Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
Dark-seer
Member

Sanьka: 04.08.2021 22:1640-60-90 фпс это 30? ты бы видео глянул.
я глянул видео, 90фпс в кс на низких? проц НЕМОЖЕТ в игры, 60-90фпс на высоких-ультра это играть, а то что может эта встройка это онанизм
Sanьka: 04.08.2021 22:16не ровняй по Интолу который не может )))
типичный нефонат

Отправлено спустя 57 секунд:
ryzen 3100 лучше чем этот 5600г, потомучто к нему в пару можно видеокарту купить
Sanьka
Member

Dark-seer: 04.08.2021 22:20проц НЕМОЖЕТ в игры,
Dark-seer: 04.08.2021 22:15 этой ссаной встройки
Dark-seer: 04.08.2021 21:02 поделие амд
Dark-seer: 04.08.2021 22:20типичный нефонат
;)
_clawfinger_
Member

Valve прийде й порядок наведе (с) насправді ні. Проте все таки в щось та можна буде пограти.
Sanьka
Member

это про ту портативную консоль?
Чет не верю я в них ((
У нас портативки не особо популярны, а в Ипониях безраздельно десятилетиями властвует Нинтенда.
_clawfinger_
Member

Для мене головне, це в цивілізацію пограти, й в кс. Якщо інтел дасть змогу на встройці пограти в кс, то ціва там не світить взагалі. :D
На апу вона таки працює.
Dark-seer
Member

Sanьka: 05.08.2021 08:46типичный нефонат
Покажи мне подобное у любого прозводителя, я и его обосру, это лишено смысла
Scoffer
Member

_clawfinger_: 05.08.2021 09:01Для мене головне, це в цивілізацію пограти
Щось я не впевнений що в циву дуже зручно грати на геймпаді :rotate:
_clawfinger_
Member

Sanьka: 05.08.2021 08:59это про ту портативную консоль?
Чет не верю я в них ((
У нас портативки не особо популярны, а в Ипониях безраздельно десятилетиями властвует Нинтенда.
Їхня портативка не конкурент нінтенди, взагалі, й не конкурент хбоксу, або плейстейшн.
Їхня портативка, це шанс на спробу втримати аудиторію в цьому бедламі з відеокартами. Щоб не втратити аудиторію взагалі, щоб хоч частину втримати.
Ось раніше я грав, у мене відеокарта була паскаль 1070, я сяк-так слідкував й купував на розпродажах іграшки. Зараз розпродаж є, але мені не цікаво, я крім кс ні в що не граю. Адже на більше й не розраховуватиму з 9800. :laugh: Ще в козаки можна пограти, ціва взагалі ніяка не їде.

Я гадав в осені взяти телік й приставку, ще думаю... Якщо чесно, не бачу сенсу в приставці, платити за геймпас щоб раз в тиждень пограти 2-3 години. А іграшки на пріставках дорго.
А ще стім бібліотека лишається мертвим грузом. Портативка для мене більш прийнятна, бо дасть змогу пограти в ті іграшки що в мене є. А в мене їх десь 300штук :laugh: :laugh: :laugh:
А якщо вони зроблять щоб док-станція покращувала якість хоча б до 1080Р, це вже заявка на успіх.

Більше того, стім деск не залочений лінукс, а повноцінний пк, це дасть змогу наприклад поставити... емулятор нінтенди й завантажити всі іграшки з нінтенди. :laugh: Звісно піратством смердить, але то таке.

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Scoffer: 05.08.2021 09:11Щось я не впевнений що в циву дуже зручно грати на геймпаді
Якщо на ноуті без клави зміг грати, то й на геймпаді можна буде. Взагалі на стім джої вже можна грати, тільки є одна проблема. Він дуже повільний... Тож якщо офлайн, то ок, а якщо онлайн, то часу не вистачить. Ну й до док-станції можна підключити клавіатуру й мишу. ;)

Відправлено через 43 секунди:
Dark-seer: 05.08.2021 09:10Покажи мне подобное у любого прозводителя, я и его обосру, это лишено смысла
Якщо мета обсирати, то звісно це немає сенсу. ;) :D
Scoffer
Member

