Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

leif
педалі норм, додалось комфорту :up:
замінити ще сідло, гуму, винос, вилку, велосипед, і буде бімба :gigi:
їдеш по асфальту - клас, а потім по бетонним плитам "бам бам бам :mad: хочу трактор
Hotspur
Member

murzik: 21.04.2021 20:44їдеш по асфальту - клас, а потім по бетонним плитам "бам бам бам хочу трактор
у меня и по асфальту бам бам бам :lol: грунтовки ровнее :lol:
leif
Member

murzik: 21.04.2021 20:44по бетонним плитам "бам бам бам
Hotspur: 21.04.2021 20:50по асфальту бам бам бам
бідосі :laugh:

ось вам пару про порад:
https://youtu.be/_PekCb9m-ao

там ще дівчинка вкрутила 1250w по бруківці :super:
Hotspur
Member

leif: 21.04.2021 20:59там ще дівчинка вкрутила 1250w по бруківці
нашли жену Мурзику :gigi:
leif
Member

Hotspur
там кандидати з FTP менше 300w навіть не розглядаються. батя не схвалить
murzik
Member

цей вартий уваги, чи чекати інших варіантів?
https://drive-sport.com.ua/goods/1238756.html

Отправлено спустя 5 минут 45 секунд:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/2020 ... LpDc7.html
3-14
Member

murzik: 22.04.2021 11:57чи чекати інших варіантів?
А яка різниця що тобі тут напишуть? Ти ж все одно нічого не купиш :)
Armagedon
Member

3-14: 22.04.2021 13:19
murzik: 22.04.2021 11:57чи чекати інших варіантів?
А яка різниця що тобі тут напишуть? Ти ж все одно нічого не купиш :)
+1 :laugh: :laugh:
murzik
Member

3-14
споримо на 19300? :laugh: всі варіанти - це мої варіанти. а ви не пропонуєте :beer: 1х я не хочу
Bublik
Member

murzik

Corratec X-VERT 9R 04 тоже хорош.

Планирую сменить свою тугую Marzocchi 320 LR на FOX 32 Float 2016 года
позже о впечатлениях отпишусь
Hotspur
Member

murzik: 22.04.2021 11:57цей вартий уваги, чи чекати інших варіантів?
я уже разработал план. сначала мы тебя женим на велосипедистке. потом она тебе купит новый вел. одни плюсы :beer:
Kronus
Member

Hotspur: 22.04.2021 15:18 я уже разработал план. сначала мы тебя женим на велосипедистке. потом она тебе купит новый вел. одни плюсы :beer:
Женитьба - заведомо убыточный вариант.
Нужна не велосипедистка, а вдова олигарха.
Hotspur
Member

Kronus: 22.04.2021 15:22Женитьба - заведомо убыточный вариант.
Нужна не велосипедистка, а вдова олигарха.
план можно доработать :gigi:
murzik
Member

Hotspur: 22.04.2021 15:18
murzik: 22.04.2021 11:57цей вартий уваги, чи чекати інших варіантів?
я уже разработал план. сначала мы тебя женим на велосипедистке. потом она тебе купит новый вел. одни плюсы :beer:
я ж страшний
спойлер
Изображение
а страшную велосипедистку не хочу, хоть и богатую :gigi:
leif
Member

murzik: 22.04.2021 14:09ви не пропонуєте
:laugh: ну нарешті стало відомо хто винен у тому, що мурзік досі без нового велосипеду.
Hotspur: 22.04.2021 15:18женим на велосипедистке
Ех... а в мене дружина колись зовсім в юності вчилась кататись на скейті і так жорстко впала, що тепер не катається ні на ковзанах ні на роликах, ні на велосипеді все ніяк не хоче вчитись :weep: так і не купили їй цього року байк, хоча вже ніби визначились на якому найменш лячно буде і навіть пішли посидіти в крамниці на подібному, але до справи до дійшло :( натомість хоче електросамокат, бо він їй здається безпечніше, але я їй відповідаю, що електросамокат це повна дичина і купувати ми його не будемо :laugh:
Volodimir
Member

leif
Після такого треба відразу знову саджати за кермо, навчати, бо коли пройде час, то вже психологічна травма закарбується і тоді так, важко.
leif
Member

Volodimir: 22.04.2021 16:32відразу знову саджати за кермо
Не знаю як це працює на загал, всі люди різні. Я в дитинстві падав з велосипеду по хардкору, одного разу років в 13 вилетів через кермо, втратив свідомість, зламав пару ребер, прийшов до тями вже коли швидка приїхала, налякав всіх добряче. безліч менш страшних падінь було. Але жодного разу мені потім не було стрьомно кататись далі.

Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
Можливо електросамокат для дружини не така вже погана ідея для подолання страху перед таким малим транспортом :think: А там далі і до велосипеду справа дійде. Хоча все одно самокати мене не тішать і ті хто на них катають в основній своїй масі також.
mumu
Member

Як на мене, то на самокаті більш реально навернутись, бо колеса маленькі. І гальмування не таке ефективне, як на велосипеді. Ще й постійно стоячи. Взяти шолом, бо не завжди він в комплекті з прокатним самокатом іде, і спробувати проїхатись. Комплект захисту колін і ліктів, в принципі, також небагато коштує від ±400грн.
Hotspur
Member

mumu: 22.04.2021 17:58Як на мене, то на самокаті більш реально навернутись, бо колеса маленькі. І гальмування не таке ефективне, як на велосипеді. Ще й постійно стоячи.
согласен
leif
Member

mumu: 22.04.2021 17:58Як на мене, то на самокаті більш реально навернутись, бо колеса маленькі. І гальмування не таке ефективне, як на велосипеді.
я розумію це, але у дружини таке уявлення, що якщо вона буде їхати повільно на самокаті (а вона буде їхати саме так, в цьому я не сумніваюсь), то у випадку якоїсь НС, вона гальмує, зістрибує кудись вбік від самокату, відпускає його і все ок, що там з самокатом буде їй байдуже. в тій же її фантазії, якщо вона на велосипеді, навіть у випадку велосипеда з низькою жіночою рамою, вона не зможе від нього різко відстрибнути як від самоката, в кращому випадку просто стати ногами на землю, і це її не влаштовує. треба так, щоб катапультація була метри на півтора :laugh:
Ответить