Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Та й взагалі СКО має кращий рівень оборудки. Наявність доків в Джаміса - великий +, але, ЕМНИП, в того ж др. Гонзо проскакувала інфа, що краще 10 шв. трансмісії від Срама не брати, вони ніочінь.
Я б за день з"їздив на обидва, пощупав, подивився, поторгувався і вже так вирішив.
murzik
Member

Sphinx: 30.04.2021 19:21 Та й взагалі СКО має кращий рівень оборудки. Наявність доків в Джаміса - великий +, але, ЕМНИП, в того ж др. Гонзо проскакувала інфа, що краще 10 шв. трансмісії від Срама не брати, вони ніочінь.
Я б за день з"їздив на обидва, пощупав, подивився, поторгувався і вже так вирішив.
з розряду "да нет наверное" :laugh:
Hotspur
Member

вес обоих скажи

Отправлено спустя 38 секунд:
Sphinx: 30.04.2021 19:21Я б за день з"їздив на обидва, пощупав, подивився, поторгувався і вже так вирішив.
+. такси дешевое при такой суме покупок
Sphinx
Member

Коли злий як чорт пойихав кататись
Изображение
leif
Member

Hotspur: 30.04.2021 19:34вес обоих скажи
Яка взагалі різниця, лол. 13 плюс мінус кілограм, як у всіх подібних велосипедів. Але це не має жодного значення.

Я б не брав ані джаміс ані другий, обидва так собі варіанти. Провтикав ти мурзік своє щастя :laugh: меріду з Запоріжжя треба було брати, а також коратек та джаміс з драйвспорту. Тепер все, чекай до наступного року :-P

Відправлено через 13 хвилин 32 секунди:
моя дружина знову сьогодні завела шарманку про електросамокат :facepalm:

оборону витримав і вихідні ще подумаю, але скоріше за все, в середу таки замовлю їй оцей марін, поки його теж не розібрали.

https://velogo.com.ua/ua/velosiped-28-m ... loss-white

виглядає як прикольний варіант для першого велосипеду в житті. нехай принаймні спробує. от якщо вже зовсім не зайде і не буде кататись, тоді повернемось до грьобаних електросамокатів :censoured:
Mifash
Member

leif: 30.04.2021 20:40
Hotspur: 30.04.2021 19:34вес обоих скажи
Яка взагалі різниця, лол. 13 плюс мінус кілограм, як у всіх подібних велосипедів. Але це не має жодного значення.

Я б не брав ані джаміс ані другий, обидва так собі варіанти. Провтикав ти мурзік своє щастя :laugh: меріду з Запоріжжя треба було брати, а також коратек та джаміс з драйвспорту. Тепер все, чекай до наступного року :-P

Відправлено через 13 хвилин 32 секунди:
моя дружина знову сьогодні завела шарманку про електросамокат :facepalm:

оборону витримав і вихідні ще подумаю, але скоріше за все, в середу таки замовлю їй оцей марін, поки його теж не розібрали.

https://velogo.com.ua/ua/velosiped-28-m ... loss-white

виглядає як прикольний варіант для першого велосипеду в житті. нехай принаймні спробує. от якщо вже зовсім не зайде і не буде кататись, тоді повернемось до грьобаних електросамокатів :censoured:
Я би рекомендовал планетарки , как по мне самие надежние , + на ременной передаче вообще бомба :)
Sphinx
Member

leif
Не думаєш, що дружина того маріна поміняє на самокат, поки спиш? :gigi:
odessitmws
Member

leif: 30.04.2021 20:40електросамокат
так если просят на электро тяге надо и электровелосипед, а если уже есть 2 вела то можно просто комплект купить (тут хоть сам покатаешь если что)
Hotspur
Member

leif: 30.04.2021 20:4013 плюс мінус кілограм, як у всіх подібних велосипедів. Але це не має жодного значення.
между 12 кг и 13.5 разницы где то долларов в 500. но ты и дальше не бери в голову :lol:

Отправлено спустя 5 минут 14 секунд:
Sphinx: 30.04.2021 21:51Не думаєш, що дружина того маріна поміняє на самокат, поки спиш?
:lol: :lol: :lol:
leif
Member