_clawfinger_
Нє, ну так-то я колись і кампанію старкрафта пройшов на тачпаді. Але не можу сказати що це було зручно :laugh:
Последний раз редактировалось Scoffer 05.08.2021 09:26, всего редактировалось 1 раз.
Dark-seer
Member

_clawfinger_: 05.08.2021 09:24мета обсирати
Понять что 30-40фпс на низких это не игра
Rex
Member

_clawfinger_
Играть в КС на консоли - это достойное извращение! :super:
_clawfinger_
Member

Scoffer а нафіга? Цікаво..
Rex: 05.08.2021 09:26Играть в КС на консоли - это достойное извращение!
Ні, перекручувати відповіді, ось це дійсно гідне збочення.
Там же можна до док станції підключити клаву й мишу, й буде реальний пк. Й можна грати як в пк. В цьому й перевага. Гейб сказав, що блокувати нічого не буде. Тож якщо є бажання, можна встановити віндовс й стім, тільки нащо?
Амд зараз пише дрова з Вальве це вже шанс, що оптимізація таки щось дасть.

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
А головне, це чекати коли вийде й реальних тестів, ось це буде вирішальним. Заодно й покаже, чи вийде, чи ні.
Тільки гадаю що з цим дефіцитом чипів, вони вчасно не випустять, з кожною партію будуть затримки.
Dark-seer
Member

_clawfinger_: 05.08.2021 09:37буде реальний пк
Нет
Scoffer
Member

_clawfinger_
Був під рукою старкрафт, був під рукою тачпад. Миші не було :laugh:
Rex
Member

_clawfinger_
У ваших повідомленнях жодного слова про клаву і мишу. І як зрозуміти, що мали на увазі?
Все одно, не буде це повноцінним ПК, як не крути. Питання у продуктивності процессора і відеокарти. Наскільки вони там будуть "порізані"?
Хоча тут питання у тому, в що грати. Думаю для КС продуктивності буде більше ніж достатньо, якщо ти не кіберкотлет і тобі потрібно 300+ фпс
_clawfinger_
Member

Scoffer
:lol: :lol: :lol:
чому?

Відправлено через 5 хвилин 44 секунди:
Rex: 05.08.2021 09:42У ваших повідомленнях жодного слова про клаву і мишу. І як зрозуміти, що мали на увазі?
Якщо підключати через док-станцію, то там клава й миша самі напрошується. Як на мене це очевидно, не думав що про це треба нагадувати.
Rex: 05.08.2021 09:42Питання у продуктивності процессора і відеокарти. Наскільки вони там будуть "порізані"?
Там відекарти нема, тільки ігпу в проці, маю надію що буде в док-станції. А може й не буде, ніхто не знає. На разі про це жодної інформації.
Rex: 05.08.2021 09:42Хоча тут питання у тому, в що грати. Думаю для КС продуктивності буде більше ніж достатньо, якщо ти не кіберкотлет і тобі потрібно 300+ фпс
Те що вже є, навіть без відеокарти за допомоги оптимізації грати в того ж відьмака 3 на середніх наприклад, звісно кіберпук не піде.
До речі, в мене в бібліотеці відьмак 3 найважча гра. :D
Й ні, я не кіберкотлет.
Sanьka
Member

_clawfinger_: 05.08.2021 09:01На апу вона таки працює.
И это хорошо.
Просто нефонатики завидуют

Отправлено спустя 15 минут 49 секунд:
Но все таки я не верю в стим консоль.
Так же как не верю в то что это поптка удержать аудиторию.
От чего ее удерживать? Не переходить на стационарные консоли?, на нинтенду?
Уж точно не портативками, так как это совсем другой специфический вид гейминга.

Гейб просто хочет занять свою нишу рубки бабла. Но пока все блины комом.
walkietalkie
Member

Sanьka: 05.08.2021 08:59У нас портативки не особо популярны
а мы то кто вообще для габена? пыль на шлепках. Основаня масса заказов стимдека - Штаты.
Hells Angels
Member

Sanьka: 05.08.2021 10:11Просто нефонатики завидуют
чему завидовать? просто не хватает на видеокарту вот и берут проц с видеоядром, что бы хоть во что то играть :gigi:
Dark-seer
Member

Потомучто не умеют консоли нормально в клавомышь, там всеравно иллюзия геймпада есть
Закрыто