Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

murzik:в характеристиках шанутів вказується необхідна довжина каретки?
так, наприклад для https://bike.shimano.com/en-EU/product/ ... -A070.html
Screenshot 2021-04-01 135954.jpg
Hotspur
Member

3-14:Ану, глянь там в каталоге, для 8 скоростной трансмиссии городского/туристического вельчика, что лучше
360 Асера
leif
Member

Hotspur:новый СИД с 35 ногами
відкрив огляд глянути що там за вилка, а в огляді такий гарний велосипед:
спойлер
Изображение
не скажу що мені сильно подобається сам блакитний колір вилки тут, але рама просто топ :pray: найгарніший підвіс, що я бачив.

Відправлено через 11 хвилин 17 секунд:
о, ось тут все ок з кольором вилки на тій же рамі

https://www.bikeradar.com/features/bike ... dium-dc-r/

хоча все одно дизайн вилки виглядає дещо жлобським поряд з рамою і наскільки там все акуратно :laugh:

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
7 тищ доларів, недешево.
Hotspur
Member

Катнул 25 км. Погода супер :super:

Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
leif:7 тищ доларів, недешево.
200 000 гривен. я бы сказал даже дорого учитывая плохой обвес
leif
Member

Groupset: SRAM 12-speed NX/GX Eagle mix with Truvativ Stylo 7K Eagle crankset
:horror: :horror: :horror:

не для сухої трави, якщо в базі.

Відправлено через 14 хвилин 12 секунд:
Hotspur:Катнул 25 км. Погода супер
класно тобі. у нас у Львові також +20 сьогодні, а я досі не забрав велосипеди :( думав хоч один забрати, зранку написав механу, але він досі не перекинув шатуни, бо в нього не знайшлось зйомника під T47 каретку і він тільки його замовив і чекає :banghead:

фотку скинув, продемонстрував, що частину роботи зробив і чекає завтра зйомник щоб принаймні один велосипед віддати. а другий ще пізніше, коли шифтери нарешті доїдуть.
спойлер
ИзображениеИзображение
коротше, раніше треба було ворушитись.

ну хоч ободи доїхали з чернігівської треш-велокрамниці. вже непогано
спойлер
ИзображениеИзображение
mumu
Member

leif: чернігівської треш-велокрамниці
та чого треш(після того як продавець все належним чином виконав), може то реальний нормальний магазин, у якого просто поганий сайт. Інстаграма/телеграма/фб маркета в них немає? імхо, основні продажі можуть бути там

сьогодні перевзував мопеда на шиномонтажі. так якийсь велосипедист здав колеса щоб камери поклеїли, покришка, до речі, була фактично стерта :gigi:
leif
Member

mumu:може то реальний нормальний магазин, у якого просто поганий сайт. Інстаграма/телеграма/фб маркета в них немає? імхо, основні продажі можуть бути там
я не побачив у них адреси реальної крамниці, інстаграм\фб не шукав. але якщо вже працюєш в онлайні і робиш сайт, то працювати з таким сайтом в 21 році це трохи сором. але я без зла, звичайно, і продаван дійсно все максимально чітко зробив зі свого боку. просто виглядає все так стрьомно (особливо мені як графічному дезігнеру) і накидано на купу, власне, як на смітничку.
спойлер
ИзображениеИзображение
для більшої крутості можна було ще comic sans'ом написати, з чергуванням великих і маленьких літер.
mumu
Member

Manhattan
New York 539 cars per 1k
New Jersey 639 cars per 1k
за 42 хвилини 561 велосипедист або інших водіїв ЛПТ, і 698 автомобілів, вантажівок і автобусів
Dark-seer
Member

люди в масках :weep:

Отправлено спустя 1 час 1 минуту 3 секунды:
почему это столько стоит? не доганяю эту невероятную разницу между дуалами и гидравлике на мтб
https://www.bike24.com/p2168475.html?menu=1000,4,38
Hotspur
Member

Dark-seer:почему это столько стоит? не доганяю эту невероятную разницу между дуалами и гидравлике на мтб
потому что могут. гидравлику для МТБ делает с 50 компаний. а Дуалы вроде бы 3

Отправлено спустя 38 секунд:
Dark-seer:люди в масках
все бессмертные только в восточной Европе
leif
Member

mumu:Manhattan
New York 539 cars per 1k
New Jersey 639 cars per 1k
за 42 хвилини 561 велосипедист або інших водіїв ЛПТ, і 698 автомобілів, вантажівок і автобусів
в коментах під відео
I can only imagine how the ratio will look once congestion pricing goes into effect.
:popcorn:

