Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
mumu
Member
murzik
мені той акцесс більше подобається, бо в нього є бонки під багажник, але щоб бути впевненим, з документами і з чистою совістю, купляв би корратек.
мені той акцесс більше подобається, бо в нього є бонки під багажник, але щоб бути впевненим, з документами і з чистою совістю, купляв би корратек.
-
leif
Member
у нас прокатні в основному такі потужні важкі агрегати, як в Bolt'і, такий вона не хоче, він не елеганський, важкий і взагалі дебелий. їй подобаються такі типу сяомі (не знаю які там ще виробники є, цей просто на виду постійно і у знайомих є), той що 12 кг. але, я бачу так, що на такому в місті Лева катати це якесь збочення, це транспорт для якоїсь дуже великої парковки чи офіс центру.mumu: ↑ 22.04.2021 17:58з прокатним самокатом іде, і спробувати проїхатись
-
Hotspur
Member
как скучно я живу. покажи ей видео аварий на самокатах. там мозги самокатчика на кустах а не безопасность.leif: ↑ 22.04.2021 21:03треба так, щоб катапультація була метри на півтора
-
Kronus
Member
Вместо седушки ей подушку безопасности автомобильную поставь. В случае чего, будет ей катапульта.leif: ↑ 22.04.2021 21:03треба так, щоб катапультація була метри на півтора
-
murzik
Member
нові меріди 2020-2021 всі сінгли. навязана мода, імхо. вибір де?
Отправлено спустя 7 минут 10 секунд:
мангуст гарний, ех http://sportsline.com.ua/index.php?productID=5231
Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
Отправлено спустя 7 минут 10 секунд:
мангуст гарний, ех http://sportsline.com.ua/index.php?productID=5231
Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
-
Hotspur
Member
SRAM SX Eagle нет мурзик, замена будет стоить половину вела
-
strannik18
Member
leif
дякую за наводку про майстра, дуже хороша і професійна людина, я сьогодні забрав свою пушка ракета бляха муха він реально швидкий 29колеса по трасі сьогодні намотав 10км з роботи тре вже про якийсь шолом думати а то страшновато, я 15 років відїздив на ашан байку різниця просто космос
дякую за наводку про майстра, дуже хороша і професійна людина, я сьогодні забрав свою пушка ракета бляха муха він реально швидкий 29колеса по трасі сьогодні намотав 10км з роботи тре вже про якийсь шолом думати а то страшновато, я 15 років відїздив на ашан байку різниця просто космос
- спойлер
-
Hotspur
Member
по сравнению с ашаном космосstrannik18: ↑ 23.04.2021 18:04я 15 років відїздив на ашан байку різниця просто космос
-
murzik
Member
strannik18
Що за апарат?
Що за апарат?
-
Hotspur
Member
подвес Kellys REYON 50murzik: ↑ 23.04.2021 18:16Що за апарат?
-
strannik18
Member
-
leif
Member
солідне теоретичне імхо, коли ти ніколи на сінглі не катав і робиш висновки в своїй фантазіїmurzik: ↑ 23.04.2021 15:34навязана мода, імхо
мурзіку і SX по колу з головою вистачить, я не сумніваюсь в цьому. але якщо вже хочеться щоб все було по фен шую, тоді можна замінити виключно сам перемикач і на цьому зупинитись, коштує зовсім недорого. нафіга міняти все інше? що не так з ним?Hotspur: ↑ 23.04.2021 18:00замена будет стоить половину вела
strannik18
вітаю з новим байком
так, це про Миколуstrannik18: ↑ 23.04.2021 18:04дуже хороша і професійна людина
шолом обов'язково треба, краще не зволікатиstrannik18: ↑ 23.04.2021 18:04тре вже про якийсь шолом думати а то страшновато
-
Hotspur
Member
цепь плохаяleif: ↑ 23.04.2021 18:33нафіга міняти все інше? що не так з ним?
-
strannik18
Member
leif
Отправлено спустя 55 секунд:
murzik
дякую, в тебе теж скоро байк буде тому взаємно, дуже бомбезні відчуття особливо порадувала підвіска пливеш як на кораблі і по барабану невеликі криві бордюри і ями, це просто кайф словами не передати, піду його обмивативітаю з новим байком
Отправлено спустя 55 секунд:
murzik
хто я?мажор?
-
leif
Member
перший раз чую, навпаки неодноразово чув протилежну оцінку цьому ланцюгу. з мого особистого досвіду, після 1600 км ледве ледве став помітним якийсь знос, ще мав би пройти стільки ж, а то і більше. потужність я тисну помітно більшу ніж середній матрацник, рази так в 2, як мінімум.Hotspur: ↑ 23.04.2021 18:48цепь плохая
-
murzik
Member
strannik18
ну точно не я
вартість обслуговування ?
ну точно не я
вартість обслуговування ?
-
leif
Member
трохи завчасно, але дякую, хех) взагалі так, вже зірбрав всі залізяки, раму на початку наступного тижня обіцяють віддати пофарбовану. але я вирішив її також обклеїти антигравійкою у того майстра, який мені один з треків обклеював. доведеться додатково кілька днів почекати цього, а потім свята як раз почнуться, то вже після них віддам весь набір з цього конструктора Миколі і ближче до середини травня має бути готовий мій мега білд, якщо все піде за планомstrannik18: ↑ 23.04.2021 18:51в тебе теж скоро байк буде тому взаємно
але, насправді, я з цією погодою ще навіть на своєму шосері по суті і не катався, та й на флетбар domane кілька разів всього виїжджав. треба, мабуть, буде якусь відпустку собі влаштувати на початку літа, щоб повноцінно обкатати всі три ровера
-
mumu
Member
Вчора очікував дощ, але з вікна все було ок: сонечко, трохи гарненьких хмарок. Собаку з метою розвідки вигуляв. Поїхав в інший кінець міста - капєц! Хмарище, злива, дуже сильні пориви вітру. Змок і змерз. Повернувся, а в районі домівки сонце і красаleif: ↑ 23.04.2021 19:31з цією погодою
-
strannik18
Member
murzik
і точно не я у мене навіть машини нема це кастом збірка, збирав кожну детальку сам хоча навиків веломеханіка немає взагалі, дуже здивувався коли все підійшло збирав цей конструктор десь пів року кожний місяць по детальці і вийшов непоганий вел, це я до того що обійшовся він мені значно дешевше чим на сайті виробника мені просто повезло купити готову нову раму з амортом за адекватні грошіну точно не я
чого саме обсуговування, аморт задній новий ніфіг туди лазити, вилку майстер перебрав при зборці вела працює шикарно не думав що бюджетний рокшок так може, колеса крутяться норм майстер казав ніфіг теж туди лізти там 3 проми, каретка нова шатуни нові ціпка нова бери і газуй а не думай про вартість обслуговування, ти там як вел вже знайшов чи до 2030 ще далековартість обслуговування ?
-
murzik
Member
strannik18
ну Hotspur лякає. що підвіс - лише для депутатів
ну Hotspur лякає. що підвіс - лише для депутатів