Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

murzik
Я как-то писал что 17-18 тебе бы больше подошло скорее всего :)
Укорачивай посадку. Попробуй кольца убрать на рулевой (если они есть)

Сегодня немного затестил trailmech xcr. Пока впечатления одни положительные, звук в меру громкий.
Надо ещё пару раз с перепадами высот проехать для вывода.
leif
Member

Bublik: 29.05.2021 20:35Я как-то писал что 17-18 тебе бы больше подошло скорее всего
Плюсану, я чомусь подумав що мурзік 17 раму взяв а він 19 взяв. Я 19" зараз для себе через призму досвіду з більшими і меншими велосипедами вважаю оптимальним розміром для мтб. Це з 185см зросту. Унівега у мене 19"
murzik
Member

leif
якщо сідло максимально назад, а коліна все ще не на осі педалі. індивідуальний випадок? підсідельний штирь кривий купити і винос коротше?
leif
Member

І то унівега це гібрид, для чистокровного мтб навіть скоріше ближче до 18"

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
murzik: 29.05.2021 20:47якщо сідло максимально назад, а коліна все ще не на осі педалі
Можеш сфоткати як це виглядає у тебе?
Важко повірити що на 19" рамі з твоїм зростом це можливо.
Sphinx
Member

wigar
Member

leif: 29.05.2021 20:35
dead_rat: 29.05.2021 20:27Продать эти два и купить один по-лучше
Немає сенсу. нехай навіть мурзік продасть обидва дуже вдало і купить щось вживане за ~20 тисяч, це не буде принципово інший рівень велосипеду ніж його новий mtb. плюс мінус та ж історія буде особливо враховуючи як мурзік катає.
Зато у меня появится 20к :shuffle:

В этом году раз 7 катал :( , пока после сдачи крови не катал , но пульс упал на двацаточку - пока фигачу в офисе (до 108 было, щас макс 85)
murzik
Member

wigar
не факт. я 1 раз на твоєму проїхався 12 км\г і зробив поспішні висновки. Зараз би порівняти ці велосипеди, та ти не хочеш.
3-14
Member

Sphinx: 29.05.2021 19:50Штангенциркулем
Мне рассказывали, что калибрами меряют, до появления треска :laugh:
murzik: 29.05.2021 20:47якщо сідло максимально назад, а коліна все ще не на осі педалі. індивідуальний випадок? підсідельний штирь кривий купити і винос коротше?
Варіант забити на всю цю фігню і нарешті почати катати розглядається? :lol:
10 років активно їжджу, а не спадало на думку займатися подібною фігнею як оце ти, міряти де там якісь осі проходять відносно колін
dead_rat
Member

wigar: 29.05.2021 22:29пульс упал на двацаточку - пока фигачу в офисе (до 108 было, щас макс 85)
Так это ж наоборот хорошо, но все равно высоковат, в покое должно быть 60-70
murzik
Member

з такою погодою покатаєш ... я ще не виїзжав на поля, надіюсь в суботу махну 30 км
а по асфальту ганяти то таке :laugh: гекко-стайл, 36 максимальна поки що на траткорі. якби ще каденсометр, а не на глаз по відчуттям
mumu
Member

3-14: 29.05.2021 22:35Варіант забити на всю цю фігню і нарешті почати катати розглядається?
10 років активно їжджу, а не спадало на думку займатися подібною фігнею як оце ти, міряти де там якісь осі проходять відносно колін
дві гербати пану :beer:

Припускаю, мурзік переоцінює свої можливості, або взагалі замріявся. Просто катати треба, ставити техніку педалювання, робити розминки, а не з перших метрів гробити суглоби і перенапружувати м’язи, в результаті з часом ще й форма набереться.
murzik
Member

mumu
от куплю собі бош і буду ганять 50 кмч :gigi:

Отправлено спустя 36 минут 17 секунд:
Продаю в связи с тем, что прошел байк фит и по результату оно оказалось мне узким, хотя проезжал на нём 150км, в памперсе с минимальным дискомфортом.
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/vils ... derIndex=2
- Карбоновое седло Syncros XM 1.0 - 1100грн
wigar
Member

dead_rat: 29.05.2021 22:38
wigar: 29.05.2021 22:29пульс упал на двацаточку - пока фигачу в офисе (до 108 было, щас макс 85)
Так это ж наоборот хорошо, но все равно высоковат, в покое должно быть 60-70
Ну сейчас 71. А когда пришел в офис(ночная смена щас) и на тугих компьютерах нужно сделать кучу работы, то поднялся до 82. Раньше (этой зимой, возможно после коронки) мог подняться и до 115 :(

