может ты не понимаешь, вот есть карточка, а теперь ее нет
:facepalm:
Пояснюю ще раз:
1. Нинішні ціни є майнінговими. Причина цього -- прибутковість майнінга.
2. Дефолтні ціни без націнки за майнінг нижче у два-три рази, але теж високі і переважно по вині хуанга, бо він монополіст, який продає вендорам ГПУ по завищеним цінам.
3. Відеокарти будуть в Україні коштувати по формулі РЕКОМЕНДОВАНА + 30 ВІДСОТКІВ після значного зниження прибутковості майнінга. По цій ціні я куплю собі або 3060ті або 3070. Сподіваюсь, що це буде до весни.
4. А щодо СКУПЛЮ ВСЄ КАРТИ С ЗАВОДА. Чєл, чому майнери не скуповували карти всі карти по смачним цінам наприклад навесні 20-го ? Впаде майнінг, впадуть ціни і не буде ніякого дефіциту. Там само як це було з середини 18 до літа 20-го.

Доступність відеокарт по звичним цінам залежить від того, коли лгбт бум зтухне. Вічно качатись пузир не буде. Це циклічні процеси. Це вже було у 17-18 роках, буде і зараз. Не вперше. Хоча звісно я тебе розумію. Ти певно майнер і хочеш, щоб пузир качався безперервно. Але так не буде. Мабуть тому у тебе і горить і ти намагаєшся мене обматюкати, але робиш це так, щоб не забанили. Бомбить тебе, чувак.
За сколько вы себе хотите купить(планируете) 3070 после того как майнинг уйдёт из нашей жизни?
MorjMorj
Member

fastneed: 31.08.2021 15:50 никакая конкуренция между компаниями о которой ты говорил не даст тебе купить карточку
Конкуренція між компаніями призвела б до зниження рекомендованих цін в після/до -майнінговий період. Тобто в період, коли майнінг не впливає або майже не впливає на ціну. Подивись до чого призвела конкуренція між амд та Інтел. Подивись на ціни наприклад 10700к. От щось подібне було б і з зеленими картами, якби була справжня, а не номінальна конкуренція. І ще раз підкреслю: Профіт від такої конкуренції відчувся би в період низької профітності майнінга. Низька профітність майнінга це наприклад те, що було навесні 20-го. Розумієш, про що мова ?

Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
Perforator: 31.08.2021 16:37
MorjMorj: 31.08.2021 16:19
Пояснюю ще раз:
1. Нинішні ціни є майнінговими. Причина цього -- прибутковість майнінга.
2. Дефолтні ціни без націнки за майнінг нижче у два-три рази, але теж високі і переважно по вині хуанга, бо він монополіст, який продає вендорам ГПУ по завищеним цінам.
3. Відеокарти будуть в Україні коштувати по формулі РЕКОМЕНДОВАНА + 30 ВІДСОТКІВ після значного зниження прибутковості майнінга. По цій ціні я куплю собі або 3060ті або 3070. Сподіваюсь, що це буде до весни.
4. А щодо СКУПЛЮ ВСЄ КАРТИ С ЗАВОДА. Чєл, чому майнери не скуповували карти всі карти по смачним цінам наприклад навесні 20-го ? Впаде майнінг, впадуть ціни і не буде ніякого дефіциту. Там само як це було з середини 18 до літа 20-го.

Доступність відеокарт по звичним цінам залежить від того, коли лгбт бум зтухне. Вічно качатись пузир не буде. Це циклічні процеси. Це вже було у 17-18 роках, буде і зараз. Не вперше. Хоча звісно я тебе розумію. Ти певно майнер і хочеш, щоб пузир качався безперервно. Але так не буде. Мабуть тому у тебе і горить і ти намагаєшся мене обматюкати, але робиш це так, щоб не забанили. Бомбить тебе, чувак.
За сколько вы себе хотите купить(планируете) 3070 после того как майнинг уйдёт из нашей жизни?
Неправильне питання :) Правильне питання: Скільки я готовий за неї заплатити. Купляти буду стріксу. Максимально 30к.

