![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Буду першим
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Фото під спойлер
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Та нормас - я їх маю на увазі равлики їв, мідії великі теж , жаб теж пробував . І все дуже смачне
Нажаль мабуть нема, но буду ще радитись з лікаркою
з лежаком на вікно облом - скло 42 см, а лежаки з кріпленням 53+ смmurzik: ↑ 01.09.2021 10:28 Хтось використовує лежак для кота на вікно? Ті, що на присосках. Якось ненадійно виглядає. А хочу щось придбати для кота.
на всі корма ціни капець. навіть той фелікс 10-15 грн в різних маркетах\зоомагазинах\інтернет. АТБ спасає.
або фарш з мишей. в якості корму миші продаються в зоомагазині ж.
Отож, в наявності всі смаки, і судячи з реклами розраховані на смак людини. Інколи бачу рекламу корм зі смаком курки та кролика і шуткую - мене так не годуютьmurzik: ↑ 06.09.2021 16:00"зі смаком кролика", людина думає, що певно то смачно для кота буде) маркетинг
Я так колись давно дитині мишку купляв (домашню, не на корм). Умикнув гучний зв'язок щоб не переказувати який там колір, вік та інше.murzik: ↑ 06.09.2021 16:00УЖОС Мыши, крысы на корм