Я не помню чтоб пульс низкий был в жизни, а вот 34.7-35.8 температуру тела - помню в течение мессяца была .
Sphinx
Member

murzik
Я вже переміряв 5 різних сідел, саме кайфове було 155 мм SPECIALIZED PHENOM, не купив, бо дико скрипіло (воно БУ було). З усіх інших найвдаліше виявилось те, що було куплене під перший кастом, на ньому булу мега комфортно саме на тому велі. На інших на ньому же вже є нюанси, то щось давить, то наче ок, але ноги затікають, треба привставати періодично, таке. Ще 2 - одне китай, схоже на феном, але 143 мм, взагалі не підійшло, валяється десь в підвалі, інше від PRO - на ньому син катає.
Ще маю теплі спогади від стокового сідла з кадейл трейл, але то було давно, може просто вау-ефект від першого нормального веліка, таке.
До чого це все.
Можна дуже довго мучатись, витратити грошей, пробуючи підібрати посадку і нормально всістись, і все рівно шось десь буде не так. А можно спробувати сходити на байк фіт, купити норм сідло з заміром 5 точки і не тратити час. Був би в Києві - давно б сходив на це діло.

Отправлено спустя 5 минут 58 секунд:
Опа що знайшов. Попомір своїми руками https://www.specialized.com/am/ru/saddl ... mpl=156590
Hotspur
Member

Sphinx: 30.05.2021 10:05Можна дуже довго мучатись, витратити грошей, пробуючи підібрати посадку і нормально всістись, і все рівно шось десь буде не так. А можно спробувати сходити на байк фіт, купити норм сідло з заміром 5 точки і не тратити час. Був би в Києві - давно б сходив на це діло.
тут и с попометром можно не попасть :gigi: я 2 раза покупал сильно большие диваны, только 3 более менее по размеру диван :gigi:
Richmond_Odessa
Member

DarkJoney: 25.05.2021 23:28 Ребята, подскажите. Врач сказал катать на велике. У меня есть Mongoose Tyax на больших колесах, 28е, кажется. Но дело не в этом...

Посоветуйте седло, чтобы задница и остальные дела не болели потом. Часто не катаюсь, ибо потом выдержать это не могу, а у меня регулярности нет. Мне просто все рассказывают как это хорошо и правильно, но я так и не проникся.
Привет!
Тоже думал что дело в седле, брал помягче, никакой разницы.
Зад привыкнет, хотя бы трижды в неделю выезжай.
И ещё совет, нагрузка лучше если идёт на тазовые кости, а не промежность.
Есть седла жёсткие, с канавкой в середине, они как раз.
Не забывай вставать на педалях периодически.

Выздоравливай
DarkJoney
Member

Richmond_Odessa
Привет!

Я никак не научусь вставать на ходу, боюсь свалиться, с меня ездок так себе( Я 1 раз получил удар снизу при прыжке на бордюр, было неприятно)))

Канавка, т.е дырка, или то другое? Я думал попробовать шорты пока что прикупить. Еще пока не выезжал, рано. Сейчас полез посмотрел, есть небольшая канавка в центре сиденья, ближе к задней части.

Кстати, никто не знает, мастерская велосипедная возле староконного рынка нормальная? У меня провалился тормоз дисковый, рычаг свободный, хвата нет. Раньше в адреналине мне такое чинили, а его же уже нет. Или это легко самому сделать?
dead_rat
Member

DarkJoney: 30.05.2021 21:57Я никак не научусь вставать на ходу, боюсь свалиться, с меня ездок так себе
Кататься, учиться
DarkJoney: 30.05.2021 21:57Я думал попробовать шорты пока что прикупить.
Шорты обязательно
DarkJoney: 30.05.2021 21:57Или это легко самому сделать?
Только если умеешь работать руками, в противном случае прокачка гидротормозов это так себе развлечение.
Хотя если тормоз механика, то подтянуть тросик не проблема.
Richmond_Odessa
Member

DarkJoney: 30.05.2021 21:57
Я никак не научусь вставать на ходу, боюсь свалиться, с меня ездок так себе( Я 1 раз получил удар снизу при прыжке на бордюр, было неприятно)))
Стоя на педалях контроль будет даже лучше. Пробуй потихоньку, придёт.

Канавка, т.е дырка, или то другое? Я думал попробовать шорты пока что прикупить. Еще пока не выезжал, рано. Сейчас полез посмотрел, есть небольшая канавка в центре сиденья, ближе к задней части.
Канавка, дырка, без разницы. Если у тебя такое, всё ок, дело не в сидушке.
Просто дело привычки, катай.
Кстати, никто не знает, мастерская велосипедная возле староконного рынка нормальная? У меня провалился тормоз дисковый, рычаг свободный, хвата нет. Раньше в адреналине мне такое чинили, а его же уже нет. Или это легко самому сделать?
Не подскажу, чинюсь в другой. Адреналин переезжал, если не ошибаюсь, глянь в гугле.
DesireUA
Member

Bublik: 29.05.2021 20:35 murzik
Я как-то писал что 17-18 тебе бы больше подошло скорее всего :)
Укорачивай посадку. Попробуй кольца убрать на рулевой (если они есть)

Сегодня немного затестил trailmech xcr. Пока впечатления одни положительные, звук в меру громкий.
Надо ещё пару раз с перепадами высот проехать для вывода.
По накату лучше не стало? Какие ещё впечатления от втулки?
Ответить