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Це типу верхня межа. А ні гривні більше.
fastneed
Member

MorjMorj: 31.08.2021 16:19 1. Нинішні ціни є майнінговими. Причина цього -- прибутковість майнінга.
спойлер
Изображение
MorjMorj: 31.08.2021 16:19 2. Дефолтні ціни без націнки за майнінг нижче у два-три рази, але теж високі і переважно по вині хуанга, бо він монополіст, який продає вендорам ГПУ по завищеним цінам.
міняю стратегію, спробую в картинках, бо бачу на пальцах це надто складно
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение

:censoured:
от навіщо я в це вліз, а от ж знав, що це як горохом об стінку

ви настільки далекий від цього всього, що при розмові з вами в мене виникає дискомфорт, от знаєте, ну хочется просто ото саме, я підозрюю, що це ваша стратегія вивести співрозмовника з рівноваги своєю безграмотністю, я надіюсь, що це так, прикинутись ванькою то сьо, а інакше це проблема
MorjMorj
Member

fastneed, тобто по суті сказати нічого ? А щодо ВИВЕСТИ СПІВРОЗМОВНИКА нагадати хто перший перейшов на особистості і почав кидатись лайном ? Чєл, у тебе з нервами проблеми.

Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
fastneed, я з грудня моніторив ціни і бачив як 3000-ні карточки, особливо 3060ті та 3070, синхронно з курсом монет дорожчали, а потім в червні-липні подешевшали, коли впала прибутковість майнінга на цих картах. Правда при падінні синхронність була не така чітка як при зростанні, але це й недивно. З досвіду 18-го року зрозуміло, що суттєво падають ціни на відеокарти з затримкою в декілька місяців, бо ніхто не знає точно, відбулась корекція чи затяжний медвежий ринок і тому падіння повільніше від зростання.
7mindfields
Member

EvhenS: 31.08.2021 13:39 Hotspur
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/igro ... nt=6577360
ніяких 30% - все по чесному. Привезуть звісно від місяця до трьох після замовлення. Так що якщо виробник контролює ситуацію і 3% не добавиш.
Фокстрот тот ещё скам :lol:
Crow26
Junior

Кстати а что мешает вам просто зарегистрироваться на том же Binance и купить на спот тот же Биток, Эфир, Кардану , Солану и прочие перспективные монеты? За лето та же ADA дала хорошие иксы и она и дальше походу будет расти. По идее осенью должна быть коррекция по битку и цена снизится, но всё равно после коррекции цена ещё вырастет и улетит за 60к.
Вон мне сегодня SOLUSDT на фьючерсе дала +110% профита с 20ым плечом.
Просто я к чему, можно было бы отложенные деньги на карту пустить в крипту и увеличили вложенное, а там бы на вырученные что-то интересное купили бы.
AndrewV
Member

gavri
Я не вывозил, живу на Гран Канарии, тут налог 7% всего, плюс доставка 10евро из Мадрида. Думаю так фри можно и нужно возвращать, потребуйте фактуру у них и чек. В Барсе прямо в аэропорту это делают.
fastneed
Member

MorjMorj: 31.08.2021 16:47
fastneed: 31.08.2021 15:50 никакая конкуренция между компаниями о которой ты говорил не даст тебе купить карточку
Конкуренція між компаніями призвела б до зниження рекомендованих цін в після/до -майнінговий період. Тобто в період, коли майнінг не впливає або майже не впливає на ціну. Подивись до чого призвела конкуренція між амд та Інтел. Подивись на ціни наприклад 10700к. От щось подібне було б і з зеленими картами, якби була справжня, а не номінальна конкуренція. І ще раз підкреслю: Профіт від такої конкуренції відчувся би в період низької профітності майнінга. Низька профітність майнінга це наприклад те, що було навесні 20-го. Розумієш, про що мова ?
конкуренція нікуда б не призвела, заспокойтесь, видохніть, не потрібно так навантажувати свій розум
вам потрібно лиш одне зрозуміти, є попит, а є пропозиція.
якщо ви не попадаєте в категорію попит через свою недбалість, то це не означає що вартість товару надто висока через відсутність конкуренції.
якийсь безхатченко не зміг би купити карточку навіть по 50 баксів, це ж не означає, що винна в цьому конкуренція між компаніями.

