Мені самому цікаво де вони збираються знайти стільки електроенергії до 30го року
Новости
Последние статьи и обзоры
Автотема: всё из мира авто-мото
-
Scoffer
Member
Hells Angels
Мені самому цікаво де вони збираються знайти стільки електроенергії до 30го року
-
Rabbit-kms
Junior
Scoffer
штаты найдут...
а вот мы точно в темноте будем сидеть или электричка будет по цене бензиновой заправляться...
p.s. до сих пор угораю с лифов с открытыми окнами при +35 на улице)))
штаты найдут...
а вот мы точно в темноте будем сидеть или электричка будет по цене бензиновой заправляться...
p.s. до сих пор угораю с лифов с открытыми окнами при +35 на улице)))
-
mumu
Member
всі переїдуть ближче до електростанцій, генерації то хватає, тріщить решта інфраструктури.
-
Hells Angels
Member
так до такого все й прямує, просто якщо жити на 20/25 поверсі то будеш вимушений заряджатись на бистрій зарядці, щоб не стояти по 10 годин, от тут заправка вліпить ціну на кіловат х5-х10Rabbit-kms: ↑ 05.08.2021 10:50электричка будет по цене бензиновой заправляться
-
Scoffer
Member
mumu
До 30-31го року треба планово закрити більшість ядерних реакторів за вичерпанням гарантійного ресурсу. З 15 енергоблоків має залишитись тільки три.
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
а, нє, чотири
До 30-31го року треба планово закрити більшість ядерних реакторів за вичерпанням гарантійного ресурсу. З 15 енергоблоків має залишитись тільки три.
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
а, нє, чотири
-
Serfer
Advanced Member
Scoffer
Хлопче, заборонами ніколи нічого не вирішується і до нормальних наслідків не призводить. Все повинно буди по розуму, це як жити за засобами, ми не пригнемо вище голови поки не зможемо більше заробляти, і ти хоч як забороняй, хоч кричи і плюйся, а більшість населення не зможе купити автомобіль дорожче 5-7 тися у.о., тому що немає за що.
П.С. я цим не хизуюся, але я директор невеличкого приватного підприємства і знаю про що пишу
Хлопче, заборонами ніколи нічого не вирішується і до нормальних наслідків не призводить. Все повинно буди по розуму, це як жити за засобами, ми не пригнемо вище голови поки не зможемо більше заробляти, і ти хоч як забороняй, хоч кричи і плюйся, а більшість населення не зможе купити автомобіль дорожче 5-7 тися у.о., тому що немає за що.
Друже, от чесно, ким ти робиш і скільки заробляєш? Якщо ти успішний підприємець чи держчинуша, то все зрозуміло, а якщо рядовий українець, то ти стикаєшся з корупцією, відкатами і небажанням чиновників усіх рівнів щось робити для тебе, що змінити в собі, йти з гранатою в кабмін?Scoffer: ↑ 05.08.2021 10:32І ні, в доходах і рівні життя не царь винен, а народ. Того шо жадібність і небажання щось змінювати в собі пре з кожного першого.
П.С. я цим не хизуюся, але я директор невеличкого приватного підприємства і знаю про що пишу
-
Rabbit-kms
Junior
Serfer
вроде у Scoffer китайпром...
вроде у Scoffer китайпром...
-
Serfer
Advanced Member
Rabbit-kms
Ну я розумію таких дєятєлєй як Гонтарєва чи чи Червоненко, які від жиру бісяться, а вам то що?!! Ваші методи, друже Scoffer - поперти бездомних з вокзалу палками, а не вирішувати проблему бідних і бездомних.
Ну я розумію таких дєятєлєй як Гонтарєва чи чи Червоненко, які від жиру бісяться, а вам то що?!! Ваші методи, друже Scoffer - поперти бездомних з вокзалу палками, а не вирішувати проблему бідних і бездомних.
-
Scoffer
Member
Serfer
А тепер дивимось ролик
і усвідомлюєм що тільки країни з дуже жорстким керуванням і жорсткими заборонами мають топове економічне зростання.
Я розумію шо там в верхах щось твориться, але мене як рядового громадянина це аж ніяк не стосується. Все що замовляв в органах - все робилось без проблем. Може не завжди вчасно, але робилось і на лапу ніхто від мене нічого не вимагав. То може проблема в тому що самі пихаєте свої хабарі?)
А от з чим регулярно стикаюсь, так це з бажанням одних рядових громадян без звань і чинів надурити інших рядових громадян без звань і чинів. Тільки до чого тут взагалі влада хоч якою б вона не була? (не кажучи про те, що влада формується якраз з такого народу і за останні 30 років змінилась вже сто раз).
