Відправили в майстерню за хх грн доробляти велосипед вартістю хх грн?leif: ↑ 08.04.2021 18:00я йому саме це написав ще на попередній сторінці, тут у людини інша метаGavri1a: ↑ 08.04.2021 17:58не вижу проблемы... купи простые шатуны под дабл + манетку)
Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
murzik
Member
-
3-14
Member
Там еще легче, типчик что продает вел, как я понял делал апгрейд на 1х и имеет на руках все, что снял с вела, и готов отдать в нагрузку. Т.е. нужно тупо поставить обратноGavri1a: ↑ 08.04.2021 17:58не вижу проблемы... купи простые шатуны под дабл + манетку)
-
Gavri1a
Member
3-14
тем более))
тем более))
-
Hotspur
Member
да . дома самому шатуны менять не надо. во первый раз надо под присмотром во вторых недотянешь и забудешь при закручивании педалей смазку положитьmurzik: ↑ 08.04.2021 18:01Відправили в майстерню за хх грн доробляти велосипед вартістю хх грн?
-
Sphinx
Member
Смазку положить ещё может проканает, старая внутри шатуна спасет. А вот спутать педали стороной, ушатав резьбу шатуна или просто криво закрутить -иэто запросто
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
murzik
Катай на сингле, не нужено спереди 2-3 нигде, кроме Карпат. Да и в Карпатах не надо, если не лететь вниз с горы по асфальту как сотона, а потом медленно по грунту ползти вверх по крутому долгому склону.
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
murzik
Катай на сингле, не нужено спереди 2-3 нигде, кроме Карпат. Да и в Карпатах не надо, если не лететь вниз с горы по асфальту как сотона, а потом медленно по грунту ползти вверх по крутому долгому склону.
-
3-14
Member
а что, для замены одной звезды на две звезды на одном и том-же шатуне нужно шатуны снимать на МТБшных шатунах?Sphinx: ↑ 08.04.2021 19:02Смазку положить ещё может проканает, старая внутри шатуна спасет. А вот спутать педали стороной, ушатав резьбу шатуна или просто криво закрутить
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
секретные западные технологии
-
Sphinx
Member
Вот не знаю, 22 звезду может не получится натянуть, оно маленькое слишком.
-
3-14
Member
омг, 22 звезда... там судя по фото где-то 36-40 сзади. это типа 22х40 будет передача?Sphinx: ↑ 08.04.2021 19:12Вот не знаю, 22 звезду может не получится натянуть, оно маленькое слишком.
-
murzik
Member
у тої меріди було 34 і 24. зараз схоже 34. 34/42 більше ніж у мене на геко 26/34. або у меріди замінити на 30-32
а ні, меріда 32. значить сама легка передача як зараз на геко
Отправлено спустя 13 минут 19 секунд:
а ні, меріда 32. значить сама легка передача як зараз на геко
Отправлено спустя 13 минут 19 секунд:
в сингле придется мирится с фактом износаAlligator: ↑ 08.04.2021 17:35было 3х9, по факту использовалась 2 и только часть средних, а в очень редких случаях первая и последняя.leif: ↑ 08.04.2021 17:25 murzik
найголовніше, що тобі зараз треба знати: це реально і зовсім не складно, але не так щоб дешево.
далі у тебе 2 сценарії:
купуєш велосипед -> катаєшся на 1х розумієш нарешті, що 1х це абсолютно комфортно навіть якщо твоя фізуха зовсім слабка, навіть якщо тобі треба різко підіймати передачі на 5 зірок в гору і.т.д., вже забув, що там ти собі ще натеоретизував.
або купуєш велосипед -> розумієш, що нічого анонімуси на форму гарного не порадять і 1х це повна лажа-> йдеш до гарного механа і там тобі запропонують оптимальний варіант такої трансформації.
але в будь-якому випадку, основне це купити велосипед
сейчас 1х11 и если честно то бывает не хватает, но комфортно, не спорю, не нужно думать какая там где звезда, чтоб перекоса не было
-
Hotspur
Member
вниз да не надо. а вверх я в Киеве только на 12ск заеду и только при 30 передней звездеSphinx: ↑ 08.04.2021 19:02Катай на сингле, не нужено спереди 2-3 нигде, кроме Карпат. Да и в Карпатах не надо, если не лететь вниз с горы по асфальту как сотона, а потом медленно по грунту ползти вверх по крутому долгому склону.
-
mumu
Member
лол. в свій час і в кримських горах катав, закарпаття, дністровський каньйон майже всюди, подільські товтри, трахтемирів, пд поділля (хмельницька, рівненська, вінницька бласть) і ще багато де. чи всі гори в Польщі знаходяться?3-14: ↑ 08.04.2021 17:52то в тебе гірок не було нормальних,
-
Sphinx
Member
Hotspur
Слабый просто
Отправлено спустя 4 минуты 27 секунд:
murzik
Передні китайзірки стоять 300 грн уже в Україні, і вистачає їх на довго. Знос ланцюга і задніх будет такий самий. З твоїми пробігами це раз в 3 роки (а може і 5) міняти касету, ланц і передню зірку. Не так воно вже і дорого. Можна ще і китайські касети ставити, за весь комплект 1000 грн. буде.
