Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 3)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Scoffer
Member
DarkJoney
Яблофони?)
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Еплодевайси принципово не підтримують стандарт без власних костилів, а мікрота принципово не йде на поступки еплодевайсам
Яблофони?)
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Еплодевайси принципово не підтримують стандарт без власних костилів, а мікрота принципово не йде на поступки еплодевайсам
-
_clawfinger_
Member
Ні просто у мікрота слоупки працюють яким на все й всіх начхати.Scoffer: ↑ 19.05.2021 13:19Еплодевайси принципово не підтримують стандарт без власних костилів, а мікрота принципово не йде на поступки еплодевайсам
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
мікрота звичайно слоупоки, але те, чого вони не завезли, не впливає на стабільність прийому приблизно ніяк
мікрота звичайно слоупоки, але те, чого вони не завезли, не впливає на стабільність прийому приблизно ніяк
-
DarkJoney
Member
Scoffer
Не, больше всего страдал Huawei мой и телик сосунг. ЯБлока в семье вообще не было на тот момент.
Не, больше всего страдал Huawei мой и телик сосунг. ЯБлока в семье вообще не было на тот момент.
-
_clawfinger_
Member
Правильно бо не може працювати те, чого немає. Тобто або працює, або ні.Scoffer: ↑ 19.05.2021 13:28мікрота звичайно слоупоки, але те, чого вони не завезли, не впливає на стабільність прийому приблизно ніяк
-
WakeMe
Member
Вот, взял за оверпрайс кинетик, подключил в 2 клика и никаких проблем с вафлейDarkJoney: ↑ 19.05.2021 13:16купил хап ац квадрат. Хуже только ДИР 300 был. Плохой вайфай, нестабильная скорость, девайсы отваливались, сколько я настроек перелопатил... А на форумах микрота мне находили все - начиная от вирусов, заканчивая порчей. Я сколько регионов не менял, у меня телики и пару девайсов 5 ГГЦ сеть в упор не видели...
-
Sanьka
Member
Микрот это удел жлоб организаций где не хватило денег на норм железо, а ТП-Линк не устраивает прошивкой.DarkJoney: ↑ 19.05.2021 13:16а да, я бреда в интернете этом вашем начитался, купил хап ац квадрат
Так как для дома Микрот - упоранство. Прошивка с нафиг не нужными 99% домашних пользователей фичами и унылейшим железом 5 летней давности.
Отправлено спустя 2 минуты :
По этому если корпоратив то какой то Сосько, руЦкус и тп
А для дома если не устраивает ТПЛинк то конечно же НетГир и Линксис
Кинетик еще ниче, но железо там как у Микротов - 5 летней давности.
-
_clawfinger_
Member
в точку!Sanьka: ↑ 19.05.2021 14:36Микрот это удел жлоб организаций где не хватило денег на норм железо, а ТП-Линк не устраивает прошивкой.
Усе одно мікрот потрібен, щоб завжди була альтернатива, інакше отримаємо як з інтелом +5% з кожною новою ітерацією.
Завжди має бути конкуренція.
-
Sanьka
Member
Взял Линксис ВиФи6 с норм железом и ВиФи, смотрю на Микротов и Кинетиков как на динозавров.WakeMe: ↑ 19.05.2021 14:25Вот, взял за оверпрайс кинетик, подключил в 2 клика и никаких проблем с вафлей
-
leif
Member
кожен раз як бетховен та інші "валюти майбутнього" дорожчають на 15-20% на сайті миттєво новини строчать, а як падає майже до мінімумів 21 року — ігнорять.
точно майнери та кріптоінвестори пишуть, заманюють хом'яків
що, гроші на відяшку вже відкладати чи ще рано?
точно майнери та кріптоінвестори пишуть, заманюють хом'яків
що, гроші на відяшку вже відкладати чи ще рано?
-
Sanьka
Member
Я люблю майнеров!
(Хоть и не майню сам)
(Хоть и не майню сам)
-
WakeMe
Member
leif
Курс падает, но копает пока нормально, не так как 3-4 дня назад, но на уровне месячной давности, а тогда карты сливать не собирались. Может когда эфир 1к пробьёт по дороге на дно.