І як правильно зауважив Rabbit-kms, коли у мене не було грошей на бьюік, я придбав собі китайпром і прекрасно на ньому відкатав з 2013го року. При цьому відповідаючи всім еконормам, не чадив і не смердів на всю околицю.
А тепер дивимось ролик
і усвідомлюєм що тільки країни з дуже жорстким керуванням і жорсткими заборонами мають топове економічне зростання.
Більшості населення автомобіль потрібен не інакше як для понтів, так що обійдуться. А для роботи завжди знайдуться варіанти.Serfer: ↑ 05.08.2021 11:07більшість населення не зможе купити автомобіль дорожче 5-7 тися у.о., тому що немає за що.
Ким я працюю я казав вже сто раз. І ні, я не підприємець і не чиновник. А ще я не стикаюсь з корупцією і відкатами того шо я не знаю де їх шукатиSerfer: ↑ 05.08.2021 11:07Друже, от чесно, ким ти робиш і скільки заробляєш?
А от з чим регулярно стикаюсь, так це з бажанням одних рядових громадян без звань і чинів надурити інших рядових громадян без звань і чинів. Тільки до чого тут взагалі влада хоч якою б вона не була? (не кажучи про те, що влада формується якраз з такого народу і за останні 30 років змінилась вже сто раз).
І як правильно зауважив Rabbit-kms, коли у мене не було грошей на бьюік, я придбав собі китайпром і прекрасно на ньому відкатав з 2013го року. При цьому відповідаючи всім еконормам, не чадив і не смердів на всю околицю.
-
Rabbit-kms
Junior
Scoffer
эту страну спасут только расстрелы, тут менталитет другой - как свинья к корыту и пофиг на остальное...
человек то разумное существо, а вот стадом куда лучше управлять...
эту страну спасут только расстрелы, тут менталитет другой - как свинья к корыту и пофиг на остальное...
человек то разумное существо, а вот стадом куда лучше управлять...
-
Serfer
Advanced Member
Scoffer
Ти із тих хто кричить "Сталіна на вас нема"? Любітєль крєпкой рукі?
Ти із тих хто кричить "Сталіна на вас нема"? Любітєль крєпкой рукі?
От точно не тобі вирішувати кому і для чого щось потрібне, ваше величносте, думай за себе, будьласка.Scoffer: ↑ 05.08.2021 11:25ільшості населення автомобіль потрібен не інакше як для понтів, так що обійдуться. А для роботи завжди знайдуться варіанти.
Проблема в тому, що якщо хочеш мати роботу і заробіток, у 50% випадків мусиш повертати зацікавленій особі певну суму. А можеш і не повертати і закривати бізнес та й їхати в польщу на клубнікуScoffer: ↑ 05.08.2021 11:25То може проблема в тому що самі пихаєте свої хабарі?)
Є таке, нажаль, і не тільки у нас, ось недавно нідерландець уперся і не хотів ПДВ повертати, каже судіться, вирішилось тільки тим, що у відгуках на сайті почали писати про його чесність. Отака природа людини, а не українця виключноScoffer: ↑ 05.08.2021 11:25А от з чим регулярно стикаюсь, так це з бажанням одних рядових громадян без звань і чинів надурити інших рядових громадян без звань і чинів.
Ой, ти знаєш по якій причині твій китайпром не їздить в ЄС? А тому що твій китайпром до нас привіз васадзе і Ко, і їм наср@ти на нашу безпеку і екологіюScoffer: ↑ 05.08.2021 11:25І як правильно зауважив Rabbit-kms, коли у мене не було грошей на бьюік, я придбав собі китайпром і прекрасно на ньому відкатав з 2013го року. При цьому відповідаючи всім еконормам, не чадив і не смердів на всю околицю.
-
Hells Angels
Member
Rabbit-kms чого ти так, вчителі хотіли отримувати 4к баксів, от вони отримують в польщі на ягодах, яблуках і інших роботах.
а хто зараз стоїть у станка в НБУ ? а то гривню друкують, долар тримають, а ціна на продукти росте, не потрібно бути прошареним в економіці щоб зрозуміти реальний долар не 27, а 33-35Serfer: ↑ 05.08.2021 11:20дєятєлєй як Гонтарєва
-
Serfer
Advanced Member
та я про її роботу у комітеті по розмитненню автоHells Angels: ↑ 05.08.2021 11:43а хто зараз стоїть у станка в НБУ ?