Mifash: 30.04.2021 21:40Я би рекомендовал планетарки , как по мне самие надежние , + на ременной передаче вообще бомба
мені подобаються і ремінь і планетарки як явища, але в моєму уявленні вони найбільш корисні і доречні коли мова йде про велосипед як засіб пересування, який експлуатується багато, щоденно, в різних умовах. якщо як рекреаційно-спортивне знаряддя (в 97% в гарну суху погоду), теж в принципі норм, але особисто я не бачу в них особливого сенсу.
Sphinx: 30.04.2021 21:51дружина того маріна поміняє на самокат, поки спиш?
:laugh:
та що, якщо вже зовсім не сподобається кататись на велосипеді (пишу і не уявляю, щоб це було реально взагалі), то я сам поміняю, головне щоб їй подобалось. але треба дати велосипеду шанс першому, бо як взяти самокат, то вже точно велосипед відкладеться знову. сьогодні знову гуляв по місту, ці самокатери просто як саранча якась, бісять. при чому мій друг що останні 10 років живе в Копенгагені буквально минулого тижня розповідав, що в них теж напасть з цими самокатами, вже вводять певні обмеження, але все одно поки все доволі хаотично і багатьом не подобається.
odessitmws: 30.04.2021 21:57так если просят на электро тяге надо и электровелосипед
я гетто-електровелосипеди не сприймаю взагалі. а нормальні брендові, такі щоб я взяв дружині, починаються від 50 тисяч по гарних знижках, для першого велосипеду занадто.

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Hotspur: 30.04.2021 22:14между 12 кг и 13.5 разницы где то долларов в 500.
до чого тут це? навіщо ти питаєш про вагу велосипедів за 500 баксів і 600 баксів, обидва вживані. що тобі дасть ця інформація? :laugh:
Hotspur
Member

leif: 30.04.2021 22:21до чого тут це? навіщо ти питаєш про вагу велосипедів за 500 баксів і 600 баксів, обидва вживані. що тобі дасть ця інформація?
при том что ты глупости пишешь
leif
Member

я тобі кажу, що скільки б не важили ті два вживані велосипеди між якими "обирає" мурзік, це не має жодного значення, на вагу можна не дивитись взагалі. ти можеш якось спростувати це твердження?

Відправлено через 30 секунд:
скільки там твоє корито важить, якщо ти вже такий вагодрочер?
Hotspur
Member

leif: 30.04.2021 22:31це не має жодного значення, на вагу можна не дивитись взагалі. ти можеш якось спростувати це твердження?
ты просто дурной и зря тебе аттестат об окончании школы дали. чем легче колеса тем легче ехать. вес колес мы не знаем, но в 99% у более легкого велосипеда в среднем боле легкие колеса если не брать кастомы.

Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
leif: 30.04.2021 22:31скільки там твоє корито важить, якщо ти вже такий вагодрочер?
12.9 с фонариками флягодержателем компом и рожками. без всего надо взвешивать а мне лениво
murzik
Member

leif
а потім кажете, що я задню даю. спочатку обсмоктали варіанти, а потім "все фігня. чекай осені" :gigi:
leif
Member

Hotspur: 30.04.2021 22:38чем легче колеса тем легче ехать
давай пруфи в студію, я чекаю :popcorn:

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
murzik: 30.04.2021 22:40а потім кажете, що я задню даю
хто сказав, що даєш задню? я кажу що ти й не давав передню :)
Hotspur
Member

leif: 30.04.2021 22:43давай пруфи в студію, я чекаю
физика. школьный курс. жди :beer:
murzik
Member

leif: 30.04.2021 22:43 хто сказав, що даєш задню? я кажу що ти й не давав передню :)
та меріда то виключення, такого може вже і не попастися. гляньте олх, там по 17-20к просять за незрозуміло що.
і джаміс з sco виглядають як найбільш привабливі.

Отправлено спустя 3 минуты 39 секунд:
Sphinx: 30.04.2021 19:21 Та й взагалі СКО має кращий рівень оборудки. Наявність доків в Джаміса - великий +, але, ЕМНИП, в того ж др. Гонзо проскакувала інфа, що краще 10 шв. трансмісії від Срама не брати, вони ніочінь.
якщо одразу відомо (тому, хто знаючий), що СКО - проблемна в обслугованні каретка (власнику\користувачу це має значення?), а в Jamis - проблемні перемикачі (срам Х5 10 передач), то є сенс їхати "щупати" в живу? Їхати потрібно із серйозним наміром, бо я морочу голову на форумі, а так ще й зіпсую настрій\день продавцю.
Bublik
Member

murzik

sram x5 ни в коем разе не проблемные (если не ушатанные и не брак)
да и каретка не проблемная у СКО
LevAris
Junior

Hotspur: 30.04.2021 22:14 между 12 кг и 13.5 разницы где то долларов в 500. но ты и дальше не бери в голову :lol:
Все фигня. Куплен карбо подвес 11-го штоли года, Спеш эпик с-воркс, заменяны колеса крест 26 на американ классикс 27.5, поставлена нарроввайд звезда на перед, поставлен короткий вынос, заменена кассета на бу срам хо, покрышки бескамерки швабля тундер берт, роторы ашима. Фишка в том, что помимо покупок я старое нехило так продавал, итого разница между купленым и проданным стала тыщ 6. Вес вела с велокомпом 9.8 кг.
Ответить