Флудилка (часть 3)

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
Scoffer
Member

DarkJoney
Яблофони?)

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Еплодевайси принципово не підтримують стандарт без власних костилів, а мікрота принципово не йде на поступки еплодевайсам :lol:
_clawfinger_
Member

Scoffer: 19.05.2021 13:19Еплодевайси принципово не підтримують стандарт без власних костилів, а мікрота принципово не йде на поступки еплодевайсам
Ні просто у мікрота слоупки працюють яким на все й всіх начхати. B-)
Scoffer
Member

_clawfinger_
мікрота звичайно слоупоки, але те, чого вони не завезли, не впливає на стабільність прийому приблизно ніяк
DarkJoney
Member

Scoffer
Не, больше всего страдал Huawei мой и телик сосунг. ЯБлока в семье вообще не было на тот момент.
_clawfinger_
Member

Scoffer: 19.05.2021 13:28мікрота звичайно слоупоки, але те, чого вони не завезли, не впливає на стабільність прийому приблизно ніяк
Правильно бо не може працювати те, чого немає. Тобто або працює, або ні. :D
WakeMe
Member

DarkJoney: 19.05.2021 13:16купил хап ац квадрат. Хуже только ДИР 300 был. Плохой вайфай, нестабильная скорость, девайсы отваливались, сколько я настроек перелопатил... А на форумах микрота мне находили все - начиная от вирусов, заканчивая порчей. Я сколько регионов не менял, у меня телики и пару девайсов 5 ГГЦ сеть в упор не видели...
Вот, взял за оверпрайс кинетик, подключил в 2 клика и никаких проблем с вафлей :D
Sanьka
Member

DarkJoney: 19.05.2021 13:16а да, я бреда в интернете этом вашем начитался, купил хап ац квадрат
Микрот это удел жлоб организаций где не хватило денег на норм железо, а ТП-Линк не устраивает прошивкой.
Так как для дома Микрот - упоранство. Прошивка с нафиг не нужными 99% домашних пользователей фичами и унылейшим железом 5 летней давности.

Отправлено спустя 2 минуты :
По этому если корпоратив то какой то Сосько, руЦкус и тп
А для дома если не устраивает ТПЛинк то конечно же НетГир и Линксис :super: Когда и Софт и Железо на уровне.
Кинетик еще ниче, но железо там как у Микротов - 5 летней давности.
_clawfinger_
Member

Sanьka: 19.05.2021 14:36Микрот это удел жлоб организаций где не хватило денег на норм железо, а ТП-Линк не устраивает прошивкой.
в точку!
Усе одно мікрот потрібен, щоб завжди була альтернатива, інакше отримаємо як з інтелом +5% з кожною новою ітерацією.
Завжди має бути конкуренція.
Sanьka
Member

WakeMe: 19.05.2021 14:25Вот, взял за оверпрайс кинетик, подключил в 2 клика и никаких проблем с вафлей
Взял Линксис ВиФи6 с норм железом и ВиФи, смотрю на Микротов и Кинетиков как на динозавров.
leif
Member

кожен раз як бетховен та інші "валюти майбутнього" дорожчають на 15-20% на сайті миттєво новини строчать, а як падає майже до мінімумів 21 року — ігнорять.

точно майнери та кріптоінвестори пишуть, заманюють хом'яків :lol:

що, гроші на відяшку вже відкладати чи ще рано? :popcorn:
Sanьka
Member

Я люблю майнеров!
(Хоть и не майню сам)
WakeMe
Member

leif
Курс падает, но копает пока нормально, не так как 3-4 дня назад, но на уровне месячной давности, а тогда карты сливать не собирались. Может когда эфир 1к пробьёт по дороге на дно.
Scoffer
Member

Sanьka: 19.05.2021 14:38Так как для дома Микрот - упоранство.
Не згоден. Мікрот - саме дешеве що є на ринку SOHO. Не знаю як кому, але мені очевидно, що в самому дні ринку будуть якісь але.
Юбіки коштують рівно вдвічі дорожче. Циски коштують вдвічі дорожче юбіків.
Ясен пень, що з юбіками поцікавіше буде, тільки, як правило, мова не йде про вибір між пристроями з такою різницею цін.

І при тому всьому роутерОС - шикарна, а вафля, якщо вже на те пішло, нічим не гірша за ваші тплінки.

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
Он у мене рукуси, котрі по молодості новими коштували овер кілобакс. Само собою що в них реалізація вафлі трішечки краще за мікротну. Тільки знайшли одні що з чим порівнювати :lol:
_clawfinger_
Member

leif: 19.05.2021 14:41кожен раз як бетховен та інші "валюти майбутнього" дорожчають на 15-20% на сайті миттєво новини строчать, а як падає майже до мінімумів 21 року — ігнорять.
Там Маск у твіттері працює, один за всіх. А ще китайці вирішили підсобити, вони заборонили бізнесу користуватися й вкладати в кріпту. Логічно адже у них свій е-юань є.
leif: 19.05.2021 14:41що, гроші на відяшку вже відкладати чи ще рано? :popcorn:
Ще рано, треба щоб до половини дійшов, тобто до 30К десь, ось тоді вже можна буде дивитись, а поки що рано.
Scoffer: 19.05.2021 15:08Не згоден. Мікрот - саме дешеве що є на ринку SOHO. Не знаю як кому, але мені очевидно, що в самому дні ринку будуть якісь але.
Юбіки коштують рівно вдвічі дорожче. Циски коштують вдвічі дорожче юбіків.
Ясен пень, що з юбіками поцікавіше буде, тільки, як правило, мова не йде про вибір між пристроями з такою різницею цін.
Правильно, є багато грошей беремо циску, мало, беремо юбік, хоче зекономити по максимуму, беремо мікрот. :beer:
Scoffer
Member

_clawfinger_: 19.05.2021 15:32Логічно адже у них свій е-юань є
Блокчейн-"гроші" однакова шляпа хоч якого б походження вони не були.
Припустимо всі китайці різко перейшли на електроний юань і почали фіксувати десятки-сотні мільярдів транзакцій на добу в блокчейні. Питання в студію: через скільки часу закінчиться місце на всіх китайських винтах щоб зберігати ланцюг транзакцій з народження е-юаня і аж до вічності? :rotate:
DuckRider
Member

Кстати, на счет блокчейна и сложности.
Если прямо сейчас одновременно скажем 5000 человек начнут переводить друг другу эфир каждую минуту, месяца через три сложность сможет добраться до того уровня, когда карты майнят в розетку? :gigi:
WakeMe
Member

DuckRider
Разве больше транзакций не значит больше комиссий и наград в блоках?
DuckRider
Member

WakeMe: 19.05.2021 16:05 DuckRider
Разве больше транзакций не значит больше комиссий и наград в блоках?
Может и так, но если резко возрастет сложность, а затем упадет количество переводов, не упадет ли доходность?
WakeMe
Member

DuckRider
Я точно не знаю как это работает, в январе сложность была на половину меньше, а копало так же само или даже меньше :laugh: но и эфир не единственная монета...
odessitmws
Member

leif: 19.05.2021 14:41що, гроші на відяшку вже відкладати чи ще рано?
рановато, пару часов прибыль как с фонтана дошло до 19.27 бакса с 5700 за 9200 лол

Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
Scoffer: 19.05.2021 15:08Не згоден. Мікрот - саме дешеве що є на ринку SOHO. Не знаю як кому, але мені очевидно, що в самому дні ринку будуть якісь але.
ну как сказать у меня меркури ас10 со скидкой за 400грн работает безотказно и выжимает все 100мбит с тарифа
Закрыто