-
zmax
Member
Вы думаете больше чем наши чинуши. Они тупо копируют запад.Scoffer: ↑ 05.08.2021 10:38Мені самому цікаво де вони збираються знайти стільки електроенергії до 30го року
продлят ресурс, подшаманят и будут дальше коптеть. Где еще ээ брать?? Либо АЭС либо ТЭС. А вообще Ахметов будет только рад, настроит еще больше угольных.Scoffer: ↑ 05.08.2021 11:06До 30-31го року треба планово закрити більшість ядерних реакторів за вичерпанням гарантійного ресурсу. З 15 енергоблоків має залишитись тільки три.
Мое видение - нужен с городах отличный общественный транспорт + с другой стороны жарить автовладельцев ширафами за безалаберную парковку. По городу перемещаться можно на электротранспорте - самокаты, мопеды. Машины тем у кого есть стоянка у дома и у работы, остальным штрафы. Правильно пишет Serfer, не нужно запрещать, нужно сделать неудобно и невыгодно.
Последний раз редактировалось zmax 05.08.2021 11:47, всего редактировалось 1 раз.
-
Rabbit-kms
Junior
а какой мы автопром защищаем пошлинами лет 20? 
-
Serfer
Advanced Member
Та не тільки за парковку, а за всі порушення, просто це мають пройти роки поки зможуть зробити цю систему, як на заході, щоб поліцаї не сиділи в кущах, а штрафи просто приходили листом із засобів автоматичної фіксації порушень, щоб ніяка гадина з поліції не могла взяти на лапу і закрити очі на порушенняzmax: ↑ 05.08.2021 11:45 с другой стороны жарить автовладельцев ширафами за безалаберную парковку.
-
Scoffer
Member
zmax
Нє, імпорт(!) б/в таки треба заборонити. Тому, що тут хоч вже помийка, але особисто мене такий розклад ну ніяк не влаштовує.
Для полегшення ситуації можна відмінити податки на імпорт нового: це приблизно -30% до вартості авто.
А щодо підвищення вартості експлуатації авто в перевантажених містах, то вже зовсім інша тема, і там я цілком згоден
Тарифні зони на проїзд по облцентрам - наше все. Заодно вирішується питання щодо сел і маленьких містечок де все це діло не актуально.
Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
Нє, імпорт(!) б/в таки треба заборонити. Тому, що тут хоч вже помийка, але особисто мене такий розклад ну ніяк не влаштовує.
Для полегшення ситуації можна відмінити податки на імпорт нового: це приблизно -30% до вартості авто.
А щодо підвищення вартості експлуатації авто в перевантажених містах, то вже зовсім інша тема, і там я цілком згоден
Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
Небезпечно це.zmax: ↑ 05.08.2021 11:45продлят ресурс, подшаманят и будут дальше коптеть.
Ну це вже не до мене питання. Я взагалі проти чистих електричок. Я за гібридну техніку без можливості підзарядки з мережі.zmax: ↑ 05.08.2021 11:45Где еще ээ брать??
-
Hells Angels
Member
давайте платні парковки біля будинку зробим для всіх, от маєш машину плати за парковку в казну ОСББ чи чого там, чого 90% платят за прибудинкову територію не маючи даже машини, а ти ставиш свій корч під вікнами.. де могла бути клумба з квітами.
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
100грн в сутки була би хороша ціна
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
-
Scoffer
Member
Hells Angels
Не заперечую. Рішення прийнято
Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
Цілком нормальна практика. Земля в містах коштує дуже дорого і за неї все одно хтось платить. Не бачу жодної причини чому це не робити напряму тому, хто її і використовує.
З якого переляку робиться дотація за рахунок тих, хто не користується паркувальним сервісом?
Не заперечую. Рішення прийнято
Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
Цілком нормальна практика. Земля в містах коштує дуже дорого і за неї все одно хтось платить. Не бачу жодної причини чому це не робити напряму тому, хто її і використовує.
З якого переляку робиться дотація за рахунок тих, хто не користується паркувальним сервісом?
-
zmax
Member
не нужно ничего запрещать, Вам уже не первый раз говорят. Нужно сделать альтернативные варианты более выгодными. Не только запретить бу, но и сделать доступными новье. Никто не будет брать бу в здравом уме, если новье будет стоить не сильно дороже. Ну и на десерт - основной загрязнитель воздуха у нас не авто, а меткомбинаты. Поэтому все эти зеленые инициативы, без законов касающихся непосредственно меткомбинатов у меня вызывают только грустную улыбку.Scoffer: ↑ 05.08.2021 11:56Нє, імпорт(!) б/в таки треба заборонити.