Курс падает, но копает пока нормально, не так как 3-4 дня назад, но на уровне месячной давности, а тогда карты сливать не собирались. Может когда эфир 1к пробьёт по дороге на дно.
-
Scoffer
Member
Не згоден. Мікрот - саме дешеве що є на ринку SOHO. Не знаю як кому, але мені очевидно, що в самому дні ринку будуть якісь але.Sanьka: ↑ 19.05.2021 14:38Так как для дома Микрот - упоранство.
Юбіки коштують рівно вдвічі дорожче. Циски коштують вдвічі дорожче юбіків.
Ясен пень, що з юбіками поцікавіше буде, тільки, як правило, мова не йде про вибір між пристроями з такою різницею цін.
І при тому всьому роутерОС - шикарна, а вафля, якщо вже на те пішло, нічим не гірша за ваші тплінки.
Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
Он у мене рукуси, котрі по молодості новими коштували овер кілобакс. Само собою що в них реалізація вафлі трішечки краще за мікротну. Тільки знайшли одні що з чим порівнювати
-
_clawfinger_
Member
Там Маск у твіттері працює, один за всіх. А ще китайці вирішили підсобити, вони заборонили бізнесу користуватися й вкладати в кріпту. Логічно адже у них свій е-юань є.leif: ↑ 19.05.2021 14:41кожен раз як бетховен та інші "валюти майбутнього" дорожчають на 15-20% на сайті миттєво новини строчать, а як падає майже до мінімумів 21 року — ігнорять.
Ще рано, треба щоб до половини дійшов, тобто до 30К десь, ось тоді вже можна буде дивитись, а поки що рано.
Правильно, є багато грошей беремо циску, мало, беремо юбік, хоче зекономити по максимуму, беремо мікрот.Scoffer: ↑ 19.05.2021 15:08Не згоден. Мікрот - саме дешеве що є на ринку SOHO. Не знаю як кому, але мені очевидно, що в самому дні ринку будуть якісь але.
Юбіки коштують рівно вдвічі дорожче. Циски коштують вдвічі дорожче юбіків.
Ясен пень, що з юбіками поцікавіше буде, тільки, як правило, мова не йде про вибір між пристроями з такою різницею цін.
-
Scoffer
Member
Блокчейн-"гроші" однакова шляпа хоч якого б походження вони не були._clawfinger_: ↑ 19.05.2021 15:32Логічно адже у них свій е-юань є
Припустимо всі китайці різко перейшли на електроний юань і почали фіксувати десятки-сотні мільярдів транзакцій на добу в блокчейні. Питання в студію: через скільки часу закінчиться місце на всіх китайських винтах щоб зберігати ланцюг транзакцій з народження е-юаня і аж до вічності?
-
DuckRider
Member
Кстати, на счет блокчейна и сложности.
Если прямо сейчас одновременно скажем 5000 человек начнут переводить друг другу эфир каждую минуту, месяца через три сложность сможет добраться до того уровня, когда карты майнят в розетку?
Если прямо сейчас одновременно скажем 5000 человек начнут переводить друг другу эфир каждую минуту, месяца через три сложность сможет добраться до того уровня, когда карты майнят в розетку?
-
WakeMe
Member
DuckRider
Разве больше транзакций не значит больше комиссий и наград в блоках?
-
DuckRider
Member
Может и так, но если резко возрастет сложность, а затем упадет количество переводов, не упадет ли доходность?WakeMe: ↑ 19.05.2021 16:05 DuckRider
-
WakeMe
Member
DuckRider
Я точно не знаю как это работает, в январе сложность была на половину меньше, а копало так же само или даже меньше
но и эфир не единственная монета...
Я точно не знаю как это работает, в январе сложность была на половину меньше, а копало так же само или даже меньше
-
odessitmws
Member
рановато, пару часов прибыль как с фонтана дошло до 19.27 бакса с 5700 за 9200 лолleif: ↑ 19.05.2021 14:41що, гроші на відяшку вже відкладати чи ще рано?
Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
ну как сказать у меня меркури ас10 со скидкой за 400грн работает безотказно и выжимает все 100мбит с тарифаScoffer: ↑ 19.05.2021 15:08Не згоден. Мікрот - саме дешеве що є на ринку SOHO. Не знаю як кому, але мені очевидно, що в самому дні ринку будуть якісь але.