Слабый просто
Отправлено спустя 4 минуты 27 секунд:
murzik
Передні китайзірки стоять 300 грн уже в Україні, і вистачає їх на довго. Знос ланцюга і задніх будет такий самий. З твоїми пробігами це раз в 3 роки (а може і 5) міняти касету, ланц і передню зірку. Не так воно вже і дорого. Можна ще і китайські касети ставити, за весь комплект 1000 грн. буде.
-
leif
Member
забрав і проїхався по місту на флет бар domane вперше:
це фантастика просто: легкість, швидкість, жорсткість, керованість, комфорт, всі мої очікування було перевершено. не знаю навіть як описати свої враження, це щось неймовірне. правда змерз як собака, у нас зранку ще сніг йшов, але то взагалі дрібниці
ось він у порівнянні з чорним domane, який все ще стоїть на станку бо зима продовжується. він тепер на 105 групі по колу, з ланцюгом ультегра та кермом 42см замість стокових 40см. ну і з 32мм гумою. виглядає прекрасно і на станку відчувається дуже зручно по посадці, але поки на ньому реальний тест драйв не влаштовував.
це фантастика просто: легкість, швидкість, жорсткість, керованість, комфорт, всі мої очікування було перевершено. не знаю навіть як описати свої враження, це щось неймовірне. правда змерз як собака, у нас зранку ще сніг йшов, але то взагалі дрібниці
ось він у порівнянні з чорним domane, який все ще стоїть на станку бо зима продовжується. він тепер на 105 групі по колу, з ланцюгом ультегра та кермом 42см замість стокових 40см. ну і з 32мм гумою. виглядає прекрасно і на станку відчувається дуже зручно по посадці, але поки на ньому реальний тест драйв не влаштовував.
-
Sphinx
Member
3-14
Ну, смысл больше 1 звезды под вопросом, но тут еще могут быть вариации от условий где ездить. Ставить спереди звезды с близким количеством зубьев (а-ля 34-24) можно конечно, но зачем?
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
leif
Пс, пацанчик, дай поганять, верну, чесс слово
Ну, смысл больше 1 звезды под вопросом, но тут еще могут быть вариации от условий где ездить. Ставить спереди звезды с близким количеством зубьев (а-ля 34-24) можно конечно, но зачем?
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
leif
Пс, пацанчик, дай поганять, верну, чесс слово
-
Dark-seer
Member
скажи честно чуть не сломал ноги, потомучто не подвесleif: ↑ 08.04.2021 20:54легкість, швидкість, жорсткість, керованість, комфорт
по дороге видел 2 джипа без колес
-
murzik
Member
leif
геко дужу дуже жосрткий і швидкий як газель. нада?
геко дужу дуже жосрткий і швидкий як газель. нада?
-
leif
Member
Sphinx: ↑ 08.04.2021 20:56верну, чесс слово
саме так. і перед кожним бордюром злазив з велосипедаDark-seer: ↑ 08.04.2021 21:01скажи честно чуть не сломал ноги, потомучто не подвес
насправді навіть по львівській бруківці і тріщинах асфальту на 38 гумі БК для мене це абсолютно комфортний велосипед, а амовилка навіть на 50мм його б зіпсувала дуже сильно. дійсно, ідеальний байк для міста, як пару сторінок назад зазначив Sphinx. для не сильно далеких покатух по маршрутах умовно гравійного рівня він теж добре підійде.
до речі, флетбар шифтери тіагра виявились дуже якісними, перемикання чіткі і швидкі, самі манетки з металом у корпусі, приємні. мені навіть здалось, що трохи краще ніж 105 дуали перемикає. катався по схилах Львова (Листопадового Чину, ген. Чупринки, для тих хто знає) 34-28 — норм, але ще треба більше покататись для остаточних висновків, це була коротка покатуха.
Відправлено через 5 хвилин 53 секунди:
я про іншу жорсткість, твій не жорсткий.murzik: ↑ 08.04.2021 21:04дужу дуже жосрткий
не ображайся, але після мого треку він мені буде швидкий хіба що як отака газель:murzik: ↑ 08.04.2021 21:04швидкий як газель
- спойлер
-
murzik
Member
leif
не пробував, а вже висновки
Отправлено спустя 16 минут 9 секунд:
не пробував, а вже висновки
Отправлено спустя 16 минут 9 секунд:
сильно короткий?3-14: ↑ 07.04.2021 23:37
ти краще його запитай, де він виніс нормальний подів. А то він про "укороченный вынос merida" написав наче це якась перевага на кантрійнику
-
3-14
Member
просто той метод, що ти описав, типу заскочити з розгону, підходить тільки для невеличких підйомчиків, для тягунів вже не катить, на тягунах краще навпаки, почати спокійніше і підіймати темп дивлячись на пульс.mumu: ↑ 08.04.2021 19:58чи всі гори в Польщі знаходяться
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
leif
стоять два таких коні на фоні стулу з юску за 40 баксів пріорітети
-
leif
Member
саме так взагалі, у нас воно коштує 100$, то може по знижках можна в два рази дешевше вихопити, але їх треба дочекатись.
з кріслом це болюче питання, у нас коти знищують комп'ютерні крісла дуже швидко, повна хата кігтеточок, а вони деруть моє крісло в кінці минулого року викинув "геймерське", бо знищили його до непристойного рівня. кажу дружині, що треба їм стригти кігті ножицями, але їй шкода котів, каже що вони від того страждають, короче ціла історія тому я на ABILDHOLT`і поки буду сидіти, яке не шкода