мали запустити 21 року, потім відклали до 23 року, а потім обрали Байдена і знову ця тема активніше почала обговорюватись. хтось читав останні новини, коли це може статись?
3-14
Member

Dark-seer:почему это столько стоит? не доганяю эту невероятную разницу между дуалами и гидравлике на мтб
Дуалы на МТБ тоже были дорогими ;)
Но вообще даже для не-гидравлки дуалы стоят дороже чем тормозная ручка + манетка. Механизм сложнее, дороже в производстве.
Dark-seer
Member

Не хотел рассказывать пока не обзаведусь новыми колесами, в прошлом году пришлось свой прайд рокс продать
В этом году уже думал придется катать весь сезон на ашанбайке - что в целом не самый грустный вариант, я его протюнил в прошлом году там стоят переключатели и манетки деор и 315 гидравлика.
Но подвернулся вариант и вот я с новыми(б/у) но для меня новыми колесами, сегодня забрал с почты, только колеса и руль прикрутил, на большее меня не хватило из-за болезни
вот такой вел мне попался TRIBAN RC500, состояние трансмиссии очень хорошее, лкп нижней трубы рамы слегка пострадало от перевозки но в целом хорошо
вел мне вышел в 9600грн с доставкой и наложкой :gigi:
он конечно больше едюранс шоссе чем гревел, но я на него поставлю 35 или 38 резину с бескамеркой, и возможно поменяю руль, ну и буду смотреть на сколько хорошо тормоза работают, если что придется и их менять :-/
спойлер
а мурзик все в поисках :laugh:
leif
Member

Dark-seer
мої вітання :beer:

класний велосипед за жирну ціну :up: колір як в огляді? давай фоточку, коли збереш остаточно
Dark-seer
Member

leif: 02.04.2021 17:38 Dark-seer
мої вітання :beer:

класний велосипед за жирну ціну :up: колір як в огляді? давай фоточку, коли збереш остаточно
дякую :beer: да цвет как в обзоре, фотки попозже сделаю :super:
WalkMan
Member

saturnvp:Шановні велоовери питання по каретках, по діаметру все понятно, а ось по длинні 113-123 мм, для чого різна длинна?
Довжина валу залежить від того яка система кріплення шатунів, або типу лісапеда. Наприклад для фет-байка не підійдійдуть стандартні шатуни (у яких вал не знімається)
3-14:щоб чейнлайн був таким, яким його задумав розробник.
ні, Чейнлайн регулюється офсетом зірок. Можливо ти сплутав з q-фактором
3-14
Member

WalkMan:Чейнлайн регулюється офсетом зірок. Можливо ти сплутав з q-фактором
Шкода, що, наприклад, Shimano про це не знають і пишуть чейнлайн і довжину вала прямо в специфікації на шатуни
https://bike.shimano.com/en-EU/product/ ... MT101.html

Що таке офсет зірок? Яким чином чейнлайн не залежить від q-фактора? Навіщо офсет якимось чином регулювати, якщо він залежить від положення барабану задньої втулки, який майже однаковий для стандартів OLD 130, 135 і 142 мм?

Відправлено через 11 хвилин 55 секунд:
3-14:Що таке офсет зірок?
Подивився — ох вже ці МТБшникии, чого тільки не придумають, для шосейних системах такої фігні нема :laugh:
Але тим не менше, я наполягаю, що найважливіший параметр під який підбирають довжину валу, це специфікація виробника шатунів, вийнятки з цього це фети чи рами під boost втулки. Я не уявляю собі ситуацію, коли хтось захоче собі поміняти офсет 3х зірок попереду якимось чином, особливо для дешевих систем де ці зірки приклепані до павука. :rolleyes:

Відправлено через 11 хвилин 17 секунд:
Dark-seer:вот такой вел мне попался TRIBAN RC500
огонь, у меня у коллеги на работе такой вельчик есть, он им очень доволен. У вела очень классная рама, которая чуть дороже чем у аналогов (в 2 раза более дорогих аналогов :laugh: ) но сделана по ее виду на века. За такую цену это просто топ, поздравляю!
Dark-seer
Member

3-14:огонь, у меня у коллеги на работе такой вельчик есть, он им очень доволен. У вела очень классная рама, которая чуть дороже чем у аналогов (в 2 раза более дорогих аналогов ) но сделана по ее виду на века. За такую цену это просто топ, поздравляю!
Cпасибо :beer:
3-14
Member

3-14: которая чуть дороже чем у аналогов
Хотел написать чуть тяжелее :gigi:
Hotspur
Member

Dark-seer:TRIBAN RC500
поставить гидравлику будет как еще 1 велик
Ответить