Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
murzik
Member
leif
педалі норм, додалось комфорту
замінити ще сідло, гуму, винос, вилку, велосипед, і буде бімба
їдеш по асфальту - клас, а потім по бетонним плитам "бам бам бам хочу трактор
педалі норм, додалось комфорту
замінити ще сідло, гуму, винос, вилку, велосипед, і буде бімба
їдеш по асфальту - клас, а потім по бетонним плитам "бам бам бам хочу трактор
-
Hotspur
Member
у меня и по асфальту бам бам бам грунтовки ровнееmurzik: ↑ 21.04.2021 20:44їдеш по асфальту - клас, а потім по бетонним плитам "бам бам бам хочу трактор
-
leif
Member
murzik: ↑ 21.04.2021 20:44по бетонним плитам "бам бам бам
бідосіHotspur: ↑ 21.04.2021 20:50по асфальту бам бам бам
ось вам пару про порад:
https://youtu.be/_PekCb9m-ao
там ще дівчинка вкрутила 1250w по бруківці
-
Hotspur
Member
нашли жену Мурзикуleif: ↑ 21.04.2021 20:59там ще дівчинка вкрутила 1250w по бруківці
-
leif
Member
Hotspur
там кандидати з FTP менше 300w навіть не розглядаються. батя не схвалить
там кандидати з FTP менше 300w навіть не розглядаються. батя не схвалить
-
murzik
Member
цей вартий уваги, чи чекати інших варіантів?
https://drive-sport.com.ua/goods/1238756.html
Отправлено спустя 5 минут 45 секунд:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/2020 ... LpDc7.html
https://drive-sport.com.ua/goods/1238756.html
Отправлено спустя 5 минут 45 секунд:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/2020 ... LpDc7.html
-
3-14
Member
А яка різниця що тобі тут напишуть? Ти ж все одно нічого не купишmurzik: ↑ 22.04.2021 11:57чи чекати інших варіантів?
-
Armagedon
Member
+13-14: ↑ 22.04.2021 13:19А яка різниця що тобі тут напишуть? Ти ж все одно нічого не купишmurzik: ↑ 22.04.2021 11:57чи чекати інших варіантів?
-
murzik
Member
3-14
споримо на 19300? всі варіанти - це мої варіанти. а ви не пропонуєте 1х я не хочу
споримо на 19300? всі варіанти - це мої варіанти. а ви не пропонуєте 1х я не хочу
-
Bublik
Member
murzik
Corratec X-VERT 9R 04 тоже хорош.
Планирую сменить свою тугую Marzocchi 320 LR на FOX 32 Float 2016 года
позже о впечатлениях отпишусь
Corratec X-VERT 9R 04 тоже хорош.
Планирую сменить свою тугую Marzocchi 320 LR на FOX 32 Float 2016 года
позже о впечатлениях отпишусь
-
Hotspur
Member
я уже разработал план. сначала мы тебя женим на велосипедистке. потом она тебе купит новый вел. одни плюсыmurzik: ↑ 22.04.2021 11:57цей вартий уваги, чи чекати інших варіантів?
-
Kronus
Member
Женитьба - заведомо убыточный вариант.Hotspur: ↑ 22.04.2021 15:18 я уже разработал план. сначала мы тебя женим на велосипедистке. потом она тебе купит новый вел. одни плюсы
Нужна не велосипедистка, а вдова олигарха.
-
Hotspur
Member
план можно доработатьKronus: ↑ 22.04.2021 15:22Женитьба - заведомо убыточный вариант.
Нужна не велосипедистка, а вдова олигарха.
-
murzik
Member
я ж страшнийHotspur: ↑ 22.04.2021 15:18я уже разработал план. сначала мы тебя женим на велосипедистке. потом она тебе купит новый вел. одни плюсыmurzik: ↑ 22.04.2021 11:57цей вартий уваги, чи чекати інших варіантів?
- спойлер
-
-
leif
Member
ну нарешті стало відомо хто винен у тому, що мурзік досі без нового велосипеду.murzik: ↑ 22.04.2021 14:09ви не пропонуєте
Ех... а в мене дружина колись зовсім в юності вчилась кататись на скейті і так жорстко впала, що тепер не катається ні на ковзанах ні на роликах, ні на велосипеді все ніяк не хоче вчитись так і не купили їй цього року байк, хоча вже ніби визначились на якому найменш лячно буде і навіть пішли посидіти в крамниці на подібному, але до справи до дійшло натомість хоче електросамокат, бо він їй здається безпечніше, але я їй відповідаю, що електросамокат це повна дичина і купувати ми його не будемоHotspur: ↑ 22.04.2021 15:18женим на велосипедистке
-
Volodimir
Member
leif
Після такого треба відразу знову саджати за кермо, навчати, бо коли пройде час, то вже психологічна травма закарбується і тоді так, важко.
Після такого треба відразу знову саджати за кермо, навчати, бо коли пройде час, то вже психологічна травма закарбується і тоді так, важко.
-
leif
Member
Не знаю як це працює на загал, всі люди різні. Я в дитинстві падав з велосипеду по хардкору, одного разу років в 13 вилетів через кермо, втратив свідомість, зламав пару ребер, прийшов до тями вже коли швидка приїхала, налякав всіх добряче. безліч менш страшних падінь було. Але жодного разу мені потім не було стрьомно кататись далі.Volodimir: ↑ 22.04.2021 16:32відразу знову саджати за кермо
Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
Можливо електросамокат для дружини не така вже погана ідея для подолання страху перед таким малим транспортом А там далі і до велосипеду справа дійде. Хоча все одно самокати мене не тішать і ті хто на них катають в основній своїй масі також.
-
mumu
Member
Як на мене, то на самокаті більш реально навернутись, бо колеса маленькі. І гальмування не таке ефективне, як на велосипеді. Ще й постійно стоячи. Взяти шолом, бо не завжди він в комплекті з прокатним самокатом іде, і спробувати проїхатись. Комплект захисту колін і ліктів, в принципі, також небагато коштує від ±400грн.
-
Hotspur
Member
согласенmumu: ↑ 22.04.2021 17:58Як на мене, то на самокаті більш реально навернутись, бо колеса маленькі. І гальмування не таке ефективне, як на велосипеді. Ще й постійно стоячи.
-
leif
Member
я розумію це, але у дружини таке уявлення, що якщо вона буде їхати повільно на самокаті (а вона буде їхати саме так, в цьому я не сумніваюсь), то у випадку якоїсь НС, вона гальмує, зістрибує кудись вбік від самокату, відпускає його і все ок, що там з самокатом буде їй байдуже. в тій же її фантазії, якщо вона на велосипеді, навіть у випадку велосипеда з низькою жіночою рамою, вона не зможе від нього різко відстрибнути як від самоката, в кращому випадку просто стати ногами на землю, і це її не влаштовує. треба так, щоб катапультація була метри на півтораmumu: ↑ 22.04.2021 17:58Як на мене, то на самокаті більш реально навернутись, бо колеса маленькі. І гальмування не таке ефективне, як на велосипеді.