я вам ще з самого початку пояснив, купецька спроможність між нами сильно відрізняється, це не означає, що я багатий а ви бідний, це означає, що вона відрізняється і все.
вбийте це собі в голову і згадуйте перед тим, як писати щось про психологічний рівень ціни, який можливо вас би влаштував, але пам'ятайте, що десь там є fastneed який з вами не погодиться на таку ціну, і конкуренція ніяк на це не повпливає.

якщо люди перестануть купувати, вартість звичайно зменшиться до якогось рівня, можливо навіть до вашого любимого, а може і нижче
тобто висновок, якщо попит перевищує пропозицію, ви можете хоть кругом вогнища з бубном бігати, ніхто вам не продасть дешевше
Conqistador
Member

Crow26
спойлер
MorjMorj
Member

fastneed: 31.08.2021 17:07 конкуренція нікуда б не призвела,
Сильна заява.

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
fastneed: 31.08.2021 17:07 є попит, а є пропозиція.
якщо ви не попадаєте в категорію попит через свою недбалість, то це не означає що вартість товару надто висока через відсутність конкуренції.
якийсь безхатченко не зміг би купити карточку навіть по 50 баксів, це ж не означає, що винна в цьому конкуренція між компаніями.

я вам ще з самого початку пояснив, купецька спроможність між нами сильно відрізняється, це не означає, що я багатий а ви бідний, це означає, що вона відрізняється і все.
вбийте це собі в голову і згадуйте перед тим, як писати щось про психологічний рівень ціни, який можливо вас би влаштував, але пам'ятайте, що десь там є fastneed який з вами не погодиться на таку ціну, і конкуренція ніяк на це не повпливає.

якщо люди перестануть купувати, вартість звичайно зменшиться до якогось рівня, можливо навіть до вашого любимого, а може і нижче
тобто висновок, якщо попит перевищує пропозицію, ви можете хоть кругом вогнища з бубном бігати, ніхто вам не продасть дешевше
Ви неуважно читаєте мої коментарі. Скільки ще разів треба написати про те, що я кажу про зниження цін після падіння майнінг бума ? Не зараз, а коли прибутковість майнінга впаде до рівня весни 20-го або хоча б до рівня літа 20-го.

Відправлено через 6 хвилин 45 секунд:
fastneed: 31.08.2021 17:07 вбийте це собі в голову і згадуйте перед тим, як писати щось про психологічний рівень ціни, який можливо вас би влаштував, але пам'ятайте, що десь там є fastneed який з вами не погодиться на таку ціну, і конкуренція ніяк на це не повпливає.
Скільки коштувала ртх 2080 навесні 20-го ? Скільки коштувала ртх 3060ті на старті в перших числах грудня ? Розумієте про що мова ? Коли прибутковість мунінга впаде хоча б до рівня річної давнини, ціни повернуться до нормальних показників. Звісно це буде не різко. Ціни вирівнюватися будуть поступово.
fastneed
Member

MorjMorj ну вот, а я ж просил вас вбить себе в голову, что перед тем как писать о ценах, вспомнить о покупательских возможностях.
вы готовы 30 отдать за карточку
а я считаю что крайняя цена 5
я думаю что конкуренция и демпинг цен легко смог бы сделать мне стоимость в 5

но как же так, я не смогу купить себе карточку, ведь вы, и еще пару милионнов как вы, выкупите карты еще с завода по 30

вот незадача, надо что бы конкуренция ценник еще ниже цену опустила!

п.с. это уже 5 подход или 4, в попытках донести - пальцы пробовал, картинки, менял язык, подчеркивал, теоретически менялся местами, ну мои полномочия здесь уже всё. :dontknow:

Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
MorjMorj: 31.08.2021 17:24 Скільки коштувала ртх 2080 навесні 20-го ? Скільки коштувала ртх 3060ті на старті в перших числах грудня ? Розумієте про що мова ? Коли прибутковість мунінга впаде хоча б до рівня річної давнини, ціни повернуться до нормальних показників. Звісно це буде не різко. Ціни вирівнюватися будуть поступово.
наш разговор начался с того, что товар в руки продает вам не хуанг.
MorjMorj
Member

fastneed, є середні показники попиту, на них і орієнтовані ціни. Ви можете і далі намагатись спростувати мої аргументи, але факт залишається фактом: коли прибутковість майнінга була низької, відеокарт було валом і магазинна ціна не перевищувала рекомендовану більше, аніж на 30 відсотків. Тобто, ситуація цілком і повністю залежить від мунінга. Мунінг дуже вигідний - ціни дуже високі, мунінг майже невигідний - ціни близькі до рекомендованих виробниками.

Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
fastneed: 31.08.2021 17:27 наш разговор начался с того, что товар в руки продает вам не хуанг.
Проблема у тому, що ви неуважно читали мої коментарі і намагались навішати на мене те, чого я не говорив.
fastneed
Member

Conqistador: 31.08.2021 17:07 Crow26
спойлер
вам стоит начать переживать
большАя часть ИТшников начали инвестировать заработанные деньги, и пускай даже 100% из них не инвестируют в криптовалюту, но то что они делают равносильно любой пирамиде.
они все красиво делятся информацией как им прилетает пассивный заработок, тем самым привлекая всё больше своих колег в эти МММ. там звучат красивые фразы что инвестиции мало рисковые и тп, всё так сладко, ну скам же чистой воды, вопрос лишь когда, через 1-10-20 лет.

как вы это прокомментируете? или акции это не скам и можно?
MorjMorj
Member

fastneed: 31.08.2021 17:27 но как же так, я не смогу купить себе карточку, ведь вы, и еще пару милионнов как вы, выкупите карты еще с завода по 30
Я і мільйони інших геймерів купляють зазвичай по одній карточці. А майнери купляють стільки відеокарт, наскільки у них вистачає грошей, а не одну штуку. В цьому різниця. І саме тому в часи затишшя майнінга дефіцита відеокарт нема як і подвійних цін.
fastneed
Member

MorjMorj: 31.08.2021 17:40
fastneed: 31.08.2021 17:27 но как же так, я не смогу купить себе карточку, ведь вы, и еще пару милионнов как вы, выкупите карты еще с завода по 30
Я і мільйони інших геймерів купляють зазвичай по одній карточці. А майнери купляють стільки відеокарт, наскільки у них вистачає грошей, а не одну штуку. В цьому різниця. І саме тому в часи затишшя майнінга дефіцита відеокарт нема як і подвійних цін.
ну, мне то вы карточки не оставите, я ее по 5 жду
значит такие как вы виноваты, что я не могу купить себе карточку, но не хуанг, и не конкуренция между компаниями.
шах и мат
MorjMorj
Member

fastneed: 31.08.2021 17:47
MorjMorj: 31.08.2021 17:40
ну, мне то вы карточки не оставите, я ее по 5 жду
значит такие как вы виноваты, что я не могу купить себе карточку, но не хуанг, и не конкуренция между компаниями.
шах и мат
Мова не про те, хто винен, а про те, що через майнінг бум ціни на відеокарти виросли в 2-3 рази. Було і так погано, а стало ще у 2-3 рази гірше. Ферштейн ?

Відправлено через 7 хвилин 13 секунд:
fastneed: 31.08.2021 17:47 я ее по 5 жду
Але ж це неправда.

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Перетворювати дискусію в абсурд та тролінг це не конструктивно.

Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Мабуть майнінг справи в тебе йдуть не дуже, бо забагато дріб'язкової токсичності в твоїх коментарях. Таке відчуття, наче для тебе переконати мене є питанням життя та смерті.
fastneed
Member

MorjMorj: 31.08.2021 18:03 Але ж це неправда.
ну дійсно, ваші очікування правда, а мої ні
ну тут ви вгадали, мої очікування якщо чесно в 31, отже я, і ще 999999 осіб викупили карти по 31, а вам :censoured: нічого не залишили
тож старайтесь краще, і можливо колись ваші очікування будут більшими.
ну, або пожалійте ще трішки себе, можете весь всесвіт по звинувачувати якщо стане вам краще, давайте, ви молодець, майже змогли.
erkins007
Member

Да ситуация на рынке просто дичь. Позавчера продал 3080 без ограничителя и купил новую 3080ти на те же деньги. А мсрп у них ну совсем разный.
Ответить