Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

wigar: 30.04.2021 13:54Кто может посоветовать чё попить от судорог или чем физ позаниматься, а то чёт убер-обленился и когда сижу за компом, нога может онеметь немного.
если не напряжно - ходить каждый лень 10-12 км или ездить 15-20 на веле в медленном темпе. пить много воды. от судорог аспаркан если они редкие очень, если частые - к врачу
Mifash
Member

Fishnya: 06.12.2012 22:31 был у меня велик, пока не спёрли =)

эх, давно за город не крутил педали :(
Класное чуство , согласен тоже би прокатился только не с кем .

Отправлено спустя 4 минуты 23 секунды:
leif: 30.04.2021 11:28 DesireUA
абсолютна більшість крадених продаються на олх відносно великими продавцями, які цим займаються як постійним бізнесом.
Подделать доки не составит труда такому .
murzik
Member

wigar
ты мне его таким дал :gigi: стремно было по лесу катить

Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
серйозне питання по https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/velo ... LtoKF.html
обвіс Срам х5 - проблема?
Armagedon
Member

murzik: 30.04.2021 15:08 wigar
ты мне его таким дал :gigi: стремно было по лесу катить

Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
серйозне питання по https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/velo ... LtoKF.html
обвіс Срам х5 - проблема?
нет проблем, нормальный групсет
murzik
Member

что с ним делать - увозить в берлогу или сразу на сервис? в сервис не звонил, но думаю, что очередь и они тоже бухать шашлыки будут в эти выходные
потому что есть еще ранее вариант кидал https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/velo ... JMjrJ.html
человек предлагает встретиться в мастерской, рядом мне
озвучу потенційні проблеми з джаміс то почнете кричати :weep: а по факту? 6 років велу, ТО не було, зношеність касети\цепка ... по правильному - в сервіс одразу, +1400 грн + запчастини, якщо виявиться
Последний раз редактировалось murzik 30.04.2021 15:27, всего редактировалось 2 раза.
Dark-seer
Member

murzik: 30.04.2021 15:08обвіс Срам х5 - проблема?
Конечно, если раньше на ХТ катал ;)
Sphinx
Member

murzik
Про пробіг, шо ТО не було, зношеність - звідки інфа?
murzik
Member

Sphinx
Велосипед полностью в рабочем состоянии обслуживался вернее осматривался смазывался. Катался на нём мало поэтому в обслуживании вилки не было необходимости.
модель 2015 року, значить 5-6 років він вже його юзає
зношеність - ну про свій геко я теж можу написати - справний, сів поїхав, катав мало. а по факту через 1-2 тисячі міняти цепка і касету, бо вже під 8к пробігу буде і новий цепок проскакував ще на 6к
Продаю потому что приобрёл Вел для более агрессивного катания.
WalkMan
Member

LevAris: 30.04.2021 13:02каких таких собак?
Є така думка, що коли перед людиною постає питання: не купувати крадене або «полюбити» собаку!? То зазвичай людана обирає другий варіант.
спойлер
:gigi:
Щодо крадених велів, недавно попався один розбійник з краденим велом (українським), приїхав власник його «купувати», добряче збадьорили бідолагу, і він зрозумів, що то є погано.
Bublik
Member

murzik
Откуда такая уверенность что если модель 2015 года, то его нещадно юзали все 5.5 лет?)
Я вот свой купил в 18году со скидкой. Но правда за 2.5 года успел его потрепать маленько и два раза сменить покрышки :gigi:
Судя по износу оригинальных покрышек, на нем мало катали.

Эх, с таким подходом прозеваешь свое счастье
LevAris
Junior

WalkMan: 30.04.2021 16:09
LevAris: 30.04.2021 13:02каких таких собак?
Є така думка, що коли перед людиною постає питання: не купувати крадене або «полюбити» собаку!? То зазвичай людана обирає другий варіант.
спойлер
:gigi:
Щодо крадених велів, недавно попався один розбійник з краденим велом (українським), приїхав власник його «купувати», добряче збадьорили бідолагу, і він зрозумів, що то є погано.
Все то воно так, але як зрозуміти, крадене воно чи ні? Власник каже, що ні. Не вірити? Питання на справді відповіді не має. Мабуть у кожного велосипеда своя історія, і далеко не жоден є краденим.
Sphinx
Member

murzik
:facepalm:
Якщо власник адекватний - то все з велом норм. 6 років - нічого страшного. Знос ланцюга міряється штангенциркулем за 10 секунд, якщо вел ззовні не ушатаний - то скоріше за все і всередині з ним буде ок.
Норм варіант, а ти придумуєшь якусь діч
Hotspur
Member

murzik: 30.04.2021 15:15а по факту? 6 років велу, ТО не було, зношеність касети\цепка ... по правильному - в сервіс одразу, +1400 грн + запчастини, якщо виявиться
ты спроси когда ТО делали и все. я вот То делаю каждый год полное, иногда 2 раза в год :lol:
Mifash
Member

DesireUA: 30.04.2021 00:34 Механика нашел,этот тот знакомый с истории он основную часть косяков убрал. А велосипед да проклят, или я скорее проклят у меня последних лет 5 не одной покупки без брака не вышло :weep: Точно взвесить нечем, да и в сторону заднего колеса лучше не дышать))
Ето хорошо коль так .
Не забудь разобратся с втулкой .
murzik
Member

Sphinx
Jamis
Vs
SCO
?
Mifash
Member

murzik: 30.04.2021 16:08 Sphinx
Велосипед полностью в рабочем состоянии обслуживался вернее осматривался смазывался. Катался на нём мало поэтому в обслуживании вилки не было необходимости.
модель 2015 року, значить 5-6 років він вже його юзає
зношеність - ну про свій геко я теж можу написати - справний, сів поїхав, катав мало. а по факту через 1-2 тисячі міняти цепка і касету, бо вже під 8к пробігу буде і новий цепок проскакував ще на 6к
Продаю потому что приобрёл Вел для более агрессивного катания.
Цеп не тільки при ізносі проскакує.
murzik
Member

Mifash
Ну я думав почну в 2 цепка їздити, а не вийшло
Mifash
Member

murzik: 30.04.2021 17:27 Mifash
Ну я думав почну в 2 цепка їздити, а не вийшло
Натяг цепи також впливає , перевірте натяг .
Можливо їй не достатньо і потрібно декілька звеньев демонтувати .
mumu
Member

murzik: 30.04.2021 10:19в метро ж не пустять з велом
пускають, але в годину пік можуть не пустити. можуть попросити купити багажний квиток, якщо велосипед не розібраний.
в чехлі - безкоштовне перевезення (недавно прийняли постанову, треба подивитись, чи набрала чинності)
найменше проблем з перевезенням велосипеда міською електричкою, але зараз графік у неї - капєц.
Sphinx
Member

murzik
СКО
Секс з каретками GXP - те ще збочення для обраних.
Последний раз редактировалось Sphinx 30.04.2021 19:12, всего редактировалось 1 раз.
Ответить